Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ζάχαρη ?!?!

ζάχαρη ?!?! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9857

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αφού η ζάχαρη είναι απαγορευτική πως είναι δυνατόν να υπάρχει στα προϊόντα Atkins??? Ακόμα και στα προϊόντα που είναι για την πρώτη φάση.. π.χ. σε μπάρες. σοκολάτες κτλ. Άμα τις φάω δεν θα μπλοκάρει ο μεταβολισμός μου??
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ζάχαρη ?!?! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9858

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Είναι απαγορευτική γενικά επειδή έχει πολλούς υδατάνθρακες και μάλιστα κακούς. Σε μικρή ποσότητα (ελάχιστη) αν δεν ξεπερνάμε τους 20 ή ανάλογα τη φάση που είμαστε δεν απαγορεύεται. Ο μεταβολισμός δε νομίζω οτι μπλοκάρει έτσι εύκολα, με το να φας κάτι δηλαδή... Εγώ τρώω σχεδόν δυο φορές την εβδομάδα σοκοφρετίνι που έχει λίγους υδτνρκς και δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά κόβω απο κάπου αλλού για να το χωρέσω.

Re: ζάχαρη ?!?! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9869

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Κatrina, καλησπερα, καλως ηρθες κ καλη επιτυχια..
Ειμαι στη διατροφη απο τις αρχες του Ιουνη..εχω χασει ηδη 11 κιλα κ ειμαι εξαιρετικα "ξεφουσκωτη"("μοντελο" με λεει ο αντρας μου)..ο ρυθμος μου ειναι αρκετα αργος, οχι λογω ηλικιας -θελω να πιστευω-, αλλα κατα διαστηματα δεν μπορω να πω οχι σε παγωτο κ σοκολατα..ειχα ολο το καλοκαιρι γαμους, βαπτισεις, γενεθλια κ.λ.π κ οι πειρασμοι ηταν ΜΕΓΑΛΟΙ!! οταν παραδινομουν ολο τον υπολοιπο καιρο κρατιομουν πολυ πολυ χαμηλα (σε υδατ), υπηρξε κ βδομαδα που οχι μονο δεν εχασα αλλα πηρα κ κατι λιγα.. βρηκα ομως τη σοκολατα της Sweet & Balance με σουκραλοζη,στο super market ( σ ολα σχεδον), με 7,3 υδατ (εκ των οποιων 0,1 σακχαρα κ 6,7 πολυολες),τα 4 τετραγωνακια,επισης chocolat sticks μεντας (τρελλαινομαι) με 2,4 υδατ το μπαστουνακι, στο lidi κατι μικρα σοκολατακια - petiti chocolat κ στα ΑΒ τα after eight (τετραγωνα σοκολατακια μεντας) με 5,94 υδατ το καθενα..τωρα που θελω 5 κιλακια απ το "στοχο", αναλογα με το ημερησιο μενου επιτρεπω στον εαυτο μου ενα απο καποιο απ αυτα..οχι καθημερινα, αλλα οταν θελησω κατι γλυκο..προτιμω ομως να φαω ενα φρουτο..ολα ειναι θεμα συνηθειας κ βεβαια αν το αποφασισες πραγματικα πρεπει εσυ να υπερασπισεις τη ποιοτητα της υγειας κ της ζωης σου.. κ οπως λεει κ Μαρινα "να σε προσεχεις"..
το μονο σιγουρο ειναι πως αν ξαναγυρισεις στις παληες συνηθειες, θα βρεθεις να ζεις με τη παληο σου εαυτο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication