Καλή μου hopa σε ευχαριστώ.
Καταρχάς δεν έχασα ούτε στιγμή το κουράγιο μου για 2 βασικούς λόγους.1)το είχα πάρει απόφαση ότι θα κάνω τη διατροφή σωστά, είχε γίνει το μαγικό "κλικ" στο κεφάλι μου και 2)γιατί από μόνη της η διατροφή δεν με άφηνε να χάσω το κουράγιο μου αφού τα αποτελέσματα ήταν καθημερινά.Το μόνο που έχανα ήταν κιλά! Για ποιο λόγο να ρίχνω τη ψυχολογία μου, χάνοντας διάθεση αντί να την ανεβάζω χάνοντας κιλά?
Έτρωγα στην αρχή πολύ "καθαρά".Δηλαδή κρεατάκι, τυράκι, σαλαμάκι, αυγουλάκι και λαχανικά με τους λιγότερους υ/α με όλους τους τρόπους και είχα τον χρυσό κανόνα ότι δεν βάζω τπτ στο στόμα μου αν δεν ήξερα πόσους ακριβώς υ/α έχει. Έκανα φυσικά αρκετά λαθάκια στους υπολογισμούς κάποιες φορές αλλά όχι τραγικά. Δεν τη χάλασα όμως ποτέ! Ακόμα και γλυκό που έφαγα κάποια στιγμή το έκανα για συγκεκριμένο λόγο.Το σημαντικότερο και η ουσία είναι στο "μυαλό" μας.
Ήμουν πολύ τυχερή γιατί δεν κόλλησα σε καμία φάση.
Μπορείς να δεις πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς εφάρμοσα τη διατροφή αν έχεις λίγο χρόνο εδώ:
www.lowcarblife.org/index.php?option=com...=8&id=7799&Itemid=58
Έχω καταγράψει πολύ αναλυτικά όλη μου τη πορεία μιας και τότε ήμουν άνεργη και είχα άπλετο χρόνο για γράφω και σε συνδυασμό με την πολυλογία μου έχουν καταγραφεί τα πάντα!
Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά πάλι ένα έχω να πω: Αν το κάνεις σοβαρά και το έχεις πάρει απόφαση το μόνο που έχεις να χάσεις είναι τα κιλά σου!
Σου εύχομαι να τα "χάσεις" κι εσύ.
Μην διστάζεις αν έχεις κάποια άλλη απορία να ρωτήσεις, εμένα ή οποιονδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει. Αν δεν ήταν αυτό το site εγώ δεν θα ήμουν σήμερα όπως είμαι!
kisses...