Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: τόση κούραση για 3 κιλά?

τόση κούραση για 3 κιλά? 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #879

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σε όλους!

Εδώ και 2 μήνες βρίσκομαι στην 1η φάση της δίαιτας, όχι επειδή το θέλω αλλά επειδή συνεχώς κάτι συνέβαινε που με έβγαζε από το πρόγραμμα (αρρώστιες, γιορτές, μετακόμιση) κ το ξανάρχιζα. Όλη αυτή η διαδικασία με έχει κουράσει, να προσπαθώ τόσο καιρό να μείνω στους 20 υδ! Παρόλα αυτά κατάφερα να αποκλείσω εντελώς το ψωμί, τα ζυμαρικά και τις πατάτες από τη διατροφή μου, και ό,τι παρασπονδίες έκανα αφορούσαν σε γλυκά :) .
Είμαι 24, 1.72 και 64 κιλά, και γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα. Θέλω να χάσω 3 κιλά και δεν με απασχολεί αν θα τα χάσω γρήγορα ή αργά. Θέλω να βγω από αυτόν το φαύλο κύκλο με την πρώτη φάση, πολλή στέρηση για 3 κιλά, δεν νομίζετε? Αν έπαιρνα σε μόνιμη βάση γύρω στους 30 υδ. δεν θα είχα τα ίδια αποτελέσματα μακροπρόθεσμα, χωρίς την ψυχολογική κούραση κ τις τύψεις?

Ευχαριστώ!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τόση κούραση για 3 κιλά? 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #880

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Poso se katalavainw nanage mou!!! Egw eimai 23, 1.74 kai 63kg kai palevw ki egw gi auto to 3kilo!!! Kanw sxedon 3 vdomades tin prwti fasi pista kai exw xasei 800gr...
Kai exw apogoiteutei paara polu...
Keep it real...

Re: τόση κούραση για 3 κιλά? 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #890

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κοριτσια εχετε BMI 21,5 η μια και 21 η αλλη!!! διαιτα για ποιο λογο ακριβως κανετε;

Re: τόση κούραση για 3 κιλά? 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #891

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Η πλάκα είναι πως και εγώ είμαι 172 με 65 κιλά. :D

Λοιπόν κορίτσια ακριβώς όπως λέει και η μαμά μαρία, εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Εγώ παίζω από 60 μέχρι 65 συνέχεια. Θέλει συνεχόμενη και επίμονη προσπάθεια για να φύγουν τα κιλά αυτά γιατί ουσιαστικά είναι τα τελευταία. Αν δεν τα παρατήσετε θα τα καταφέρετε. Αλλά θέλει υπομονή! :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: τόση κούραση για 3 κιλά? 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #892

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοιτα, το ξερω οτι δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα και οτι τα κιλα μου ειναι πολυ φυσιολογικα αλλα μεχρι το καλοκαιρι ημουνα 56-57 κιλα και ξαφνικα παρουσιασα προβλημα με το θυροειδη μου και εφτασα στα 61 χωρις να τρωω παραπανω και μετα επειδη η ολη κατασταση με εριξε ψυχολογικα το ριξα στο φαι για ενα διαστημα και πηγα 63...τα οποια δεν χανω με τιποτα!!! Απλα οταν εχεις συνηθισει τον εαυτο σου αδυνατο και ξαφνικα βαζεις 6-7 κιλα απ'το πουθενα σου κακοφαινεται!!! Ασε που δεν μου μπαινουν τα τζην μου... :-( ( Αυτο που θελω ειναι αρχικα να παω στα 60 και τα αλλα 3 ας τα χασω και σε 6 μηνες...Απλα να γινει μια αρχη να νιωσω καλυτερα...
Keep it real...

Re: τόση κούραση για 3 κιλά? 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #925

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βλέπω πολλοί συμπάσχουν για τα λίγα δύσκολα κιλάκια!
Ωστόσο, το ερώτημά μου δεν ήταν ακριβώς ότι έχω κολλήσει, αλλά εάν θα μπορούσα να τροποποιήσω την Άτκινς στα δικά μου δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, ήθελα τη γνώμη σας για το εάν θα μπορούσα να υπερπηδήσω την 1η φάση κ να παω κατεθευθείαν στην 2η-3η και να την ακολουθώ σε μόνιμη βάση. Τα αποτελέσματα μετά από ένα δίμηνο δεν θα είναι τα ίδια (δλδ να χάσω τα 3 κιλά) με το αν ακολουθούσα πιστά τις επιταγές της Άτκινς?
Με το σκεπτικό πάντα ότι ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερα από 30γρ υδ ημερησίως..

Ευχαριστώ!

Mamamaria όντως στο ΒΜΙ μου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, τα κιλά όμως δεν είναι ενδεικτικά και της κατάστασης της υγείας κάποιου. Με άλλα λόγια, είμαι ικανή να τρέφομαι με μια σοκολάτα την ημέρα! Αυτό όμως, αν κ θα με διατηρήσει στα κιλά μου ή να έχω κ απώλειες, δεν είναι υγιεινό.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication