Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: κόλλησα ... ή μήπως δεν ξεκόλλησα ποτέ;;;

κόλλησα ... ή μήπως δεν ξεκόλλησα ποτέ;;; 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11818

  • ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 193
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ξεκίνησα την Atkins στις 31/1/2011 με πάρα πολλές ελπίδες και πολύ ενθουσιασμό. Διάβασα ιστορίες επιτυχίας τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα forum και πραγματικά πίστευα πως θα μπορούσα και εγώ να πω κάποια στιγμή τη δική μου ιστορία επιτυχίας.

Να πω κατ' αρχάς πως δεν θέλω να χάσω πάρα πολλά κιλά, με 5 κιλά θα ήμουν ευχαριστήμενη. Τις δυο πρώτες εβδομάδες λοιπόν, έχασα 2 κιλά, υγρά προφανώς, και καταχάρηκα! Από κει και πέρα όμως πήρα πίσω το ένα κιλό και από τότε η ζυγαριά μπαστακώθηκε tantrum ntrum εκεί και δεν κουνάει ρούπι! Τίποτα όμως!

Σε όλο αυτό το διάστημα έχω χαλάσει τη διατροφή τρεις φορές (δηλ. 3 διαφορετικές μέρες και ένα μόνο γεύμα σε κάθε μια από αυτές τις μέρες). Όλες τις υπόλοιπες είμαι αυστηρά στην induction phase. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αρχές Απριλίου έχω και ένα event με τη δουλειά και περίμενα ως τότε να έχω καταφέρει κάτι αλλά τελικά, τσάμπα οι ελπίδες :cry:

Βέβαια κατά τα άλλα, η διατροφή αυτή μου πάει, ούτε πρίξημο, ούτε αέρια (IBS syndrome) ακόμα και το τυράκι cheese eese που παλιά με πείραζε (lactose intolerant) τώρα δεν μου δημιουργεί καμιά ενόχληση. Με λίγα λόγια, κατά τα άλλα όλα είναι τέλεια.

Απελπίζομαι και δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτηκα το fat fast, να το κάνω 3-4 μέρες μπας και ξεκουνηθεί η ζυγαριά λιγάκι. Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ! Πραγματικά μου έρχεται να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο! Τόση προσπάθεια, τόση προσήλωση και τελικά πάλι μια αποτυχία είμαι :(


I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: κόλλησα ... ή μήπως δεν ξεκόλλησα ποτέ;;; 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11819

  • carlita
  • Το Άβαταρ του/της carlita
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 26
Καθε φορα που τη χαλας θα μετρας 10 μερες πισω.Αν εσυ τη χαλασες 3 φορες να ο μηνας που σου εφυγε!Αν κι ολας εισαι κοντα στα ιδανικα κιλα θα ειναι δυσκολο να ενεργοποιησαι,εγω που ξεκινησα 1/2/2011 την χαλασα 1 φορα και με πηγε 10 μερες πισω.Παρ ολα αυτα εχω χασει 5 κιλα.Κοιτα προηγουμενα post στο θεμα κολλησα και θα βρεις τη λυση.Οτι παντως κι οτι αν αποφασισεις να κανεις πρεπει να εισαι ακαθεκτη. goodluck odluck Ποσο υψος και κιλα εισαι?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: κόλλησα ... ή μήπως δεν ξεκόλλησα ποτέ;;; 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11826

  • ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 193
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
carlita σε ευχαριστώ για την απάντηση! Είμαι 1,58m και 51kg. Γυμνάζομαι αλλά η δουλειά μου είναι καθιστική και όσο να 'ναι με φέρνει πίσω από πλευράς κίνησης. Δεν ξέρω αν αυτή η διατροφή είναι αποτελεσματική για άτομα που είναι σχετικά κοντά στο στόχο τους, και παρόλο που το έχω ψάξει στο Internet πολλές φορές δεν έχω βρει καμιά απάντηση. Βέβαια σαν τρόπος διατροφής εμένα με βολεύει γιατί και το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου περορίστηκε στο ελάχιστο, και φουσκώματα δεν έχω και γενικά όλα τα άλλα είναι τέλεια. Μόνο κιλά δεν χάνω :( Τώρα μάλλον θα αρχίσω και αντισυλληπτικά λόγω ακμής και φοβάμαι ακόμα περισσότερο μήπως δεν δουλέψει η δίαιτα σε μένα τελικά.

Σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ σωστή στη δίαιτα και τις φορές που τη χάλασα πραγματικά δεν το 'θελα αλλά ένεκα η κακιά η ώρα! Τη μια ήταν Καθαρή Δευτέρα, βέβαια το μενού μου το είχα φτιάξει σωστό αλλά τσίμπησα και λίγο από τα υπόλοιπα, την άλλη η μαμά μου έκανε κουλουράκια και τα λιγουρεύτηκα που είχα να τα αγγίξω ένα μήνα, ε και καταλαβαίνεις. Από την άλλη, δεν ήξερα πως ένα παραστράτημα σε φέρνει τόσο πίσω! Αν το ήξερα θα το σκεφτόμουν και δυο και τρεις φορές πριν αγγίξω τα κουλουράκια!


I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: κόλλησα ... ή μήπως δεν ξεκόλλησα ποτέ;;; 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11829

  • carlita
  • Το Άβαταρ του/της carlita
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 26
Εισαι πολυ κοντα στα ιδανικα κιλα.Εγω πιστευω οτι 3 κιλα αν χασεις θα εισαι οκ.Ξεκινα παλι,στους 20 υδ/ες με 1 πολυβιταμινη την ημερα και κρατα το 14 μερες τουλαχιστον χωρις να το χαλασεις.Θα τα χασεις σιγουρα μεσα σε αυτες τις μερες.απο εκει και μετα ξεκινα να προσθετεις 5 υδ/ες ανα εβδομαδα μεχρι να δεις στους ποσους υδ/ες μενεις σταθερη.Εκει θα μεινεις για να τα διατηρησεις.και πολυ νεροοοο να μην κανεις κατακρατηση.Οσο για τα αντισυλληπτικα δεν πιστευω οτι παχαινουν.Απλως ανοιγουν την ορεξη.Γι αυτο μεινε πιστη 14 ημερες .Στην εβδομαδα θα σου κλεισει η ορεξη και σου φυγουν οι λιγουρες! goodluck odluck
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication