Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ερώτηση για fast fat

Ερώτηση για fast fat 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #9270

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ναι είμαι παλιά !!
Αυτό δε σημαίνει ότι κάνω βλακείες ! Και προσωπικά....ουουουου μιλιούνια !!!!!!
Έκανα 3 μέρες κάτι σαν fast fat ... Δλδ , έτρωγα ταχίνι , φουντούκια , κρέμα γάλακτος αλλά η δική μου κρέμα γάλακτος είχε 304 θερμίδες στα 100 ! Και τα 90 γρ δεν ήταν 200 θερμίδες ..Και στις 2/3 μέρες έφαγα ένα γεύμα παραπάνω από πείνα !
Από κει και πέρα συνεχισα την α φάση με μαγιονέζες , βούτυρα για να συνεχίσει η λιπόλυση ...Αλλά δεν ξέρω αν θα με οδηγήσει κάπου ...Σκέφτομαι από αύριο να ξεκινήσω πάλι το fast fat για 3 μέρες αλλά δεν ξέρω .... Με σωστούς υπολογισμούς και στρατιώτης στο πρόγραμμα... Εσείς τί λέτε ;;;; Θα μπορέσω να χάσω πάλι εκείνα τα 3-4 μάλλον που μου έχουν βγάλει την πίστη ;;; (Γιατί δοκίμασα ένα τζιν και δεν ανέβαινε ! :roll: :roll: :roll: :o
Βέβαια είμαι στην 3η μέρα περιόδου ... :cry: :cry: :cry: )
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ερώτηση για fast fat 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #9274

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
lamare μου είσαι από τις παλιές και θα έπρεπε να το ξέρεις ήδη. Δεν κάνουμε πράγματα στο περίπου. Δεν υπάρχει περίπου στην υγεία μας. Οι οδηγίες είναι σαφείς. 5 γεύματα. Επίσης μιλάω για συγκεκριμένες μάρκες τροφίμων γιατί αυτά είχα σπίτι μου, οπότε αυτά μέτρησα. Αν έχεις άλλες μάρκες, θέλει άλλους υπολογισμούς.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Ερώτηση για fast fat 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #9276

• lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το ξεκίνησα σήμερα από την αρχή ... Να το κάνω μία-δυο-τρεις μέρες ;; Ζυγαριά δεν έχω σπίτι για να έχω ένα γνώμωνα ... :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:

Re: Ερώτηση για fast fat 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #9277

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
lamare την άποψή μου επί του θέματος την ξέρεις... Αλλά αν κρίνεις ότι είναι τόσο μεγάλη ανάγκη να καταφύγεις σε τέτοιες μεθόδους, πάρε μια ζυγαριά ή πάρε μια μεζουρίτσα ώστε να έχεις έστω μια εικόνα του τι γίνεται. Κι αν ήδη έχεις ξεκολλήσει με την πρώτη φορά που έκανες fast fat??? Το "δε μου μπαίνει το τζιν" είναι μια ένδειξη ότι δεν έχεις φτάσει εκεί που θες, αλλά όχι ότι είσαι κολλημένη
Τι εκριβώς περιμένεις? να χάσεις 5 κιλά σε 3 μέρες... Νομίζω ότι άδικα λιμοκτονείς. Ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία :D D αλλά νομίζω ότι αντί να ευχαριστιέσαι τη διατροφή σου, καταπιέζεσαι ακόμη περισσότερο.
Ξεκίνησες από την αρχή. Θα το κάνεις άλλες τρεις μέρες. Μετά τι? αν δεν χάσεις 5 κιλά θα το κάνεις πάλι από την αρχή? Χαλάρωσε και απόλαυσέ το μικρή... Μη σου γίνεται εμμονή...

Re: Ερώτηση για fast fat 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #9278

• lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εφάκι μου , το ξέρεις ... Έχω βαρεθεί την καταπίεση ... Έκλεισε το μαγαζί που είχα δει ότι είχε κάτι πολύ γουστόζικες ζυγαριές και πρωΐ πρωΐ θα πάω να πάρω μία .. Θες ο φόβος που έχω με τα κιλά , με τις ζυγαριές το απέφευγα ...Αυτό με τη μεζούρα δεν το έχω καταλάβει ποτέ..Δε θυμάμαι σε ποιό ύψος την έβαλα για να συγκρίνω με την επόμενη φορά ! :shock: :shock: :shock:
Βρήκα 2 παλιά ημερολογιάκια μου και είδα περίπου τί έτρωγα το χειμώνα που ήμουν όπως ήθελα ... Δεν υπήρχε Red bull, zero , μόνο σόδες και ζαχαρίνη του Lidl ..Αυτή ναι .... Θα το πάρω από την αρχή , από αύριο με ζυγαριά , και τη μαγιονέζα μου θα τρώω , και το βούτυρο για να υπάρχει λίπος και από κει κ πέρα πρωτεΐνη και σαλάτα...Νερό νερό και το περπάτημα που ήδη κάνω ...
Είναι ψυχολογικό , το ξέρεις , είναι εμμονή όπως λες ...Απλά δε θέλω να χαρίσω σε κανέναν να μου πατήσει την ψυχολογία τώρα που θα κατέβω Αθήνα .. "Πάχυνες !" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ό,τι γουστάρω θα κάνω ! Θέλω να χάσω 10 θα το κάνω , να βάλω 100 !!!! Άϊ σιχτίρ πια ! :cry: :cry:

Re: Ερώτηση για fast fat 16 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #9285

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
χαλαρα!!!!!!! :lol: μην μου ταραζεσαι!!!!! fryingpan yingpan goodluck odluck
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.117 δευτερόλεπτα

Syndication