Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: help! κολλησα!!!!! τα εχω δοκιμασει ολα!

help! κολλησα!!!!! τα εχω δοκιμασει ολα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11293

• karlajo
  • Το Άβαταρ του/της karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
γεια σας παιδια.εδω και τρεισ βδομαδες περιπου εχω κολλησει και δεν κατεωαινει με τιποτα η ρημαδα η ζυγαρια. φαστ φατ δεν θελω να κανω.ειχα δοκιμασει παλιοτερα .ειχα μεν αποτελεσμα αλλα ενιωθα πολυ χαλια και αηδιαζα συνεχεια.δοκιμασα ναζ κανω το σοκ του οργανισμου.εφαγα μια βαφλα κ μια κρεπα και την επομενη μερα μισο κιλο κατω.συνεχισα με ενεργοποιηση και το ξαναβαλα το μισο κιλο.να σημειωσω οτι δεν ξεπερναω τισ 1200 με 1300 θερμιδες ημερησιως και ουτε τουσ 20 υδατ. δοκιμασα να τρωω 3 γευματα.....τζιφος, με ενα γευμα την ημερα....παλι τζιφος.πραγματικα αν εχει καποιος να προτεινει κατι ασ με βοηθησει.να σημειωθει οτι πηγαινω και γυμναστηριο 3 φορες την εβδομαδα! tantrum :cry: :cry: :cry:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: help! κολλησα!!!!! τα εχω δοκιμασει ολα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11294

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μην σκας αδικα. Συνεχισε την διατροφη σου κανονικα. Εδω και ενα χρονο που κανω την ατκινς εχω κολλησει 5 με 6 φορες για διαστημα 1 μηνος.

Ο οργανισμος σου νομιζει οτι λιμοκτονει και κολλαει αλλα μην ανησυχεις. Θα ξεκολλησεις αλλα η απωλεια των κιλων οσο παει θα μειωνεται οσο πλησιαζεις στον στοχο σου.

Keep walking!

Re: help! κολλησα!!!!! τα εχω δοκιμασει ολα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11296

• karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μακαρι angel gel osss!! πρωτη φορα κολλας για τοσο χρονικο διαστημα κ εχω απελπιστει....ως συνηθως κολλουσα για 2-3 μερες... character43 aracter43 character43 aracter43

Re: help! κολλησα!!!!! τα εχω δοκιμασει ολα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11297

• vasoylitsa
  • Το Άβαταρ του/της vasoylitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα κι απο μενα!ποσα κιλα εχεις χασει ηδη και κολλησες.γιατι σιγουρο ειναι πως οταν εχουμε πιο λιγα κιλα ο οργανισμος κολλαει.μην απελπιστεις καθολου.συνεχισε και δεν θα του περασει.σιγουρα θα γυρισεις παλι στον ρυθμο που εχανες. goodluck odluck

Re: help! κολλησα!!!!! τα εχω δοκιμασει ολα! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11370

• karlajo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εχω χασει 4 και θελω αλλα δυο! τι να πω πραγματικα!βλεπω συνεχεια το ιδιο νουμερο στη ζυγαρια.λεω να κανω υπομονη 3-4 μερες ακομη κ αν δεν ξεκολλησω θα κανω φαστ φατ(δεν το μπορω με τιποτα :? ? ? ΄). fryingpan yingpan fryingpan yingpan
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication