Μαλλον εκανα βλακεια κ δεν ανεβηκε η αππαντηση μου..
Τεσπα,ευχαριστω παρα πολυ!!Με τη βοηθεια σας θα βαλω τα πραγματα σε 1α σειρα.βρηκα κ των καταλογο με τις τροφες στο πορταλ κ ειμαι οκ!!Τη ζυγαρια την θελω για να δω ποσα ειναι τα 30,τα 100 κλπ γραμ για να υπολογισω τους υδατανθρακες ετσι κ να μη κανω παρασπονδιες!!Λεω να καταγραφω σ ενα τετραδιακι την ημερισια καταναλωση υδ κ θερμιδων για να ειμαι συνηθισμενη στην καταμετρηση μολις ξεκινησω..για τις θερμιδες το λεω για μην το παρακανω απο κει..
Το βιβλιο ειναι στα αγγλικα ε;;Δεν το εχει βρει κανεις στη γλωσσιτσα μας ε;;λεω να ξεκινησω(ηδη το κανω)την προσπαθεια μειωσης υδατανθρακων στους 20,ετσι ωστε οταν τελειωσω την αναγνωση να ειμαι οκ κ να ξεκινησω φορτσατη με τις νεες μου γνωσεις απο κει αλλα κ απο δω!!!
βρε στεφ μου δεν εννοουσα οτι θα πεσω σε κομα!!εννοειται!!Για εναι μικρο γλυκακι εννοουσα τυπου λιγη μαυρη σοκολατα 70% ή κατι τετοιο για να μην εχω στερηση απο γλυκο που σιγουρα θα μου χτυπησει την πορτα!!Ειναι παραπανω απο σιγουρο!Αρα μπορω να φαω καποιο γλυκο με υποκαταστατο αν ειναι low carb απο την εισαγωγη ή εστω αργοτερα;;Ειναι αληθεια παντως οτι με τα προιοντα Ατκινς αν κ καλα πιστευω, κολλας!!Μπορω δηλ να παρω καποια μπαρα ή σοκολατα Ατκινς που κ που,παντα με μετρο ε;;Θα βαλλω παντως τα δυνατα μου!!Το υποσχομαι..
Για τα γλυκα ειμαι καλυμμενη με 1 γλυκακι απο της συνταγες που κ που.Μηπως οι συνταγες ειναι για τις επομενες φασεις ομως;;Εχω δει κατι κρακερακια Ατκινς που ειναι κ για την 1η φαση (λεει).Ξερετε αν ειναι οκ;;Ρε παιδια η θεληση για γλυκο με πιανει το βραδυ αργα κ εκνευριζομαι..
Το καλο παντως ειναι που υπαρχετε κ σεις με τις προτασεις,τις συνταγες σας κ κυριως με τη στηριξη κ την απιστευτη ωθηση που δινετε σε ολους εμας που το περιβαλλον μας δεν το κανει κ απολυτα.(καθως οι φιλοι τα χτυπανε τα γλυκακια τους κ παρασυρουν πολυ!!).Ευχαριστω παρα παρα πολυ κ 1000 μπραβο για αυτη την προσπαθεια μεταδοσης της υγειινης αυτης διατροφης!!

rdthanx