Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: γνωριζει κανείς?

γνωριζει κανείς? 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9164

• tasa
  • Το Άβαταρ του/της tasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ξερει κανείς να μου πει πόσους υ/δ έχει ένα αυγό?ευχαριστώ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: γνωριζει κανείς? 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9166

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν δεν κάνω λάθος λιγότερο από 1 !!!!!!

Re: γνωριζει κανείς? 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9170

• tasa
  • Το Άβαταρ του/της tasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σ΄ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου,Αυτό σημαίνει ότι αν τρώω 3 βραστα αυγά και ένα γιαούρτι τηνν ημέρα θα μαι κάτω απο τους 13 υ/δ,χωρίς να μαγειρεύω και να μπλέκω με συνταγές και υπολογισμούς υ/ν.Το χα κάνει παλαιότερα αυτό και για κάνα πενθήμερο είδα άμεσα αποτελέσματα,ημουν χορτάτη και με ενέργεια.Βεβαιά αυτό δούλεψε σε μένα που χω λίγα κιλα να χάσω,5 στο σύνολο.δεν ξέρω πως θα λειτουργούσε σ' άλλο οργανισμό.

Re: γνωριζει κανείς? 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9176

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
0,8 περιπου αν δεις τον καταλογο μας αλλα...... σορυ αλλα δεν ειναι διαιτα αυτο ειναι εγκλημα!!! κοπελα μου 3 αυγα κ ενα γιουρτι το πιο πιθανο ειναι πρωτον να κανεις τον μεταβολισμο σου χαλια, 2ον να χασεις μυικο ιστο κ οχι λιπος κ 3ον να τα ξαναπαρεις κ δε νομιζω μαροπροθεσμα..... μηπως να τρως κ κατι παραπανω????? λεω τωρα εγω.... ;)

Re: γνωριζει κανείς? 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9186

• tasa
  • Το Άβαταρ του/της tasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κατερινα εκανα ατκινσ για δυο μηνες εχασα 4 κιλά και μετα κόλησα για κανα 10ημερο.εκει λοιπόν για 5 μερες εκανα αυτη τη διατροφη και σε 1 βδομαδα εχασα 2,5 κιλα.και απο ότι ειδα στο σωμα μου εχασα πόντους.γι αυτό το αναφέρω.σε μένα λειτουργησε.Εχεις δικιο να λες ότι δεν είναι ότι πιο υγιεινό αλλά χανω πλέον δύσκολα και ο λόγος ότι είναι ότι είμαι στο ιδανικό βάρος,γι αυτό και οι πειραματισμοι.Για να βγώ όμως με μαγιο και να χω μια αξιοπρεπή τουλάχιστον εμφάνιση πρέπει να πέσω 3-5 κιλά απο το ιδανικό.Τετοιο κόλλημα έχω φάει και πιστεύω ότι οι περισσότερες το παθαίνουν τέτοια εποχή.(είμαι 1.63 ,60 κιλά).επιπλέον πίνω και τσαι με τζινσεγκ,4-5 ποτηρια καθημερινά,για ενέργεια.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.175 δευτερόλεπτα

Syndication