Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!!

Re: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11452

• Joanna
  • Το Άβαταρ του/της Joanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mimi m ειλικρινά είσαι πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους εμάς που προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλάκια μας..
Ειλικρινά πολλά μπράβο, εύχομαι στη ζωή σου όλα να πάνε όπως τα θες και πάντα επιτυχίες! clap ap
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11455

• xontro_mpizeli
  • Το Άβαταρ του/της xontro_mpizeli
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο κουκλα!!! :) ):) congratualtions ngratualtions bravo avo clap ap

Re: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11461

• roxy
  • Το Άβαταρ του/της roxy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο, μπράβο, clap ap congratualtions ngratualtions clap ap clap ap clap ap . Χαίρομαι πολύ που κατάφερες να χάσεις όσα κιλά είχες βάλει στόχο αλλά το κυριότερο ξέρω το πόσο καλά νιώθεις με τον εαυτό σου που κατάφερες και δεν βγήκες από τον στόχο σου και κέρδισε το στοίχιμα. Και εγώ τέτοιο στόχο έχω βάλεις αλλά δυστυχώς εκεί που λέω ότι αρχίζω εκεί και το τελειώνω και τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν μπορώ (ή δεν θέλω???) να του επιβληθώ. Μακάρι να βάλω μυαλό και να αρχίζω να αλλάζω. Και πάλι congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions

Re: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11470

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
εμεινα αφωνη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλλαααα , πολλλλλααααααααααααα συγχαρητηριααααααααααααααααα
clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap clap ap character43 aracter43 character43 aracter43 character43 aracter43 character43 aracter43 character43 aracter43

εχουμε γενεθλια την ιδια ημερα , αν και καθυστερημενα σου ευχομαι χρονια πολλα ,

μπραααααααβββββοοοοοοοοοοοο

εισαι παραδειγμα προσ μιμηση , ευχομαι να μπηκες στην ισοβια συντηρηση με ψηλα το κεφαλι
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11616

• linta7
  • Το Άβαταρ του/της linta7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Απιστευτο, τελειο!!!! χιλλια μπραβο και απο εμενα!!! θελω να σε ρωτήσω... σε γνωρίζουν πλέον οι γνωστοί σου που έχουν να σε δούνε καιρό? δεν νομίζω!! φανταζομαι πόσο υπέροχα θα νιώθεις και πόσο θα σου πηγαίνουν τα καινούρια σου ρούχα.. τώρα είδα το post σου καταλάθος και μου έδωσες έμπνευση να κανω πιο εντατικά την διατροφή γιατι πάντα δίνω και εγω υπόσχεση στον εαυτό μου αλλά ποτε δεν την κρατάω... ίσως γιατι έχω να χάσω λίγα κιλά και σταματάω την προσπάθεια μου οταν χάνω 2-3 κίλα. Αλλά τώρα ζήλεψα με την καλη την ένοια εννοείτε και θα δώσω άλλη μια υπόσχεση στον εαυτό μου ελπίζω να φτάσω στον στόχο μου που το σκέφτομαι εδω και πολλά χρονια αλλά ποτέ δεν το πραγματοποίησα!! Μπάβο και πάλι!!!

Απ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14683

• m mini
  • Το Άβαταρ του/της m mini
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπημένη μου παρέα που μου αλλάξατε τη ζωή, καλησπέρα.
Μετά από αρκετή προσπάθεια να συνδεθώ και πάλι μαζί σας μιας και το καινούριο site με παίδεψε λίγο, επιτέλους τα κατάφερα και χαίρομαι πολύ που επικοινωνώ και πάλι μαζί σας. Με λίγο αλλαγμένο το username μου βέβαια (μιας και με το παλιό mini m δεν τα κατάφερα να ξανασυνδεθώ).
Γράφω σε αυτό το topic γιατί η ιστορία επιτυχίας μου συνεχίζεται φυσικά! Στο 8μηνο που μεσολάβησε από τη τελευταία φορά που σας τα είπα, με χαρά και υπερηφάνεια σας ενημερώνω οτι δεν έχουν συμβεί μεγάλες αλλαγές στα κιλά μου, σε αντίθεση με τη ζωή μου στην οποία συνέβησαν μεγάλες. Κι επειδή τα κιλά μου είναι αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ μέσα δεν θα σας κουράσω με τα υπόλοιπα.
Λοιπόν ... η ιστορία επιτυχίας μου μετά την απώλεια των 33 κιλών έχει ως εξής ... Τα διατήρησα τα κιλά μου μέχρι που καλοκαίριασε για τα καλά. Τον ακριβή αριθμό μου είναι η αλήθεια οτι δεν υον έχω προσδιορίσει 100% αλλά είναι πάνω από 70! Τρώγοντας όμως για αρκετό διάστημα από τα πάντα σχεδόν, κατόρθωσα να πάρω 2 κιλά τα οποία πάρα πολύ τα ήθελα για να βγω στη παραλία. Η χαλάρωση στο σώμα μου γενικά για τόσα πολλά κιλά δεν είναι κατί το τραγικό, αλλά μόλις πέφτω κάτω από τα 52 η αλήθεια έιναι οτι και στο πρόσωπο κόβω αλλά και στο σώμα "σακουλιάζω" αντιαισθητικά. Έτσι πήρα 2 κιλάκια για καλοκαίρι και μια χαρά ήτανε. Βέβαια μετά τα 2 συνέχισα να τρώω μεγάλες ποσότητες και σε συνδιασμό με το ότι χαλάρωσε λίγο το εξαντλητικό μου πρόγραμμα που είχα μέχρι τότε πήρα αλλά 2. Με το που μπήκε Σεπτέμβρης είπα οτι θα τα ξεφορτωθώ και προσέχοντας λίγο σαν είμαι φάση 3(!!!) έχασα τα 2,5 σε 2 εβδομάδες! Τόσο απλά!
Από τότε λοιπόν ταλαντέυομαι ανάμεσα στα 52,5 με 54 ανάλογα το πόσο κουραστική είναι η εβδομάδα μου και το τι θα λιγουρευτώ να φάω. Ο επόμενος βέβαια στόχος είναι να κάνω μια βουτιά στα 48 για μία φορά έτσι για να δω πως μπορεί να έιναι αλλά χωρίς πρόθεση να μείνω εκεί γιατί καταλαβαίνω οτι δεν θα είναι το ιδανικό. Ο απώτερος και σταθερός σκοπός μου είναι να είμαι πάντα 51-53. Αν καταφέρω και βάλω και το γυμναστήριο στη ζωή μου επιτέλους κάποια στιγμή νομίζω οτι του χρόνου το καλοκαίρι στη παραλία δεν θα είμαι απλά ένα αδύνατο και ανάλαφρο κοριτσάκι αλλά κορμάρα κι όλας!!!
Αυτά είναι λοιπόν τα δικά μου νέα και χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους έχω τη δυνατότητα να τα μοιραστώ μαζί σας. Με συγχωρείτε που τόσο καιρό δεν σας έγραφα αλλά συνέβησαν πολλά και χαίρομαι που τα αντιμετώπισα "ελαφρότερη" γιατί διαφορετικά ίσως είχα πάρει αλλά 10 έως σήμερα! Θα περιηγηθώ στο site αυτές τις μέρες να ενημερωθώ και για τα δικά σας γιατί ακόμα δεν έχω εγκληματιστεί στο νέο περιβάλλον.
Επίσης έχω να πω σε κάθε νέο μέλος είτε στο site είτε στη διατροφή Ατκινς οτι εμένα μου άλλαξε τη ζωή και το μόνο που χρειάστηκε να κάνω εγώ ήταν απλά να το πιστέψω και αφεθώ σε αυτό τον τρόπο ζωής. Τα Χριστούγεννα θα κλείσω τον πρώτο μου χρόνο σαν αδύνατη!
Σας φιλώ γλυκά και χαίρομαι πολύ που σας ξαναβρήκα.
kisses...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.201 δευτερόλεπτα

Syndication