Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Λεμονάκι στο φαγητό????

Λεμονάκι στο φαγητό???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9919

• nicolina
  • Το Άβαταρ του/της nicolina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θα ήθελα να σας πω πόσο χαίρομαι που βρήκα αυτό το σαιτ και έμαθα τόσα πράγματα
για αυτή την καταπληκτική δίαιτα clap ap ....την οποία ξεκίνησα κι εγώ μόλις σήμερα..ελπίζω
να καταφέρω να κρατήσω ένα ρυθμό...και να χάσω τα κιλά μου...

Σαν άσχετη που είμαι θα ήθελα να παρακαλέσω για την βοήθεια σας σε μερικές ερωτήσεις μου...

1. Λίγο λεμονάκι δεν μπορούμε να βάλουμε στον τόνο/κοτοπουλάκι/ψαράκι μας στις πρώτες μέρες????
Σύμφωνα με τον μετρητή ενα λεμονι έχει 8-9 γρ. υδατανθρακες. Αυτό είναι πολύ μαλλον????

2. το ούζο/τσίπουρο έχει υδατάνθρακες??? είναι απαγορευμένο τουλαχιστον τις πρώτες μέρες??? Γενικώς τα ποτα
(ουίσκυ/βοτκα) δεν έχουν υδατάνθρακες οποτε λογικά δεν απαγορεύνοται ????

3. Ο γιατρός μου διέγνωσε πριν λίγους μήνες σπαστική κολίτιδα...μήπως αυτή η δίαιτα δεν είναι για μένα????

Ευχαριστώ :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Λεμονάκι στο φαγητό???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9925

• nicolina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κάποιος μια απάντηση pleaaaaassseeee!!!!

Re: Λεμονάκι στο φαγητό???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9927

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλως μας ηρθες, nikolina..
!) για το λεμονι, σπανια τρωμε στο φαγητο ενα ολοκληρο λεμονι..υπολογισε το αναλογα με το ποσο βαζεις κγ, κσ. ο δικος μας καταλογος δινει 1,5 υδατ ανα 100γρ
στην τελικη ζυγισε αυτο που θα χρησιμοποιησεις.

2) το τσιπουρο οταν δεν εχει γλυκανισο, παει μαζι με τα μηδενικα αλκοολουχα (ουσκι, βοτκα, τζιν)..το ουζο εχει παντα γλυκανισο οποτε ξεχασετο..το αλκοολ στην πρωτη φαση ειναι καλυτερα να μην καταναλωνεται,ουτε παραπανω γιατι το αλκοολ χρησιμοποιειται σαν καυσιμο απ τον οργανισμο, κ σταματα την καυση του λιπους μεχρι να κατανωλωθει αυτο, ειναι πιο ευκολο για τον οργανισμο..αν κ απ οσο εχω διαβασει εδω, αρκετοι απο μας δεν το απεκλεισαν στην 1η φαση.. οχι ομως σε καθημερινη βαση..ουτε παραπανω απο 1-2 ποτηρακια..

3)Οσο για την κολιτιδα, επειδη εχω κ γω συνδρομο ευερεθιστου εντερου,απο προσωπικη πειρα, θα σου πω πως ξερω απο παληα τι με πειραζει, κ ταχω εκτος διαιτολογιου π.χ κολοκυθακια βραστα ή μαγειρεμενο αρακα -μιλαμε για πονο-, φουσκωμα μου εφερναν τα πολλα κ ποικιλα λαχανικα, τωρα οσο καιρο ειμαι στη διατροφη -3 μηνες περιπου- δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα..ουτε πονου, ουτε φουσκωμα..μονο απ το πολυ φαι!! βεβαια αυτα που δεν ετρωγα συνεχιζω να ταχω αποκλεισμενα..

4)Άν βρεις το χρονο ψαξε ολο το σαιτ μας, οσο περισσοτερο μπορεις κ νασαι σιγουρη οτι θα βρεις απαντησεις σε αποριες που εχεις.. ακομα κ σε αποριες που δεν ξερεις οτι εχεις!! Αν δεν εισαι ικανοποιημενη παρε κ το βιβλιο του Ατκινς απο καποιο βιβλιοπωλειο..που δε νομιζω οτι θα το χρειαστεις..
Καλη αρχη, καλη επιτυχια κ ολοι ειμαστε εδω για ο,τι θελησεις..

Re: Λεμονάκι στο φαγητό???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9933

• nicolina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mammajoanna είσουν κατατοπιστικότατη!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! hug g
Είμαι ήδη στην 3η μέρα, εχω χασει 1,5 κιλό ...δεν ενθουσιάζομαι ακόμη βέβαια είναι πολύ νωρίς, αλλα ελπίζω.....

Re: Λεμονάκι στο φαγητό???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9948

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Νασαι καλα, nicolina..κ να ενθουσιαζεσαι!! Πολλα μπραβο !!(δεν ξερω να βαζω φατσουλες)
Για μενα ηταν πιο αργα τ αποτελσματα,αν σκεφτεις πως σε 3,5 μηνες ειμαι 11 κιλακια κατω κ πολυ κοντα στο στοχο μου.. κ ειμαι κατενθουσιασμενη!! Ο αντρας μου με λεει "μοντελο" κ ειμαι λιγοτερο απ οσο οταν παντρευτηκαμε.. το καλυτερο ειναι πως εχω "ξεφουσκωσει" τρωγοντας..εκεινος δεν εχει πειστει ακομα κ προσπαθει με στερητικη μαλλον διαιτα κ οχι διατροφη να ριξει καποια κιλα -κατι εχει καταφερει αλλα καμμια σχεση με μενα!!-ζηλεια..ασε που αν φαει κατι παραπανω, δλδ κανονικα ειναι ολο φουσκωμενος κ θελει χαπι..
Για το λεμονακι τα 100 γρ αφορουν χυμο κ οι ολοκληρο λεμονι, οποτε..
Δεξια, κατω απ τ ονομα σου ειναι το μενου κ εχει ξεχωριστα τον καταλογο τροφιμων.. εχει μεγαλη λιστα απ τροφες, κοιταξε τον. Εγω τον εχω κατεβασει κ τον εχω ευκολο, μαζι με τις συνταγες μας, στην κουζινα..τι λαπ τοπ δεν ειναι ευκολο ναναι εκει..
Καλο μηνα κ καλη συνεχεια.. με πολυ πολυ "χασουρα" κιλων..

Re: Λεμονάκι στο φαγητό???? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9949

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου nicolina!!κ γω ειμαι νεα.μαλιστα πηρα χτες το βιβλιο κ θα ξεκινησω αφου το διαβασω για να παρω κ απο κει πληροφοριες..αλλα ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με το ολο σκεπτικο της διατροφης αυτης!!θα προσπαθησω να το τηρησω κ μακροπροθεσμα οσο πιο σωστα μπορω..βεβαια η αρχη ειναι το ημιση του παντως οποτε θα δουμε!!

λοιπον,εχω κ γω σπαστικη κολιτιδα εδω κ 10 περιπου χρονια κ καταλαβαινω τι περνας κ εσυ κ η mammajoanna!!κανοντας εισαγωγικα, κ οχι πληρως low carb διατροφη, τα πρηξιματα μειωθηκαν παρα πολυ.σταματωντας την κ τρωγοντας υδατανθρακες επανηλθαν τα παλια συμπτωματα.κ δεν εχεις ελλειψη κ απο διατροφικα στοιχεια γιατι τρως λαχανικα αν κ οχι πολλα αλλα μετα τα αυξανεις!!

οποτε απο δευτερα κ μετα απο μελετη ξεκινω κ γω οργανωμενη!!καλα επιτυχια στην προσπαθεια σου-μας!! goodluck odluck
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.091 δευτερόλεπτα

Syndication