Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους..

Re: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2570

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marinaκι συγνωμη αλλα απο ολα αυτα που διαβασα το συμπεραμσα που βγαζω ειναι οτι ολο το προβλημα βρισκεται στο μυαλο σου!!! Πιστευω οτι ολη αυτη η ψυχωση με τα κιλα σε εχει κανει να μην βλεπεις την πραγματικοτητα!!! Οι 500 θερμιδες οπως καταλαβαινεις ειναι παααααρα πολυ λιγες οπως και τα 41 κιλα!!! Αυτα ειναι σημαδια νευρικης ανορεξιας!!! Προσεξε γιατι μπορει να κανεις κακο στην υγεια σου!!! Εγω στις φωτογραφιες σου που εχω δει βλεπω μια πολυ ομορφη και αδυνατη κοπελα!!! Μαλλον πρεπει να αλλαξεις τον τροπο που σκεφτεσαι και να πεταξεις αυτο το τζιν που σου καθοριζει τη διαθεση!!! Το παν ειναι να μαθεις να ζεις φυσιολογικα!!! Και ολα αυτα στα λεω γιατι τα περασα κι εγω στα 18 μου με εξαντλητικες διαιτες κλπ και το μονο που καταφερα ηταν να χαλαω το μεταβολισμο μου και την ψυχολογια μου!!!
Keep it real...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2571

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Λοιπον καλη μου lamare. Νομιζω οτι το θεμα των κιλων, σου εχει γινει ψυχωση. Θα συμφωνησω με το Marinaκι, οτι εισαι μια χαρα, και οτι το προβλημα ειναι μονο στο μυαλο σου. Το αν θα μπεις στο μικροσκοπικο σου τζην, σου εχει αφαιρεσει καθε ιχνος χαρας απο μεσα σου. Εισαι σε μια περιοδο δυσκολη, ουτως ή αλλως, λογω εξεταστικης. Το να δημιουργεις τετοιου ειδους προβληματα στον εαυτο σου, ειναι το λιγοτερο εγκληματικο.
Και επετρεψε μου, να σε ρωτησω κατι. Τι θα κανεις, αν αυριο μεθαυριο, κανεις ενα, δυο παιδακια? Το σωμα σου δεν θα ειναι ποτε το ιδιο. Δεν θα καταφερεις να μπεις ποτε ξανα στο αγαπημενο σου τζην. Τι θα κανεις τοτε? Θα πεσεις σε καταθλιψη, γιατι εβαλες μερικα κιλακια?
Νομιζω οτι στο εχω ξαναπει. Αν δεν αγαπησεις εσυ το σωμα σου, δεν θα το αγαπησει κανεις. Ολα αυτα με τις 400 και τις 500 θερμιδες, ειναι δολοφονια της ψυχης σου.
Πως θα ενιωθες αν καποιος ηθελε να σου κανει κακο? Θα τρελαινοσουν? Γιατι το κανεις τοτε εσυ η ιδια στον εαυτο σου? Κανε τη διατροφη που πρεπει, χωρις υπερβολες και χωρις υστεριες με τα γραμμαρια και τα νουμερα.
love your self

Re: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2572

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπορείς να μας πεις τι ύψος έχεις?
άκου καμάρι μου.
Οι υπερβολές είναι στοιχείο ανισορροπίας του νου .
Το υπερβολικό βάρος είναι ανισορροπία αλλά και ο υποσιτισμός είναι ανισορροπία επίσης.
Καθένας έχει δικαίωμα να ορίζει τον εαυτό του αλλά δεν έχει δικαίωμα να τον βασανίζει απλά και μόνο στο βωμό των προτύπων που κάποιοι πε΄ριτεχνα και για εμπορικούς λόγους έχυν περάσει στον κόσμο.
Το φαινόμενο Τουίγκι υπήρξε καταστροφικό.
Η υπερβολή επιδρά και στον εγκέφαλο
Σε παρακαλώ μην θεωρήσεις αυτά που σου λέω επίθεση γιατί δεν είναι.
Είναι απλά μια πρόταση να προβληματιστούμε όλοι δημιουργικά.
Φιλικά
Νατάσα

Re: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2575

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ -πάρα πολύ -για τις συμβουλές σας και για το ενδιαφέρον σας !!!!Ειλικρινα το εκτιμώ αφάνταστα!!
Ναι όντως..Ήμουν σε φάση νευρικής ανορεξίας...Αλλά δεν ήταν ότι δεν ήθελα να φάω ή ότι έβγαζα ό,τι έτρωγα..Ούτε βουλημικές τάσεις είχα ούτε τίποτα!
Απλά ,έχω φοβερή ισχύ πάνω στον εαυτό μου...Πολύ αυτοσυγκράτηση και έλεγχο και δεν τον άφηνα ελεύθερο..Πιστεύω αυτό το στάδιο -όχι ότι το έχω ξεπεράσει -απλά το έχω εξελίξει θα έλεγα!
Πλέον,έχω βολευτεί με αυτή τη διατροφή...Μ αρέσει και την έχω προσαρμόσε σε μένα και στους γύρω μου ώστε να τη αποδέχονται!!!
Ευχαριστώ και για τα καλά σας λόγια φίλες από το face! :D D D
Είμαι 1,67 νομίζω στο ύψος..Και κιλά ...δεν ξέρω!Δεν έχω ζυγιστεί...Αντιλαμβάνομαι αλλάγες στα ρούχα !Κάπου 54 φαντάζομαι...Λόγω kick-boxing θα είχα ανεβασμένη μυϊκή μάζα αλλά εδώ και 3 μήνες το έχω κόψει δεδομένου ότι προέκυψε πρόβλημα στη μέση...
Είναι ψύχωση!Είναι θέμα μυαλού ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!
Και ναι αυτό που έκανα ήταν καταστροφικό ...Αλλά έχει ψυχολογικές ρίζες...Ίσως η αποτυχία μου να περάσω Ιατρική που ήθελα...Αλλά όπως λένε :Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Πλέον δεν αλλάζω με τίποτα τη σχολή μου!(Μοριακή Βιολογία και Γενετική!)Και ευελπιστώ να "αράξω" στο νέο τρόπο ζωής...Γιατί εδώ και 6 χρόνια έχω περάσει από πολλέεεες δίαιτες !!
Ευχαριστώ και πάλι όλες σας και αναμένω νέα σας! :D D P P
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2584

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ε πολύ σε συμπαθώ lamare. Μ'αρέσει πολύ η αντιμετώπιση σου στο θέμα Ιατρικής. Κάθε εμπόδιο για καλό.Οι γιατροί μου τη σπάνε :evil: Μπορεί να μη σου έβγαινε..δε ξέρεις..για κάποιο λόγο γίνονται όλα... θα δείς!Πέρασες την απογοήτευση σου αλλά τώρα είσαι δυνατή και γαμ_τη και είναι καλό να συνειδητοποιείς και να παίρνεις τα θετικά απ'ότι σου συμβαίνει.(ισχύει για όλους μας)
Πέρασες ανορεξία.Αυτό είναι DEFACTO!! Πέρασε όμως.Και το έχεις αναγνωρίσει,και το παραδέχεσαι,αυτό είναι ένα καλό βήμα.Το θέμα είναι να μη ξαναφήσεις τον εαυτό σου να αυτοκαταστραφεί. Είμαι στο ίδιο ύψος και τα ίδια περίπου κιλά (τώρα 55 γιατί έχασα 2 κιλά). Θέλω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να πέσω κι άλλα κιλά.Και σε καταλαβαίνω απόλυτα (και με το παραπάνω) με το θέμα των ρούχων. Και ξέρω οτι μπορεί τα 54 κιλά να είναι φυσιολογικά για το ύψος μας αλλά κάποιες φορές τα έχεις στα λάθος σημεία κ όχι παντού. Λοιπόν θα φτάσουμε στα 52 κιλάκια και βλέπουμε...ετσι? Με γυμναστική θα χάσουμε από μπουτάκια και θα το κάνουμε μυικό όγκο. (Παρεπιπτόντως έκανα και γώ κικ μποξινγκ :) D
HAVE A BEAUTIFULLLLL DAY!!

Re: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2612

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Haha! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Και μένα πλέον μου τη σπάνε Mou!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Με ικανοποιεί πολύ περισσότερο να βρίσκω τις ρίζες του προβλήματος και όχι απλά να ξέρω ποια είναι η ασθένεια και να ορίζω τη θεραπεία...Μαθαίνουμε απίστευτα πράγματα!!
Να βλέπεις και να διαβάζεις ότι η αλλάγή θέσης ενός και μόνο C(άνθρακα πχ ) μπορεί να απενεργοποιεί ένα ένζυμο ,και αυτό να οδηγεί σε ένα σύνδρομο ή μία ασθένεια καταλαβαίνεις πως η ζωή είναι μικρή και τόσο -μα τόσο-εύθραυστη! Οπότε ,γτ να την κάνουμε εμείς -οι μαζόχες -ακόμα πιο δύσκολη?????
Άσε τα κιλά στην άκρη!!!Βήμα-βήμα τη διατροφή ,mou , και ό,τι πρέπει να φύγει θα φύγει!!!!!!!Και το ότι δε θα κατέβεις πχ από τα 55 για λίγο καιρό δε σημαίνει ότι δε χάνεις!!Τα έχουμε ξαναπεί!!!Καλύτερα να βλέπεις στα ρούχα σου τί συμβάινει...
Η ζυγαριά για μένα είναι εχθρός!!!
Και ποια είσαι εσύ,μικρή ,ασήμαντη και ανόητη βελόνα (με τις παλιές ζυγαριές ή ανοήτο ηλεκτρονικό μαραφέτι για τις καινούριες :D ) που θα μου πεις εμένα τί συμβαίνει στον οργανισμό μου!!!!! Είναι κακιά και δουλεύει με τις ορέξεις της!!!!
Χαίρομαι που έχουμε τόσα κοινά mou!Ελπίζω να τα πούμε και στο chat κάποια στιγμή!
Να τελειώσω με την εξεταστική και όλη μέρα μέσα θα μαι!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο !!!!Το έχω ανάγκη πραγματικά!!!
φιλιά πολλά και καλημέρα σε όλους!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication