Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: απογνωση...κυριολεκτικα

απογνωση...κυριολεκτικα 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7811

• απογνωση
  • Το Άβαταρ του/της απογνωση
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολο τον κοσμο...
Ειμαι η Ελπιδα 36 χρονων απο Αθηνα.
Μαμα 2 παιδιων ανεργη αυτη την στιγμη και σε μια φαση καταθλιψης θα ελεγα.
2 χρονια πριν ειχα ξεκινησει μια επανασταση να χασω τα περιττα κιλα μου..στην αρχη με μειωση θερμιδων στην διατροφη και στην συνεχεια με την ατκινς.
Τα αποτελεσματα ηταν θεαματικα και γρηγορα.Εχασα κιλα και πολλους ποντους, εκανε μπαμ η αλλαγη στο σωμα μου.
Πανω στην καλυτερη εκεινη στιγμη λοιπον εχασα την μαμα μου ξαφνικα απο ανακοπη και ολα ...τιναχτηκαν στον αερα...η διατροφη , η ψυχη μου και φυσικα η θεληση και η υπομονη μου.
Εκτοτε πηρα πισω καποια κιλα αλλα οχι ολα. Προσπαθησα 1 χρονο μετα να κανω την διατροφη αλλα και αλλες διαιτες ...ματαια. Στις 3 βδομαδες το πολυ τα παρατουσα....σταματα ξεκινα σταματα ξεκινα...εφτασα να χω παρει πισω οσα εχασα κι ακομα παραπανω.
Η τελευταια μου αποπειρα για ατκινς ηταν τα Χριστουγεννα,ακολουθησα 5 βδομαδες το προγραμμα με το πολυ 10 υδατ/κες την μερα κι εχασα....2 κιλα!
Αν πω οτι απογοητευτηκα θα ειναι λιγο. Ξερω καλα οτι ο οργανισμος μου εχει πλεον κουραστει κυριολεκτικα απο τα πειραματα και τα βασανιστηρια που του εχω κανει....με αποτελεσμα πλεον να μην χανω !
Θα ηθελα την βοηθεια σας για το πως θα ξυπνησω τον μεταβολισμο μου.Μην μου πειτε να κανω υπομονη. Αυτες οι 5 βδομαδες με πηγαν στον πατο ψυχολογικα και θελω κατι δραστικο και δυνατο για να κρατηθω να συνεχισω!
Ειμαι 165 υψος και 100 κιλα...πλεον εχω χασει την αυτοπεποιθηση μου και το ενδιαφερον μου για τα παντα στην ζωη.
Πεαρασα πολλα σταδια με πεσμενο ηθικο και τωρα ειμαι νομιζω στο χειροτερο. Σας παρακαλω βοηθηστε με ...ειμαι ετοιμη να κανω μια αρχηαρχη ζωης!!!!
Ευχαριστω πολυ... προκαταβολικα...
Ελπιδα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: απογνωση...κυριολεκτικα 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7823

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σου απάντησα στο προηγούμενο ποστ αλλά μιας και εδώ αναφέρεις ύψος και βάρος, να σου πω ότι οι θερμίδες συντήρησής σου αν κάνεις καθιστική ζωή είναι 2000. (τυχερούλα οι δικές μου είναι μόλις 1300!) Επομένως μπορείς να προσλαμβάνεις γύρω στις 1600-1700 θερμ. και να περπατάς κάνα 40λεπτο. Θα'σαι μια χαρά.
Positive Positive Positive!

Re: απογνωση...κυριολεκτικα 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7833

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ελπίδα, εγώ δε θα μιλήσω για υπομονή. Αυτό έλεγα κι εγώ στον εαυτό μου, αλλά μετά τα τόσα βασανηστήρια που μου έχω κάνει με δίαιτες κτλ δεν πιάνει. Γι'αυτό πρέπει να αναλάβεις δράση!
Κατ'αρχάς, καταλαβαίνω ότι είσαι αποφασισμένη, επομένως δεν θα μιλήσω για αφοσίωση στο πρόγραμμα!

Φτιάξε το πρόγραμμα διατροφής σου από σήμερα και... ξεκίνα. Γράψε τα πάντα! τι θα τρως, πότε, σε τι ποσότητα.
Μην μένεις πολλές ώρες νηστική. Φτιάξε το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να τρως πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό, και κάτι ελαφρύ ενδιάμεσα. Μπες στο ίντερνετ, βρες καταλόγους με υδατάνθρακες και θερμίδες (μετράνε και αυτές- μη φεύγεις πάνω από τις 1800) και κάνε "σούμα". Μείνε στο όριο των 20 υδατανθράκων αυστηρά... Αν ξεκινήσεις να γράφεις τα πάντα, θα δεις ότι μαζεύονται υδ/κες και θερμίδες από μικρά πράγματα που δεν τους δίνουμε πολύ σημασία. Κράτα τη διατροφή σου απλή-πρωτείνη (κρέας, πουλερικά, αυγά, ψάρι) και σαλάτα (π.χ μαρούλι) και πίνε πολύ πολύ νερό. Το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσεις να κινείσαι! Βέβαια, καταλαβαίνω ότι με 2 παιδιά στο σπίτι, δεν κάθεσαι και πολύ. Αλλά πρέπει να βρεις χρόνο για να γυμνάζεσαι όσο μπορείς. Ξεκίνα να περπατάς έξω, στο δρόμο. Όσο μπορείς! και σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα αύξανε το χρόνο. Η γυμναστική θα ανεβάσει και την ψυχολογία σου, θα δεις. Βρες στο ίντερνετ προγράμματα για να γυμνάζεσαι και μόνη. Αν είσαι μόνη στο σπίτι και αισθάνεσαι πεσμένη βγες έξω και περπάτα! Το καλύτερο αγχολυτικό!

Μπες δυναμικά στο παιχνίδι και πάρε τον έλεγχο!!!Καλή επιτυχία!!

Re: απογνωση...κυριολεκτικα 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7852

• Nicolin
  • Το Άβαταρ του/της Nicolin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ελπίδα,

χαμογέλα, μην είσαι τόσο σκληρή με τον ευατό σου κ δείξε επιμονή!

Ξεκίνα το γοργό περπάτημα και θα δείς την αλλαγή που περιμένεις.

Καλό δρόμο ;)
Ευτυχισμένη με Ατκινς

Re: απογνωση...κυριολεκτικα 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7895

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ελπίδα,
το λέει και το όνομά σου.... μην χάνεις την ελπίδα σου. Είσαι δυνατή, άντεξες
το χαμό της μανούλας σου και μεγαλώνεις 2 παιδιά. Εμείς οι γυναίκες-μάνες
έχουμε τόση δύναμη μέσα μας και δεν το ξέρουμε κιόλας. Ίσως έχασες τόσο λίγα
κιλά γιατί δεν έτρωγες αρκετά. Μην μένεις νηστική, ο οργανισμός σου συνηθίζει
και μετά κοιμάται αντί να δουλεύει συνεχώς. Μάθε να τρώς ένα καλό και λιπαρό
πρωινό είναι ένα καλό ξεκίνημα για τον μεταβολισμό σου. Κατόπιν κάτι μικρό
ενδιάμεσα, καλό μεσημεριανό και μικρό απεγευματινό-βραδυνό. Βάλε και τα
παιδιά σου στο παιχνίδι. Πες τους να σε προσέχουν, να μην ξεχνούν τι και πότε
πρέπει να φας. Εμένα με έβαλε η κόρη μου στο παιχνίδι και εγώ κατόπιν τη μαμά
μου. Συζητάμε καθημερινά τι τρώμε, δίνουμε θάρρος η μία στην άλλη και ανταλλά-
σουμε απόψεις και συνταγές.
Το team work είναι πάντα αποτελεσματικό.
Η επιτυχία σου είναι εξασφαλισμένη!!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.303 δευτερόλεπτα

Syndication