Haha!

(Και μένα πλέον μου τη σπάνε Mou!!!!!!!!!

)
Με ικανοποιεί πολύ περισσότερο να βρίσκω τις ρίζες του προβλήματος και όχι απλά να ξέρω ποια είναι η ασθένεια και να ορίζω τη θεραπεία...Μαθαίνουμε απίστευτα πράγματα!!
Να βλέπεις και να διαβάζεις ότι η αλλάγή θέσης ενός και μόνο C(άνθρακα πχ ) μπορεί να απενεργοποιεί ένα ένζυμο ,και αυτό να οδηγεί σε ένα σύνδρομο ή μία ασθένεια καταλαβαίνεις πως η ζωή είναι μικρή και τόσο -μα τόσο-εύθραυστη! Οπότε ,γτ να την κάνουμε εμείς -οι μαζόχες -ακόμα πιο δύσκολη?????
Άσε τα κιλά στην άκρη!!!Βήμα-βήμα τη διατροφή ,mou , και ό,τι πρέπει να φύγει θα φύγει!!!!!!!Και το ότι δε θα κατέβεις πχ από τα 55 για λίγο καιρό δε σημαίνει ότι δε χάνεις!!Τα έχουμε ξαναπεί!!!Καλύτερα να βλέπεις στα ρούχα σου τί συμβάινει...
Η ζυγαριά για μένα είναι εχθρός!!!
Και ποια είσαι εσύ,μικρή ,ασήμαντη και ανόητη βελόνα (με τις παλιές ζυγαριές ή ανοήτο ηλεκτρονικό μαραφέτι για τις καινούριες

) που θα μου πεις εμένα τί συμβαίνει στον οργανισμό μου!!!!! Είναι κακιά και δουλεύει με τις ορέξεις της!!!!
Χαίρομαι που έχουμε τόσα κοινά mou!Ελπίζω να τα πούμε και στο chat κάποια στιγμή!
Να τελειώσω με την εξεταστική και όλη μέρα μέσα θα μαι!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο !!!!Το έχω ανάγκη πραγματικά!!!
φιλιά πολλά και καλημέρα σε όλους!!!!