Καλησπέρα σας!
Τέλειωσα την τέταρτη μέρα σήμερα (24 μαζί με την προηγούμενη low carb δίαιτα, άρα ψωμί, ζάχαρη, μακαρόνια και τα συναφή έχω να δω σχεδόν μήνα), η ζυγαριά έπεσε επιτέλους κάτω απ' τα 69 ( thank you atkins, thank you low carbers που μου ανοίξατε τα μάτια) και συνεχίζω με τρελό ενθουσιασμό!
Σήμερα πραγματικά τα έδωσα όλα! Εκτός από το πρωινό με μάφφιν του λεπτού (3,2γρ υδ.) που έφαγα με σαντυγί (κρέμα γάλακτος και κανταρέλ) και τη σοκολάτα βιενουά συνταγή της
Mary , που χτύπησα το απογευματάκι που αγχώθηκα με τη δουλειά κι είχα τις μαύρες μου, μετά πήγα για καφέ κι όταν χαμήλωσαν τα φώτα και πλάκωσαν όλοι γύρω μου τις μπύρες και τα κοκτέηλ, ζήλεψα σαν άνθρωπος κι εγώ και μου ήρθε η φοβερή έμπνευση: Ζήτησα η κυρία mojito χωρίς ζάχαρη στο μπαρ και έριξα μέσα μια απ' τις ταμπλετίτσες γλυκαντικού που έχω πάντα στην τσάντα μου! Σλουρπ, θεικό ήταν, τσίμπησα κι αγγουράκια και 2-3 ελίτσες συνοδευτικά - και μόλις γυρίσαμε πλακώσαμε με τον άντρα μου και λουκάνικα τηγανητά για βραδυνό ... με συνοδεία κολοκυθάκι γεμιστό με κιμά!!!! Μιλάμε για τρελές καφρίλες!!
Δίαιτα σου λέει μετά!

Οι καλύτερες του χωριού είμαστε κορίτσια (και αγόρια!)
Χωρίς πλάκα όμως, μήπως το παρακάνω; Μου φαίνεται απίστευτο το τι λιχουδιές επιτρέπεται να τρώμε και να πίνουμε! Κι ακόμα δεν έβαλα χέρι στις θεικές συνταγές σας (σοκολατάκια, μπισκοτάκια, προφιτερόλια και δε συμμαζευεται), δεν το τολμάω μέχρι την τρίτη βδόμαδα μην καταστραφώ!!!
Η καλή διάθεση πάντως είναι στο φουλ! Βίβα Άτκινς!!! Καλή προσπάθεια σε όλους!!!!

σύλβια