Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Βοήθεια με την Atkins

Βοήθεια με την Atkins 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9929

• tyxeri
  • Το Άβαταρ του/της tyxeri
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα παιδιά ,
Σαν καινούρια στην Atkins αλλά και στο forum θα θελα να ρωτήσω κάποια πράγματα.
Ελπίζοντας να χάσω τα κιλά , είπα να αρχίσω την Atkins ,για να πω την αλήθεια μου φάνηκε πολύ δελεαστική γιατί δεν πεινάς σε σχέση με κάτι άλλες δίαιτες που έχω κάνει που σου έχουν για μεσημέρι 1 φλιτζάνι μακαρόνια (Μα τι να μου κάνει ένα φλιτζάνι !!!).
Το θέμα μου όμως είναι ότι ωραία τα κοψίδια που μπορείς να τα φας χωρίς τύψεις και το τυρί και το κοτόπουλο ,αλλά όλα αυτά είναι ακριβά , υπάρχουν φτηνές λύσεις ή συνταγές που μπορείτε να μου προτείνεται ώστε να μπορέσω να τη συνεχίσω .
Εκτός από τα αυγά που τα χω κάνει κύρια τροφή. Ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα γιατί έχω ακούσει και ότι δεν κάνει να τρως πολλά αυγά και γω 4 με 5 τα τρώω σίγουρα κάθε μέρα .
Ελπίζω να με βοηθήσετε περιμένω την απάντηση σας.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Βοήθεια με την Atkins 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9940

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Να ένα θέμα σημαντικό που ολοι οι lowcarbers αντιμετωπίζουμε. Η λύση είναι απλή. Βρες ένα lidl και σάρωσέ το. Έχει τα πάντα, με ετικετούλες για το τι περιέχουν, απίστευτα γερμανικά προϊόντα και όλα πολύ φτηνά. Δεν είναι διαφήμιση, απλά κοινό μυστικό σε μας που κάνουμε χρόνια αυτή την διατροφή.

Τα αυγουλάκια περιόρισέ τα στα 2 την ημέρα, αν και να σε βλάψουν αποκλείεται.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Βοήθεια με την Atkins 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9945

• tyxeri
  • Το Άβαταρ του/της tyxeri
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ πολύ Marina μου για την απάντηση θα δοκιμάσω να πάω στα lidl να δω τι γίνεται...
έχω κ άλλη μία ερώτηση είμαι στη φάση 1 κ έφτιαξα το ψωμί με τα αυγά και το ταχίνι (το ταχίνι λέει 0,9 υδατάνθρακες τα 100γρ) για να το τρώω το πρώι με τυρί κ ζαμπόν κάνω μεγάλη βλακεία ή είναι οκ ???

Re: Βοήθεια με την Atkins 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9947

• el1
  • Το Άβαταρ του/της el1
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να τρως αλλά προσοχή στην ποσότητα γιατί έχει πολλές θερμίδες!
Εγώ από 'οικονομικά φαγητά' λατρεύω τις φτερουγίτσες κοτόπουλο, ομελέτες, λουκάνικα με λίγους υδ., σαλάτα με κοτόπουλο μπέικον, καρμπονάρα με κολοκύθια κλπ! Άντε και καλό ψάξιμο :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα

Syndication