Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: 1,5 κιλο πιο πανω?????

1,5 κιλο πιο πανω????? 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2326

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:( ..Σημερα πραγματικα ενιωσα χαλια.. πρωινο ζυγισμα και ειμαι 1,5 κιλο πανω χωρις καμια παρασπονδια... το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ειμαι στην δευτερη μερα περιοδου... μπορει να παιζει κατι τετοιο? Αλλα και παλι 1,5 κιλο πανω?
Παιδια εγινα ρακος ψυχολογικα 10 μερες πηγαν αδικα??? :(
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 1,5 κιλο πιο πανω????? 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2327

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nα μη γίνεσαι ράκος, κι εγώ σήμερα είμαι +700 γρ. γιατί περιμένω να αδιαθετήσω, είναι θέμα κατακρατήσεων. Πιστεύω να φύγει γρήγορα, περίμενε 3 μέρες αφού τελειώσεις με την περίοδο και μην απογοητεύεσαι...

Re: 1,5 κιλο πιο πανω????? 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2329

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
μην αγχωνεσαι καθολου!! εγω οταν περιμενα περιοδο ανεβαζα απο κατακρατηση εως κ 3 κιλα πανω!!! τωρα με την ατκινς δεν ανεβαζω μεν αλλα δεν χανω ουτε γραμμαριο για τουλαχιστον 3 εβδομαδες! την εβδομαδα πριν την εβδομαδα της περιοδου κ την εβδομαδα μετα1 οποτε αφου εσυ ωσ τωρα εισουν οκ τοτε απλα ειναι κατακρατηση κ ετσι αντιδρα ο δικος σου οργανοσμος! καλο ειναι να πινεις πολυ νερο ωστε να μην κανεις ατκρατηση κ να αρχισεις να χανεις αμεσως μολις τελειωσεις!! εγω επινα με ποτηρι το νερο, τωρα ομως πινω με το μπουκαλι 1,5 λιτρο καθε μερα! κατεβαινει πιο ευκολα!!! σημειωτεον αν πινετε με μπουκαλι καλα πλυσιμο στο στομιο πριν το ανοιξετε γιατι το ποιανουν 1000 χερια πριν! εγω [προσωπικα τιποτα δεν πιναω απο τα μπουκαλια κ τα κουτια, τα αδειαζω ολα σε ποτηρι αλλα στο νερο με αυτο τον τροπο βρηκα οτι πινω πιο πολυ!!!

Re: 1,5 κιλο πιο πανω????? 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2331

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστω πραγματικα...
ευχομαι να ειναι ετσι..
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication