Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!!

Απ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14685

• theonymfh
  • Το Άβαταρ του/της theonymfh
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
πραγματηκα ειναι απιστευτο τοσα κιλα που εχασες mini τωρα μολις διαβαζα την επιτυχια σου στη διαιτα!!!!!!
μπραβο σου!!!! εισαι αξια συνχαριτηριων!!!! και εισαι και παραδειγμα για μας και πηγη θαρους!! να εισαι παντα καλα!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Απ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14686

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
χιλια μπραβο!!!σου ευχομαι να τα διατηρησεις για παντα!!!σγχαρητηρια!!!

Απ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14712

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
σε έχω συγχαρεί στο παρελθόν αλλά θα το ξανακάνω..1000 μπράβο..νομίζω θα ηταν βοηθητικό για μας τις υπόλοιπες να μας πείς πανω-κάτω τι έκανες..δλδ πέρασες απ'όλες τις φάσεις?
-έχανες το κουράγιο σου?
-τι έτρωγες?( πχ μια ενδεικτική μέρα )
-την χάλαγες την διατροφή ποτέ?
κόλλησες καθόλου? και τέλος τι ρυθμό απώλειας είχες?
Συγνώμη που σε βομβαρδισα στις ερωτήσεις αλλά πάντα ήλπιζα να ξαναμπείς για να σε πετύχω και να μου λύσεις τις απορίες..εχούμε ίδια ηλικία κι εχω κι εγω να χάσω ακριβως όσα έχασες..εξού και η ταυτισή :D θα με έκανες χαρούμενη αν μου απαντούσες..
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Απ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14751

• m mini
  • Το Άβαταρ του/της m mini
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή μου hopa σε ευχαριστώ.

Καταρχάς δεν έχασα ούτε στιγμή το κουράγιο μου για 2 βασικούς λόγους.1)το είχα πάρει απόφαση ότι θα κάνω τη διατροφή σωστά, είχε γίνει το μαγικό "κλικ" στο κεφάλι μου και 2)γιατί από μόνη της η διατροφή δεν με άφηνε να χάσω το κουράγιο μου αφού τα αποτελέσματα ήταν καθημερινά.Το μόνο που έχανα ήταν κιλά! Για ποιο λόγο να ρίχνω τη ψυχολογία μου, χάνοντας διάθεση αντί να την ανεβάζω χάνοντας κιλά?
Έτρωγα στην αρχή πολύ "καθαρά".Δηλαδή κρεατάκι, τυράκι, σαλαμάκι, αυγουλάκι και λαχανικά με τους λιγότερους υ/α με όλους τους τρόπους και είχα τον χρυσό κανόνα ότι δεν βάζω τπτ στο στόμα μου αν δεν ήξερα πόσους ακριβώς υ/α έχει. Έκανα φυσικά αρκετά λαθάκια στους υπολογισμούς κάποιες φορές αλλά όχι τραγικά. Δεν τη χάλασα όμως ποτέ! Ακόμα και γλυκό που έφαγα κάποια στιγμή το έκανα για συγκεκριμένο λόγο.Το σημαντικότερο και η ουσία είναι στο "μυαλό" μας.
Ήμουν πολύ τυχερή γιατί δεν κόλλησα σε καμία φάση.
Μπορείς να δεις πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς εφάρμοσα τη διατροφή αν έχεις λίγο χρόνο εδώ: www.lowcarblife.org/index.php?option=com...=8&id=7799&Itemid=58
Έχω καταγράψει πολύ αναλυτικά όλη μου τη πορεία μιας και τότε ήμουν άνεργη και είχα άπλετο χρόνο για γράφω και σε συνδυασμό με την πολυλογία μου έχουν καταγραφεί τα πάντα!
Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά πάλι ένα έχω να πω: Αν το κάνεις σοβαρά και το έχεις πάρει απόφαση το μόνο που έχεις να χάσεις είναι τα κιλά σου!
Σου εύχομαι να τα "χάσεις" κι εσύ.
Μην διστάζεις αν έχεις κάποια άλλη απορία να ρωτήσεις, εμένα ή οποιονδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει. Αν δεν ήταν αυτό το site εγώ δεν θα ήμουν σήμερα όπως είμαι!
kisses...

Απ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14752

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αποτι διαβασα στο τοπικ που ειχες φτιαξει και ελεγες την προοδο σου,εχασες 8 κιλα τον πρωτο μηνα???Πως το καταφερες? :eek: Μηπως να αρχισω να ανησυχω :oops: !!!

Απ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!! 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #14754

• dwra
  • Το Άβαταρ του/της dwra
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • ...let's get slim and trim!
mini, διαβασα ολη την πορεια σου ! Μπραβο σου, αυτό που ξεχωρίζει από τα ποστ σου είναι η δύναμη του χαρακτήρα σου! Είναι γεγονός, σε κάποιους κάποια στιγμή απλά γίνεται το κλικ, και είναι προφανές ότι και με εσένα έτσι ξεκίνησε αυτή η διαδρομή των -35 κιλών! Ταυτίζομαι μαζί σου γιατί νιώθω ότι μέσα μου έχει γίνει αυτό το κλικ!

υ.γ. 2 εβδομάδες και ήδη -5,5 kg
...let's get slim and trim!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication