Kαλήσπερα σε όλους!!Λοιπόν παιδιά σας μιλάει μια παλία!!, είμαι φαν της Ατκινς για πάνω απο 15 χρόνια.Είναι η διατροφή που ολα αυτά τα χρόνια με βοήθησε να διατηρώ ενα κομψό σώμα.Είναι η δίατροφη που συγχωρόυσε τις ατασθαλίες μου,που συνεργαζόταν τέλεια μαζί μου και μου εδίνε το καλύτερο αποτέλεσμα.Είναι η διατροφή που με έκανε να την Αγαπήσω,να την διαδώσω και να τις είμαι παντα πιστή.Ολα αυτά μέχρι χθές...γιατί τώρα με εγκατέλειψε νομίζω και είμαι πολυ λύπημενη!!Να τι εννοώ,εδω και κάποιους μήνες είχα θέμα με τον κύκλο μου ,διεγνώσθει Π.Ο.Α κοινως πρόωρη μεν,προεμμηνόπαυση δε!Μαύρες μπλερέζες,σύμπτωματα πόλλα,ψυχολογία στα τάρταρα,κόβω και το κάπνισμα να γλυτώσω το έμφραγμα και το ρίχνω στο φαι,ποιό φαι δηλαδή ,στα γλύκα που τους έχω τρέλη αδύναμια.[τρομάρα μου].Αποτεέλεσμα 9 κιλάκια πάνω!!με βλέπω και τρελαίνομαι..Με τα πολλά το παίρνω απόφαση, τέρμα τα ρημάδια λεω[τα γλυκά]ξεκινάω Ατκινς λατρέμενη,αισιοδοξία στο φούλ,χαρά για το αναμενόμενο αποτέλεσμα,γράφομαι και κολύμβητηριο και παω καθημερίνα[άθλος ]δεν ζυγίζομαι καθημέρινα [μου αρέσουν οι εκπλήξεις!!!]και η ζυγαριά μου,μου έκανε την καλύτερη,σε 10 μέρες έχασα 400gr!!Απίστευτο πρώτη φορά μου συμβαίνει,ξέρω οτι ,το οτι εχώ να αδιαθετήσω 2 μήνες επιβαρύνει την κατάσταση,αλλά τόοσο πολύ?Παιδάκια μου καλά,πείτε μου τι γίνεται,είμαι πολυ συνεπής στη εκτέλεση της,δεν την κάνω πρώτη φορά κ ξέρω.Πείτε μου τι παει λάθος?Περιμένω οποιαδήποτε απάντηση με χαρά και σας ευχαριστώ.Σας χαιρετώ αχ αχ!
]