Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: καποιες αποριες

Απ: καποιες αποριες 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15139

• Anna markou
  • Το Άβαταρ του/της Anna markou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
εχω μια απορα.οποιος μπορει θα το εκτιμησω αν μου απαντησει:οταν ξεκιναμε την διατροφη lowcarb τα πρωτα πολλα κιλα που χανουμε ειναι υγρα μονο?δηλαδη μετα απο ποσο καιρο αρχιζουμε να χανουμε λιπος? και αμα καποιος κανει την διατροφη για μια βδομαδα μεχρι να χασει πχ 4 κιλα και μετα επιστρεψει στην παλια του διατροφη(οχι τοσο επιβαρημενη ωστε να τα ξαναπαρει) αλλα με περισσοτερους υδατανθρακες θα τα ξαναπαρει τα κιλα που εχασε?πρεπει οπωσδηποτε να γινουν δηλαδη ολες οι φασεις της διατροφης η η ουσια ειναι απλα να περνουμε λιγοτερους υδατανθρακες απ¨οσους μεταβολιζει ο οργανισμος?γιατι αμα αυτη ειναι η ουσια τοτε και με πχ 150 γρ υδατανθρακα την ημερα αμα καποιος μεταβολιζει 300 καλα ειναι.χανει απλα χανει αργα σωστα?οι φασεις ειναι λογικα για πιο γρηγορα αποτελεσματα και πιο ομαλη προσαρμογη του οργανισμου αν εχω καταλαβει καλα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: καποιες αποριες 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15140

• Anna markou
  • Το Άβαταρ του/της Anna markou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
και αμα καποιος πχ μια μερα παρει 50γρ υδατανθρακα και την επομενη 10 υπαρχει καποιο προβλημα?καποια διαταραχη?

Απ: καποιες αποριες 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15141

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Τα πρωτα 2-3 ειναι υγρα.Αν μια μερα τυχει και φας πολλους υδατ απλως συνεχιζεις τη διατροφη σου σα να μην εχει γινει τιποτα!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fay79
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα

Syndication