Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Κολλημα στις 7 εβδομαδες

Κολλημα στις 7 εβδομαδες 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18372

• brunaki
  • Το Άβαταρ του/της brunaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου!!λοιπον εμενα αυτο που με βοηθαει οταν κολλαω ειναι να εφαρμοζω για 2-3 μερες το εξης: μετα της 6 το απογευμα δεν τρωω τιποτα,το βραδακι κανω μιση ωρα διαδρομο,το πρωι επισης πινω ενα ποτηρι γαλα με μια κουταλια ελαιολαδο(ειναι μπλιαχ αλλα βοηθαει γι ατην τουαλετα.)επισης πινω πολυ νερο και λουιζα.υπομονη..πολυ πιθανον να εχεις καποια κατακρατηση για την οποια δν φτανει μονο το πλ νερο εγω την αντιμετωπιζω με λουιζα και χαμομηλι.επισης εχε υπ οψη σου οτι ο οργανισμος λειτουργει καλυτερα με την συνηθεια.οποτε προσπαθησε καποια γευματα σου να ειναι ιδια η σχεδον ιδια καθε μερα.προσπαθησε μεχρι να ξεκολλησεις να καταναλωνεις φαγητα που εχουν ξεκαθαρους υδατανθρακες και απεφυγε γλυκα και αλλα τετοια.ισως το θεμα να ειναι ορμονικο.εγω οταν δεν επερνα τα χαπια του θυροειδη μου για ενα 6μηνο δεν εχασα ουτε γραμμαριο....καλη κατηφορα :))))
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Κολλημα στις 7 εβδομαδες 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18373

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Εχεις πολλα κιλα να χασεις?Γιατι αν εχεις λιγα δεν ειναι παραξενο αυτο το κολλημα.

Κολλημα στις 7 εβδομαδες 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18375

• mpann
  • Το Άβαταρ του/της mpann
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Από υδατανθρακες τρωω μονο λαχανικά και λίγο βαλσαμικο που μου φαινεται υπερβολικο να με κολλαει αυτο. Εχασα 4 και θελω αλλα 10 περιπου. Τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχασα 1. Ειμαι 68 και θελω να παω στα 58. Απλα τα φυσιολογικα μου ειναι 63-65, λογω προβληματος υγειας εβαλα κάποια κ τωρα γιαυτο θελω και να τα χασω (επειδη επιδεινωνουν το προβλημα). Κατα τα αλλα από λίπη καταναλώνω μόνο ελαιόλαδο κ δεν τρωω συχνα πρωινο. Btw κλεινω 2 μηνες με 5 κιλα, που σιγουρα είναι καλά απλά ο ρυθμός απώλειας για την ατκινς κ τον οργανισμο μου είναι πολυ μικρος και ειμαι σιγουρη οτι κανω κατι λαθος.
Ευχαριστω κοριτσιαα!!!! :)

Κολλημα στις 7 εβδομαδες 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18376

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Μπορεί και να μην κάνεις κάποιο λάθος, έστω όχι σοβαρό! Ο οργανισμός σου θεωρεί πως το ιδανικό σου βάρος, είναι τα 65. Όσο τα πλησιάζεις, πανικοβάλεται και σου ρίχνει τις κάυσεις.
Θα σου πρότεινα, να ανεβάσεις τις καύσεις σου (κάνοντας μακρινούς περιπάτους;), να πίνεις πολύ νερό και για λίγο καιρό, να μην τρως τίποτα μετά τις 7.00 το απόγευμα!
Είμαι σίγουρη πως θα ξεκολλήσεις.
love your self

Κολλημα στις 7 εβδομαδες 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18381

• mpann
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ, ηδη κάπως ξεκόλλησα αυτές τις μέρες, θα τα εφαρμόσω και αυτά για μεγαλύτερα αποτελέσματα!! Ευχαριστω!!!!!!

Κολλημα στις 7 εβδομαδες 13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18401

• mpann
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας και πάλι, τελικά το κόλλημα είναι εδώ!! 1 κιλό πάνω 1 κιλό κάτω και πάει λέγοντας. Κ τεράστιο φούσκωμα στην κοιλιά και ούτε υπόνοια για χάσιμο πόντων!!!!!!!!!! Κάποια συμβουλή???? Ευχαριστώ!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Syndication