Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κόλλησα!Δεν θελω ν απογοητευομαι!Help!

Κόλλησα!Δεν θελω ν απογοητευομαι!Help! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2057

• AFRODITI
  • Το Άβαταρ του/της AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα κ καλό καλοκαιράκι σ ολους!
Ρε guys χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας!
Κανω την ΑΤΚΙΝΣ εδω κ 2,5 μήνες ,τον πρωτο 1,5 μήνα έκανα αυστηρα φάση ενεργοποίησης κ ταυτόχρονα κ θερμιδική
.Κ μετά συνέχιζα έτσι τις περισσότερες μέρες μ εξαίρεση κάποιες που ετρωγα κ μερικους υδατ/κες παραπάνω αλλα πάντα +5,δηλ. μέσα στα πλαίσια των κανονων της διαιτας-διατροφης.Να πω επισης οτι ψωμια πατατες μακαρονια ρυζια κ ολα τα συναφη ουτε καν τα χω βαλει στο στομα μου!Εχω χάσει 9 κιλά αλλα τον τελευταίο μήνα εχω σταματήσει να χανω(εχω παρει κ 1 κιλο),έκανα αυτο το κολπάκι που λέτε αλλού(να φαω μια μερα λιγους παραπανω υδ/κες κ μετα τις επομενες να μην φαω καθολου μηπως ξεκολλήσω αλλα τπτ!Εντομεταξυ για να μαι ειλικρινεις επειδη σταματησα να χανω κ παράλληλα προσεχα πολυ κ παλι δεν εχανα έκανα κατι παρασπονδίες(γαλακτομπουρεκο,σοκολατες,γαριδακια..χαχαχ) αλλα μετα παλι προσεξα κ παλι τπτ!Δεν θέλω να τα παρατήσω!Ειλικρινα!Αλλα οταν απογοητευομαι που προσεχω κ κανω αυστηρα 1 βδομαδα κ βλεπω οτι δεν εχω χασει τπτ με περνει απο κατω κ το ριχνω στα γλυκα...
Σας παρακαλώωωωωω Marina η όποιος άλλος μπορει πειτε μ τι να κανω για να ξεκολλησω εντός των ημερων!
Ανυπομονώ για απάντηση!Μην με ξεχάσετε!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κόλλησα!Δεν θελω ν απογοητευομαι!Help! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2061

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Νερό, νερό και νερό. Το επόμενο κολπάκι μας. Πολύ πολύ νερό, γιατί υπάρχει πιθανότητα να κάνεις κατακράτηση. Αναμένουμε εξελίξεις!
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Κόλλησα!Δεν θελω ν απογοητευομαι!Help! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2063

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
ΑFRODITH ΚΙ ΕΓΏ ΓΙΑ ΈΝΑ ΜΉΝΑ ΔΕΝ ΈΧΑΣΑ ΟΎΤΕ ΓΡΑΜΜΆΡΙΟ ΑΛΛΆ ΜΕΤΆ ΕΝΤΕΛΏΣ ΞΑΦΝΙΚΆ ΞΕΚΚΌΛΗΣΑ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ.

Re: Κόλλησα!Δεν θελω ν απογοητευομαι!Help! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2066

• AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
οκ girls!!!
Ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση!!!
Με κόβω να μαι συνεχεια στην τουαλετα...χαχαχα..
Αρχιζω παλι με ελάχιστους υδατ/κες Κ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ κ θ ανέβω να ζυγιστώ σε μια βδομαδα,οπότε θα σας πω αν έπιασε!

Φιλια κ ευχαριστώ κ πάλι!

Re: Κόλλησα!Δεν θελω ν απογοητευομαι!Help! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2069

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Περιμένουμε!!!Μη φοβάσαι έτσι ή αλλιώς κάτι απ'όλα θα πιάσει και εκεί που νόμιζες ότι πάει χαμένη η εγκράτειά σου(ΛΈΜΕ ΤΏΡΑ)Θα δεις ότι αυτό το κόλλημα δημιουργούσε ένα υπόβαθρο και η ταχύτητα με την ο΄ποία θα συνεχίσεις το χάσιμο θα είναι μεγαλύτερη.Μήπως όμως δεν έχεις να χάσεις πολά κιλά;Γιατί μην ξεχνάς ότι χάνεις λίπος και 9 κιλά λίπος που έχασες είναι μεγάλη υπόθεση!!!!!

Re: Κόλλησα!Δεν θελω ν απογοητευομαι!Help! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2297

• AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
H αλήθεια είναι πως δεν έχω πολλά κιλά να χάσω...Αλλα 5 θέλω κ θα είμαι οκ απλά είναι τα τελευταία κ μάλλον κ τα πιο δύσκολα!Απ την προηγούμενη βδομάδα το έχω πάρει πάλι ζεστά το θέμα κ παρόλο που δεν είδα διαφορα στην ζυγαριά νίωθω πιο ανάλαφρη...οπότε κάτι γίνεται λογικά!Έχω <ρίξει > τους υδ/κες κ προσπαθώ να πίνω αρκετό νεράκι...βέβαια πάνω απο 2 λίτρα την μέρα δεν καταφέρνω να πιώ αλλά κ αυτά κατι είναι...

Όλα στο μυαλό είναι τελικά!

Υπομονη κ επιμονή!!!
Πάμε όλοι γερά!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.115 δευτερόλεπτα

Syndication