Καλημέρα κ καλό καλοκαιράκι σ ολους!
Ρε guys χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας!
Κανω την ΑΤΚΙΝΣ εδω κ 2,5 μήνες ,τον πρωτο 1,5 μήνα έκανα αυστηρα φάση ενεργοποίησης κ ταυτόχρονα κ θερμιδική
.Κ μετά συνέχιζα έτσι τις περισσότερες μέρες μ εξαίρεση κάποιες που ετρωγα κ μερικους υδατ/κες παραπάνω αλλα πάντα +5,δηλ. μέσα στα πλαίσια των κανονων της διαιτας-διατροφης.Να πω επισης οτι ψωμια πατατες μακαρονια ρυζια κ ολα τα συναφη ουτε καν τα χω βαλει στο στομα μου!Εχω χάσει 9 κιλά αλλα τον τελευταίο μήνα εχω σταματήσει να χανω(εχω παρει κ 1 κιλο),έκανα αυτο το κολπάκι που λέτε αλλού(να φαω μια μερα λιγους παραπανω υδ/κες κ μετα τις επομενες να μην φαω καθολου μηπως ξεκολλήσω αλλα τπτ!Εντομεταξυ για να μαι ειλικρινεις επειδη σταματησα να χανω κ παράλληλα προσεχα πολυ κ παλι δεν εχανα έκανα κατι παρασπονδίες(γαλακτομπουρεκο,σοκολατες,γαριδακια..χαχαχ) αλλα μετα παλι προσεξα κ παλι τπτ!Δεν θέλω να τα παρατήσω!Ειλικρινα!Αλλα οταν απογοητευομαι που προσεχω κ κανω αυστηρα 1 βδομαδα κ βλεπω οτι δεν εχω χασει τπτ με περνει απο κατω κ το ριχνω στα γλυκα...
Σας παρακαλώωωωωω Marina η όποιος άλλος μπορει πειτε μ τι να κανω για να ξεκολλησω εντός των ημερων!
Ανυπομονώ για απάντηση!Μην με ξεχάσετε!