Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους..

Re: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2612

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Haha! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Και μένα πλέον μου τη σπάνε Mou!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Με ικανοποιεί πολύ περισσότερο να βρίσκω τις ρίζες του προβλήματος και όχι απλά να ξέρω ποια είναι η ασθένεια και να ορίζω τη θεραπεία...Μαθαίνουμε απίστευτα πράγματα!!
Να βλέπεις και να διαβάζεις ότι η αλλάγή θέσης ενός και μόνο C(άνθρακα πχ ) μπορεί να απενεργοποιεί ένα ένζυμο ,και αυτό να οδηγεί σε ένα σύνδρομο ή μία ασθένεια καταλαβαίνεις πως η ζωή είναι μικρή και τόσο -μα τόσο-εύθραυστη! Οπότε ,γτ να την κάνουμε εμείς -οι μαζόχες -ακόμα πιο δύσκολη?????
Άσε τα κιλά στην άκρη!!!Βήμα-βήμα τη διατροφή ,mou , και ό,τι πρέπει να φύγει θα φύγει!!!!!!!Και το ότι δε θα κατέβεις πχ από τα 55 για λίγο καιρό δε σημαίνει ότι δε χάνεις!!Τα έχουμε ξαναπεί!!!Καλύτερα να βλέπεις στα ρούχα σου τί συμβάινει...
Η ζυγαριά για μένα είναι εχθρός!!!
Και ποια είσαι εσύ,μικρή ,ασήμαντη και ανόητη βελόνα (με τις παλιές ζυγαριές ή ανοήτο ηλεκτρονικό μαραφέτι για τις καινούριες :D ) που θα μου πεις εμένα τί συμβαίνει στον οργανισμό μου!!!!! Είναι κακιά και δουλεύει με τις ορέξεις της!!!!
Χαίρομαι που έχουμε τόσα κοινά mou!Ελπίζω να τα πούμε και στο chat κάποια στιγμή!
Να τελειώσω με την εξεταστική και όλη μέρα μέσα θα μαι!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο !!!!Το έχω ανάγκη πραγματικά!!!
φιλιά πολλά και καλημέρα σε όλους!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2637

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χαχα!! :lol: Ναι! το παλιόπραμα!!! Σάν τον Γκάρφιλντ νιώθω κάθε φορά που ανεβαίνω. Μισώ τις δευτέρες κλπ. (Αγαπώ Γκάρφιλντ!!) Εγώ μόλις τελείωσα εξεταστική και είμαι ΥΠΕΡΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. ελεύθερη να κοιμάμαι...να ψωνίζω...να πηγαίνω γυμναστήριο.Τέλεια. Διακοπές. Άντε με το καλό. Και σ'αυτό το chat όλο μπαίνω και όλο κανείς δεν είναι. Βρε παιδιά μή το σνομπάρετε...και μη φοβάστε...άμα δεν έχετε εσεις, έχω εγώ να πω΄....ουουουουυ πολλά...μπορώ να μιλάω κ μόνη μου! αμέ! φιλιά πολλά! τα κιλά πέφτουν και είναι καλοκαίρι! ιδανικό!!!

lamare ζηλεύω τοοοοοοοσό πολύ αυτό που κάνεις! δε το λέω έτσι.Θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι τέτοιο...μ'αρέσει να ανακαλύπτω τι συμβαίνει σε λεπτομέρειες.Είναι σαν να λύνεις μυστήρια. Είσαι μία επιστήμων! θα θελα και γώ να είμαι :( )
ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟς ΤΟΥ....κι ο Λουμίδις στους καφέδες.

Re: Το δικό μου μελό σε υπότιτλους.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #2641

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ααααααα,καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα να έχεις mou μου!!!!!!Καλό καλοκαίρι στο εξής !!Να διασκεδάσεις με την ψυχή σου ,και να πάρεις δυνάμεις για τη νέα σεζόν!!!!!!!!Συνεχίζουμε ακάθεκτες,γερά με τσαμπουκά ,τη διατροφούλα μας !Μπράβο μπράβο που πας και γυμναστήριο!!Super!!! :D D D Αυτά είναι!!Υγεία και ευεξία πάνω από το κορμί λαμπάδα!!!!!!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....Έτσι είναι.Είμαι ακόμα στην αρχή βέβαια...Αλλά μέχρι και στα εργαστήρια τα απλά των μαθημάτων κάτι θα ψάχναμε...όλο απαντησεις κυνηγάμε...ένα αέναο μυστήριο! όλο θα προσπαθούμε να λύσουμε κάτι...Ή να βρίσκουμε δικές μας μεθοδολογίες και να στήνουμε εμείς τα πειράματα...Και από αποτυχίες άλλο τίποτα...Ναυάγιο πολλά πειράματα ,αλλά τί να κάνεις!!Ξεκινάς ,με πυγμή και αισιοδοξία ,πάλι από την αρχή!!! :lol: :lol: :lol: Σε δουλειές να βρισκόμαστε δλδ!! :mrgreen: :mrgreen:
Δεν είναι ότι δεν έχεις ικανότητες σε αυτό ,απλά η μοίρα(κάρμα,Θεός,τύχη πες το όπω θες :P ) σε προόρισε για κάτι άλλο!!!!Σ αυτό θα έχεις πολύ περισσότερο ταλέντο να εξελίξεις !!!
Ξέρεις ,ότι μ αυτό που είπες εγώ σε ζηλέυω???Τί ακριβώς κάνεις ??Λατρεύω τη ζωγραφική...Θα ξεκινήσω μαθήματα από Σεπτέμβριο...Μ αρέσει πολύ....Πιο παλιά έκανα προσωπογραφίες.. Μ αρέσουν πολύ τα υδατογραφήματα!Θέλω να μάθω να κάνω...Τί να γίνει..Ως καρκινάκι είμαι καλλιτεχνική ψυχή!!!

ΥΓ: Κάτσε να τελειώσω και στο chat θα είμαι μόνιμη θαμώνας!!!Γτ και εγώ σπάνια πετυχαίνω κάποιον!!!
φιλιά πολλά και καλή συνέχεια!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication