Καλησπερα σε ολους σας.
Με λενε Αγγελο, ειμαι 23 χρονων, 1,79 και 125 κιλα (για την ωρα).
Ειμαι υπερβαρος εδω και χρονια συγκεκριμενα απο τα 12-13 μου, οι παραγοντες πολλοι και διαφοροι κυριως ψυχολογικοι. Για χρονια δεν εδινα σημασια στην σωματικη μου εμφανιση μεχρις οτου πριν απο ενα μηνα εγινε ενα μπαμ(!) και το πηρα αποφαση. Οντας τρελος κρεατοφαγος ξεκινησα την διαιτα atkins στην νεα της μορφη και μεσα σε ενα μηνα απο τα 135 κατεβηκα στα 125 οπου και ειμαι αυτη την ωρα. Αθλουμε 6 μερες την εβδομαδα με βαρακια κυριως ασκησεις καψιματος λιπους και ογκου αλλα και αεροβια μιας και τον τελευταιο χρονο ασχολουμαι με τις πολεμικες τεχνες.
Το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες 4 μερες το σωμα μου εχει κολλησει στα 125 κιλα και παρατηρησα οτι εβαλα και 100 γρ. Γνωριζω οτι ανα φασεις ο οργανισμος κολλαει για να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα του σωματος (νεο βαρος κλπ). Θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματικες μεθοδους για να ξεκολησει το ριμαδι το σωμα μου για να συνεχισω να χανω κιλα. Εχουνε ψιλοσπαστει τα νευρα μου με αυτο... εκει που ειχα καρα-ενθουσιαστει τωρα επηλθε παυση.... Παρασπονδιες δεν εχω κανει εδω και ενα μηνα εκτος απο 2-3 φορες που ηπια μπυρα (miller-carib η corona) σε εξοδους και αυτο παλι 1 φορα την βδομαδα εγινε.
Να σας αναλυσω την ημερα μου:
Πρωϊνο απο 10:00-12:00(τι ωρα περιπου θα το φαω): 2 ή 3 αυγα τηγανητα (ομελετα) με μπεϊκον και τυρι
Κατα τις 15:00 μια μικρη σαλατα (μαρουλι η ντοματα με κρεμμυδι και τυρι) και αναλογα το κρεας αναλογη ποσοτητα πχ. 3 σουβλακια κοτοπουλο, 4 σεφταλιες, 1 μπριζολα, 3 χοιρινα σουβλιακια κλπ.
Κατα τις 18:00 με 19:00 τρωω 1-2 κομματια απο τα παραπανω.
Απο κει και περα δεν τρωω κατι επειδη εργαζομαι 18:00 με 23:00 οποτε και δεν τρωω. υποψιν οτι καθημερινα κανω βαρη και η δουλεια μου ειναι δασκαλος πολεμικων τεχνων... οποτε ειμαι 5 ωρες σχεδον σε συνεχομενη κινηση (ειμαι υπερβολικα κινητικος παρολο το βαρος μου

)
Στοχος μου ειναι να κατεβω στα 90 κιλα ειτε και πιο κατω με μεγιστο τα 85-80 (που μου φαινετε υπερβολικο) μεχρι τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο.
Οποτε την βοηθεια σας πριν απογοητευτω και την παρατησω και αυτην... παροτι ομως δεν χανω βλεπω διαφορα στα ρουχα μου γενικοτερα.
Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα και καλες γιορτες σε ολους!