Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Στη μέση της επιτυχίας!!

Στη μέση της επιτυχίας!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13213

• ninika
  • Το Άβαταρ του/της ninika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σε όλους κι όλες!!
Μπορεί να μη γράφω συχνά, παρακολουθώ όμως καθημερινά τα νέα του forum. Πρώτ' απ' όλα, συγχαρητήρια για το νέο look, είναι τέλειο..

Σήμερα λοιπόν, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου.. Σήμερα κλείνω 9 μήνες στη διατροφή. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!! Ζυγίζω 26.6 κιλά λιγότερα (100.2 ξεκίνησα και είμαι 73.6), το σώμα μου έχει μαζέψει αφάνταστα, όλοι όσοι με βλέπουν απορούν πώς τα κατάφερα και με ρωτάνε τι έκανα κι αδυνάτισα τόσο.. Κάποιοι μάλιστα μου είπαν ότι δε με γνώρισαν αμέσως!! Κάποιοι επίσης μου είπαν ότι δε χρειάζεται να χάσω άλλα.. Εγώ όμως είμαι ακόμα στη μέση περίπου.. Θέλω να χάσω άλλα 20 σίγουρα..

Σας ευχαριστώ πολύ όλους εδώ μέσα γιατί από σας έμαθα τη διατροφή που μου άλλαξε τόσο τη ζωή! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους!!

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Στη μέση της επιτυχίας!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13215

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
συγχαρητήρια ,εγω κάνω απο μεσα ιανουαρίου κι εχω χασει μόνο 11 κιλα μεσα σε 2 μηνες κι απο κει και πέρα τιποτα..ανιμετώπισες κόλλημα? αν ναι πως το ξεπερασες? και πες μου και αν γυμναζοσουν παράλληλα πλιζ.. καλή συνεχεια με α επομενα και ευχοαμια να χαθπυν αβιαστα και γρηγορα
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Re: Στη μέση της επιτυχίας!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13216

• nadia
  • Το Άβαταρ του/της nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συνχαρητηρια!!!!!μας δινεις πολυ μεγαλη δυναμη!!!!! :) )

Re: Στη μέση της επιτυχίας!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13217

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Συγχαρητηρια !!!!!!Το αξιζεις.Συνεχισε......καλη απωλεια σου ευχομαι και να φτασεις στο στοχο σου με μας συνοδοιπορους σου.

Re: Στη μέση της επιτυχίας!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13222

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Συγχαρητηριααααααα
Χιλια μπραβο.
Κουραγιο τωρα να φτασεις στο στοχο σου, και αμα κολλησεις μην στεναχωρηθεις , συμβαινει αλλα περναει...
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: Στη μέση της επιτυχίας!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13224

• ninika
  • Το Άβαταρ του/της ninika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους κι εύχομαι σύντομα κι εσείς να δείτε ευχάριστα αποτελέσματα!! Όσο για κολλήματα, πέρασα πολλά και δεν καταλαβαίνω τίποτα πια.. Πλέον έμαθα τι με κολλάει και το αποφεύγω. 1. Σηκώνομαι από το τραπέζι όταν νιώθω ότι χόρτασα κι όχι 'έσκασα' ή όταν τελειώσει η μερίδα που είχα υπολογίσει. 2. Δεν τρώω βραδινό μετά τις 7. 3.Κρατάω καθημερινά ημερολόγιο. 4.Ζυγίζομαι καθημερινά για να βλέπω άμεσα αν με κόλλησε κάτι και να μην περιμένω μια βδομάδα. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό το ζύγισμα, εμένα πάντως με βοήθησε. Από γυμναστική ξεκίνησα το Μάρτιο γρήγορο περπάτημα καθημερινά για 1 ώρα, εκτός αν προέκυπτε κάτι έκτακτο ή χαλούσε ο καιρός.

Αυτά από μένα!! Υπομονή κι επιμονή σε όλους. Μη σας αγχώνει ένα στραβοπάτημα. Καλή συνέχεια!!

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.155 δευτερόλεπτα

Syndication