Ξεκίνησα την Atkins στις 31/1/2011 με πάρα πολλές ελπίδες και πολύ ενθουσιασμό. Διάβασα ιστορίες επιτυχίας τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα forum και πραγματικά πίστευα πως θα μπορούσα και εγώ να πω κάποια στιγμή τη δική μου ιστορία επιτυχίας.
Να πω κατ' αρχάς πως δεν θέλω να χάσω πάρα πολλά κιλά, με 5 κιλά θα ήμουν ευχαριστήμενη. Τις δυο πρώτες εβδομάδες λοιπόν, έχασα 2 κιλά, υγρά προφανώς, και καταχάρηκα! Από κει και πέρα όμως πήρα πίσω το ένα κιλό και από τότε η ζυγαριά μπαστακώθηκε

ntrum εκεί και δεν κουνάει ρούπι! Τίποτα όμως!
Σε όλο αυτό το διάστημα έχω χαλάσει τη διατροφή τρεις φορές (δηλ. 3 διαφορετικές μέρες και ένα μόνο γεύμα σε κάθε μια από αυτές τις μέρες). Όλες τις υπόλοιπες είμαι αυστηρά στην induction phase. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αρχές Απριλίου έχω και ένα event με τη δουλειά και περίμενα ως τότε να έχω καταφέρει κάτι αλλά τελικά, τσάμπα οι ελπίδες
Βέβαια κατά τα άλλα, η διατροφή αυτή μου πάει, ούτε πρίξημο, ούτε αέρια (IBS syndrome) ακόμα και το τυράκι

eese που παλιά με πείραζε (lactose intolerant) τώρα δεν μου δημιουργεί καμιά ενόχληση. Με λίγα λόγια, κατά τα άλλα όλα είναι τέλεια.
Απελπίζομαι και δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτηκα το fat fast, να το κάνω 3-4 μέρες μπας και ξεκουνηθεί η ζυγαριά λιγάκι. Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ! Πραγματικά μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο! Τόση προσπάθεια, τόση προσήλωση και τελικά πάλι μια αποτυχία είμαι