Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Το κοκκινιστό μας χαλάει?

Το κοκκινιστό μας χαλάει? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9712

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σε όλους! Ξυπνώντας σήμερα μου γεννήθηκε μια απορία: καθότι είμαι λάτρης της μαγειρικής, τις τελευταίες μέρες συνηδητοποίησα ότι όλα τα φαγητά που έχω ετοιμάσει από το Σάββατο - με εξαίρεση μια μέρα που έφαγα ψάρι- είχανε κόκκινη σάλτσα. Δηλαδή, κοκκινιστό με μελιτζάνες στην κατσαρόλα, κρέας απο γιουβέτσι, κοτόπουλο κοκκινιστό με τυριά στο φούρνο. :roll: Κι ερωτώ: είναι κακό αυτό? Πειράζει που δεν ήταν ψητό το κρέας αλλά κοκκινιστό. Επηρεάζει την κέτωση η σάλτσα? Σας ευχαριστώ. cowsleep wsleep
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Το κοκκινιστό μας χαλάει? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9716

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
H ντοματουλα, οταν την τρωμε ωμη, δεν μας χαλαει και πολυ. Εκτος αν φας ενα κιλο ντοματες στην καθισια σου. Οταν ομως βραζει η ατιμη, ζαχαρωνει. Ανεβαζει υδ/ες. Οποτε, οχι οτι δεν τρως σαλτσουλα. Απλα δεν την τρως καθε μερα.
love your self

Re: Το κοκκινιστό μας χαλάει? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9719

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΑΑΑΑΑχχχχ καλά το σκέφτηκα ρουλάκι!!!! fryingpan yingpan τι με έπιασε αυτή τη βδομάδα και τα έκανα όλα μονοκοπανιά. Θα ζυγιστώ άυριο πρωί πρωί και ελπίζω επειδή είμαι στη αρχή ακόμα να μην με έχει επηρεάσει πολυ. Πάραυτα ευχαριστώ sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication