Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Έχω απελπιστει τα φώτα σας παρακαλώ!

Έχω απελπιστει τα φώτα σας παρακαλώ! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14586

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ναι....το παραδέχομαι!!!κυλησαααα κ παρακυλησα τολμώ να ΠΩ!γενικά τον τελευταίο μήνα λόγω άγχους κ γενικότερης ψυχολογίας έκανα ότι χειρότερο!!!Δευτέρα με παρασκευή ατκινς κ σαββατοκύριακο φ-ατκινς!!!!μιλάμε για υπερφαγικα επεισόδια με κ βουλιμια σ όλο της τ μεγαλείο.την Τρίτη ξεκίνησα κ πάλι δυναμικά αποφασισμένη αυτή τη φορά .μ
Έχει στιγμής τα πάω καλα κ μπορώ να ΠΩ δ μου κάνουν αίσθηση τα απαγορευμένα.βλέπω όμως ότι δ κατεβαίνουν εύκολα τα κιλά πλέον.δ έχω πολλά 4 μόνο .πιο πολυ όμως είναι ότι έχω άσχημη ψυχολογία .βλέπω ότι δ χανω κ στεναχωριεμαι!τώρα θα μου πείτε να κάνω υπομονή κ θα ζέτα κ δίκαιο αλλα.....να ΠΩ επίσης ότι γυμναζομαι κανονικά!αν έχει κανείς καμία συμβουλή να μου δώσει καλοδεχούμενη!!!!!υπάρχει περίπτωση να συνηθησε την ατκινς ο οργανισμός μ κ γι αυτο δ χανω;να σημειωθεί ότι κάνω αυτή τη διατροφή εδώ κ 1 μισή χρόνο!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Έχω απελπιστει τα φώτα σας παρακαλώ! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #14591

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αχ ποσο σε καταλαβαινω!σιγουρα δεν εισαι η μονη που κατρακυλησες!κι εγω μια απο τα ιδια.εβαλα οτι εχασα και ενω εδω και κανα δυο εβδομαδες επιτελους εβαλα μυαλο δεν χανω δεν χανω!!!μαλλον πρεπει να κανουμε γαιδουρινη υπομονη για να δουμε αποτελεσμα ξανα!κουραγιο!

Απ: Re: Έχω απελπιστει τα φώτα σας παρακαλώ! 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14816

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Sasa μου πως τα πας;εγω έχω χάσει 1.5 κιλο.εννοείται πως έκανα κ πάλι τις βλακειουλες μου αλλα περίμενα να αδιαθετησω οπότε λέω δ πειράζει χι χι !έχω ακομά 4!!ΕΣΥ πως τα πας;ξεκολλησες;

Re: Απ: Re: Έχω απελπιστει τα φώτα σας παρακαλώ! 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14818

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
ειχα κι εγω καποια σκαμπανευασματα ,δηλαδη καποιες χαζοκλεψιες μεχρι επιτελους να το αποφασισω να αρχισω παλι σοβαρα...η ζυγαρια μου σπασε τα νευρα περιπου για 10 τουλαχιστον μερες δεν κουνηθηκε καθολου.βεβαια δεν το βαλα κατω και συνεχισα ακαθεκτη.τις τελευταιες 4 μερες εχω γινει σκυλι μαυρο,εκοψα εντελως οτιδηποτε μπορει να με κολλαει απο γλυκακια ταχινι κακαο ζαχαρινη ,μειωσα λιγο την σαλατα μονο στο μεσημεριανο ,τελευταιο γευμα 7-8 το βραδυ,ποταμους ολοκληρους νερο,και ναι επιτελους αρχισε λιγο να κουνιεται η ...μη πω ζυγαρια!!!
δηλαδη θελω να πω οτι απαξ και χαλασεις τη διατροφη και αρχισεις τα οργια υδατανθρακων μετα η ζυγαρια σε εκδικειται για πολυ καιρο και μετα θελει διπλη και τριπλη προσπαθεια γαι να ξαναχαθουν τα κιλα!
τουλαχιστον μου γινε μαθημα και ξανα δεν τη παταω!!!
αντε καλη μας συνεχεια κι ευχομαι να τα χασεις τα υπολοπα 4 που θελεις γρηγορα και σαφως πιο ευκολα απο μενα...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication