Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: 2η Φάση???????

2η Φάση??????? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9846

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Θα ήθελα να ρωτησω τους παλιοτερους κ εμπειροτερους...πότε θεωρειτε οτι πρεπει να παμε στην 2η φάση? ποτε ειναι το καταλληλοτερο διάστημα?

ας πουμε εγω, εχω χάσει ήδη 4 κιλα κ θέλω να χασω αλλα 4. Να προχωρησω στην 2η φάση ή ειναι νωρίς ακομα?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 2η Φάση??????? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9849

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
sofiamar καλημερα!! λοιπον η καταλληλοτερη στιγμη να περασεις στα επομενα σταδια σιγα σιγα ειναι οταν εχεις σχεδων φτασει στο στοχο σου δλ απεχεις απο αυτον 4-6 κιλα το πολυ! δλδ εσυ εισαι στην καταλληλοτερη στιγμη! clap ap να ξερεις οτι θα συνεχισεις να χανεις αλλα οσο προχωρας 2+3 φαση θα ειναι πιο αργα λιγο κ αυτο το θελουμε γτ παραλλγλα μπαινεις στην κανονικη διατροφη προσθετοντας υδατανθρακες απο σιγα σιγα συνηθιζοντας ο οργανισμος σου ωστε να μην ξαναπαρεις τα κιλα αμεσως πισω!! καλη συνεχεια λοιπον!

Re: 2η Φάση??????? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9854

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ έχω χάσει 25 κιλά και μου μένουν άλλα 5 για να πιάσω τον στόχο μου.Δεν θέλω όμως να περάσω ακόμη στην 2η φάση γιατί
1ον) τα 54,5κιλά που θέλω να φτάσω δεν είναι τα "ιδανικά" του ύψους μου (1,58 άρα 48κιλά θεωρητικά είναι το ιδανικό μου) οπότε λέω να φτάσω πρώτα τον αρχικό στόχο μου και μετά αφού έχω το περιθώριο να αρχίσω σιγά σιγά να μπαίνω στις επόμενες φάσεις.Αντε να πάω και 2-4 κιλά πιο κάτω?Πιο πολύ δεν πιστεύω.Οπότε μέχρι να σταθεροποιηθώ πλήρως και να βρω τον προσωπικό μου μαγικό αριθμό να είμαι κάτω από 52 ώστε να έχω κι ένα περιθώριο 1-2 κιλών πάνω-κάτω!(αχ πότε θα συμβεί αυτό?Ακόμα και τώρα μετά από τόση επιτυχημένη προσπάθεια ανυπομονώ)
2ον)διότι ήδη έχω αρχίσει και χάνω πιο αργά τα κιλά και ανυπομονώ τοοοοοόσο πολύ όπως πριν ένα δευτερόλεπτω ξαναείπα!και
3ον)δεν μου είναι δύσκολο να συνεχίσω με 20 υδατάνθρακες!

Αααααρα λέω να το κάνω έτσι!Εσείς οι "σταθεροποιημένοι" τι λέτε για αυτό το σκεπτικό?Μήπως υπάρχει κάποια παράμετρος που να μου διαφεύγει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα

Syndication