Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: νομιζω..κολησα!!

Re: νομιζω..κολησα!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11706

• carlita
  • Το Άβαταρ του/της carlita
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ola-kala έγραψε:
γεια σας και παλι..εκανα την διαιτα δυο εβδομαδεσ και εχασα 4κιλα..την τσικνοπεμτη ομως παρασυρθηκα..και εφαγα..
την παρασκευη ξαναξεκινησα κανονικα.και μεχρι τωρα με δειχνει το ιδιο..να αρχισω να ανυσυχω ή λεω βλακειες ?
:D
τα ιδια και γω! υπομονη να ξεκολλησουμε!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: νομιζω..κολησα!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11707

• carlita
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ola kala-Στα ιδια κιλα ξεκινησαμε και στα ιδια κολλησαμε!κρατα λιγο πλουσια τα λιπαρα και χαμηλους τους υδατανθρακες.
το ιδιο θα κανω και γω.ειναι η μονη μας ελπιδα να ξεκολλησουμε.
Το πρωι θα φαω 60 γρ γιαουρτι,μετα 1 αυγο τηγ με μαγιονεζα,μετα 10 μακαντεμια με κοκα light και το βραδυ ομελεττα με τυρι.Καντο και συ να δουμε τι θα καταφερουμε.Πιες και πολλααααααααα νερα.Ραντεβου την τεταρτη να δουμε αν επεσε η ρημαδα!Εχω σκυλομετανιωσει που τα εφαγα!Δεν πιστευα οτι θα με κολλησουν τοσο!ειχα φτασει 80 και σημερα ειμαι 81.5.Μεσα σε μια μερα με εδειξε 1.5 κιλο πανω!Ας ειναι ομως!πεισμωσα και θα ξεκολλησω ο κοσμος να χαλασει!Τι τα ψωνισα ολα αυτα τα ζαμπονοτυρια!Αντε να δουμε!
Καπου ειδα που ρωτουσες για χαπια.Τι χαπια εννοεις?Βιταμινες?Αν δεν παιρνεις πρεπει να παρεις οπωσδηποτε 1 καθε πρωι.
φιλια πολλα!

Re: νομιζω..κολησα!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11709

• ola-kala
  • Το Άβαταρ του/της ola-kala
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αντε carlita να δουμε τι θα γινει..καλα αποτελεσματα και στις δυο..περιμενω την τεταρτη και εγω να δουμε τι θα γινει..
καταρχας δεν ηξερα οτι επιτρεπεται το γιαουρτι..εγω τρωω συνηθως ομελετα(σιγουρα μια φορα την μερα-η πρωι ή βραδυ, με μανιταρια και μαγιονεζα ) και το μεσημερι ή βραδυ κρεατακι με μαρουλακι.
δευτερον..ειχα ρωτησει αν βοηθανε τα χαπια αδυνατισματος για πιο γρηγορα αποτελεσματα..βιταμινες η αλλα χαπια δεν παιρνω.δηλαδη μου προτεινεις οτι πρέπει να παρω? βιταμινες? ποιες ???
σε ευχαριστω για την βοηθεια.. :)

Re: νομιζω..κολησα!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11710

• carlita
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε οποια διαιτα και να κανεις 1 πολυβιταμινη πρεπει να παιρνεις οπωσδηποτε καθε πρωι.Τωρα για το ποια, εξαρταται.Εγω ας πουμε επειδη καπνιζω πολυ και επειδη εχω υποθυροειδισμο και απαγορευεται το ιωδιο ως συμπληρωμα, καθ οτι πινω χαπι για να ρυθμιζεται η λειτουργια του θυροειδη μου,εχω προτιμησει την Advancis smokers η οποια εχει ολες τις αλλες βιταμινες και ιχνοστοιχεια εκτος ιωδιου.Εσυ αν δεν εχεις παρομοιο προβλημα καλη πολυβιταμινη ειναι η Vital η οποια βγαινει και σε ταμπλετες αλλα και αναβραζουσες.Απλα κοιτα απο πισω τους υδ/ες γιατι οι γευσεις φρουτων μπορει να εχουν παραπανω.Εννοειται οτι θα μετρας και αυτους τους υδ/ες μεσα στην ημέρα σου.Αν προτιμας τις αναβραζουσες (αισθηση πορτοκαλαδας) ωραια γευση εχουν οι supradin με γευση λεμονι.Κοιτα μονο οπωσδηποτε να γραφει με Q10.Τωρα αν θελεις να μην ειναι χημικης προελευσεως πολυ καλες ειναι οι solgar σε ταμπλετες οι οποιες εχουν νομιζω 2-3 πολυβιταμινουχες.Το μονο που θα κοιταξεις ειναι οποια διαλεξεις να εχουν σιγουρα Βιτ Α,C,E,σεληνιο,Q10,φολλικο οξυ,συμπλεγμα Β (και ιδιως )Β12 και ψευδαργυρο,καθοτι ολα αυτα θα σου λειπουν με αυτου του ειδους τη διατροφη.Μη μας πεσουν και τα μαλλια και ειμαστε σωματάρες αλλα καραφλές!Αυτα λοιπον !Αλλου ειδους χαπια δεν χρειαζεσαι!Ολα αυτα που κυκλοφορουν για αδυνατισμα ειναι αναποτελεσματικα και τις περισσοτερες φορες επικινδυνα!Το μονο που θα μας χρειαστει ειναι θεληση,υπομονη,και επιμονη να μην υποκυπτουμε στους αχρηστους πειρασμους!(βλεπε τουρτες κλπ)Φιλακια!τα λεμε Τεταρτη με αποτελεσματα ζυγαριας!

Re: νομιζω..κολησα!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11711

• ola-kala
  • Το Άβαταρ του/της ola-kala
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις πληροφοριες σου!!!!!!!! θα τα γραψω ολα και θα παω στο φαρμακειο να παρω!! θα ρωτησω και την φαρμακοποιο μου!! τα λεμε λοιπον αυριο...φιλακια

Re: νομιζω..κολησα!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11715

• lila
  • Το Άβαταρ του/της lila
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ola-kala εαν αισθάνεσαι αδυναμία κλπ μπορείς να πάρεις και κάποιο συμπλήρωμα με ω3.
Άντε κουράγιο και καλή συνέχεια!!Να πιστέψετε στις δυνάμεις και τις αντιστάσεις σας και θα τα καταφέρετε!

Καλό θα είναι να βάλετε έναν συγκεκριμένο στόχο, ώστε να μπορείτε και να μένετε πιο συνεπείς σ'αυτό. Για παράδειγμα, βάζουμε έναν εφικτό στόχο για μια κοντινή και ίσως και 'σημαδιακή' για μας ημερομηνία. Ας πούμε, αν έχουμε γενέθλια στις 10 Απριλίου, θέτουμε ως στόχο να καταφέρουμε να κρατηθούμε στην διατροφή μας ως τότε και να χάσουμε και τόσα κιλά, αν βρισκόμαστε σε φάση αδυνατίσματος. Και μετά συνεχίζουμε.

Ένα βήμα τη φορά και όλα γίνονται! :)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication