Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πως να παχύνουμε αν το θέλουμε?

Πως να παχύνουμε αν το θέλουμε? 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9174

• lydia
  • Το Άβαταρ του/της lydia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ είμαι σε δίαιτα αλλά ο φίλος μου είναι πολύ αδύνατος και πολύ ψηλός. Καμιά ιδέα πως να παχύνει σωστά σιγά σιγά?

Τρώει ότι ναναι, φουλ λιπαρά, ζάχαρες, γλυκά, υδατάνθρακες, φαστ φουντ αλλά τίποτα. Δε ξέρει τι είναι υγιεινή διατροφή φυσικά. Βέβαια σπάνια τρώει μεγάλη ποσότητα στο κάθε γεύμα και αν το κάνει θα του πέσει μάλλοβ βαριά.
Δουλεύει σε βεντζινάδικο-πλυνητήριο, δηλ. είναι στο πόδι ένα 8ωρο φουλ αλλά και ένα χρόνο που καθόταν πάλι δε υπήρχε διαφορά. Για γυμναστήριο δε παίζει, βαριέται ...

Πως γίνεται πάντος δε καταλαβαίνω? Στην αρχή είχα μείνει άφωνη αλλά μετά από πέντε χρόνια δίπλα του συνήθισα.

Τα 3 πρώτα χρόνια δίπλα του κόντεψα να ξεχάσω και εγώ τι σημαίνει σωστή διατροφή με αποτέλεσμα να πάρω 10 κιλά. Βοηθούσε και ο ίδιο που καθημερινά με κατέκλιζε με πατατάκια, coca cola, σοκολάτες, πιτσες και ότι άλλο άχρηστο υπάρχει... Στην αρχή αντιστεκόμουν αλλά μετά απο κάποιο διάστημα παρασύρθηκα :? . Τον τελευταιο χρόνο άρχισα να βρίσκω τις παλιές μου συνήθειες και να χάνω σιγά σιγά διότι αν συνέχιζα θα είχα πάρει άλλα τόσα το μόνο σίγουρο.

Μήπως για να παχύνει να του κάνω δίαιτα???? ;) :lol: :roll:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πως να παχύνουμε αν το θέλουμε? 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9185

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
lydia καλημερα! το θεμα της διατροφης του φιλλου σου ειναι ενα θεμα!! :o ? D roll:

Re: Πως να παχύνουμε αν το θέλουμε? 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9189

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καταρχήν. Ασχέτως των άλλων. Κόψε του τις βλακείες. Το τριγλικερίδιο και η χοληστερόλη δεν κοιτάνε τα κιλά σου. Έχω δει ανθρώπους αδύνατους με τρελά νούμερα και άλλους... στα θυμαράκια...

Κατά δεύτερον. Η πρωτεϊνική διατροφή είναι μια καλή λύση για τους άντρες. Κοινώς, κάνει Άτκινς -σε πιο χαλαρό επίπεδο οκ- και δίνει έμφαση στις πρωτεϊνες. Θα κάνει τέλεια γράμμωση -την γυμναστική την κάνει από ότι κατάλαβα με την δουλειά- και θα αποκτήσει και πραγματικό όγκο -όχι το pumping των γυμναστηρίων.
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.124 δευτερόλεπτα

Syndication