Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: καποιες αποριες

Απ: καποιες αποριες 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14963

• kristi
  • Το Άβαταρ του/της kristi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Oυαου!!
σε ευχαριστω πολυ ephoebe!!
παντα ηθελα να τα μάθω αυτα που γραφεις!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ephoebe

Απ: καποιες αποριες 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14965

• riap
  • Το Άβαταρ του/της riap
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλησπέρα
Fay79 μια τριχόπτωση παρατηρώ και εγώ τώρα τελευταία, αλλά είναι φθινόπωρο, εποχή που μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια, ο περισσότερος κόσμος "χάνει" λίγα μαλλιά παραπάνω, τα οποία όμως αναπληρώνονται.Γιαυτό και δεν με ανησυχεί το γεγονός. Σχετικά με την περιοδό εγώ έχω κύκλο 28 ημερών πιά.Ενας σωστός κύκλος δηλαδή.Πρίν ο κύκλος μου ήταν γύρω στις 30 με 32 μέρες.Το καλύτερο που μου έχει τύχει όσο αφορά την περίοδο, είναι ότι δεν έχω τους πόνους που είχα παλιά.Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτό.Αλήθεια έχει συμβεί και σε άλλες αυτό??Δηλαδή εκτός του ότι έχει διορθωθεί ο κύκλος τους, να έχουν σταματήσει και οι πόνοι της περιόδου??
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fay79

Απ: καποιες αποριες 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14968

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γενικότερα το θέμα της περιόδου είναι αρκετά ιδιαίτερο και διαφορετικό από γυναίκα σε γυναίκα. Σε ξένα site που έχω διαβάσει αναφέρουν αρκετά συχνά πως μια διατροφή τύπου Atkins υπάρχει περίπτωση να κάνει ορισμένα απο τα συμπτώματα της περιόδου πιο έντονα, όπως για παράδειγμα τον πόνο στο στήθος ή την εμφάνιση ακμής κάποιες μέρες πριν.

Εμένα πάντως ο κύκλος μου είναι πλέον σταθερός στις 28-30 μέρες. Από εκεί και πέρα δυστυχώς ο πόνος στο στήθος είναι πολύ πιο έντονος σε σχέση με πριν (φανταστείτε ότι πλέον για μια μια βδομάδα πριν, πονάω ακόμα και όταν περπατάω, και βέβαια ας μην μιλήσω για λακούβες στον δρόμο όταν είμαι με το αμάξι κτλ!) και μια ακμή την έχω όταν περιμένω. Ελπίζω με τον καιρό όλα αυτά να υποχωρήσουν.

I did it once, I can do it again ...

Απ: καποιες αποριες 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14969

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Eγω ειμαι 2,5 μηνες στην ατκινς και δεν εχω παρατηρησει κατι.Αντιθετως,ενω παντα ειχα προβλημα τριχοπτωσης τωρα εχω μικροτερη.Σχετικα με την περιοδο εμενα ειναι αστατη λογω πολυκυστικων και παντα εχω καθυστερηση ,να μου ερθει νωριτερα σπανιοτατο.Α και εχω δει βελτιωση στο προσωπο μου επειδη παντα ειχα προβλημα με ακμη εχει γινει πολυ λειο χωρις να βαζω τιποτα(φαρμακα κτλ).

Απ: καποιες αποριες 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14970

• ninika
  • Το Άβαταρ του/της ninika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ ήμουν ανέκαθεν καλά σ'αυτό το θέμα καθώς πονούσα μόνο την πρώτη μέρα κι όχι ιδιαίτερα. Τον τελευταίο χρόνο εξαφανίστηκε κι αυτό, μ'εξαίρεση τον προηγούμενο μήνα που συνέβη ξανά, ίσως έφταιγε κάτι άλλο. Ο κύκλος δεν άλλαξε καθόλου, 27-29 μέρες, όπως παλιά.

Απ: καποιες αποριες 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14981

• fay79
  • Το Άβαταρ του/της fay79
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω ρουλακι για τις απαντησεις.αυτο με τους υδατανθρακες δεν το ειχα σκεφτει.δεν ακολουθω τις φασεις ακριβως απλα προσεχω να μην τρωω τα απαγορευμενα.κινουμε στις ασφαλεις τροφες και δεν ξεπερναω τους 25 υδ. την ημερα.θα προχωρησω και θα δω.ποιο πολυ μαγειρεμα.οχι ευκολες λυσεις.και αν συνεχιστει το προβλημα σκεφτομαι για εξετασεις θυρεοειδη.superr οι συνταγες σου.ειμαι fun σου!!!!!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.181 δευτερόλεπτα

Syndication