Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μπερδεύτηκα .........

Re: Μπερδεύτηκα ......... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6960

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω ειχα βρασμενα αυγα στο ψυγειο και χτυπουσα ενα το πρωι, ενα το απογευμα και ενα το βραδυ και ενα καθε που μου'ρχονταν λιγουρα. δεν ειδα διαφορα στις αιματολογικες αλλα και παλι με εζωναν τα φιδια της αμφιβολιας, οποτε απο ενα αυγο και μετα πετουσα τον κροκο. αυτο το εκανα με πολυ βαρια καρδια και περισσοτερες τυψεις για τα παιδακια της αιθιοπιας...(σνιφ!) αλλα και τον κροκο που χαραμιζα.... αντικατεστησα λοιπον τα αυγα της κοτας με τα αυγα ορτυκιου που ειναι φτωχα σε χοληστερινη και τα τρωω δυο δυο. μια το πρωι και μια το απογευμα, τουτεστιν 4 τη μερα. ειναι σε συσκευασια των 12 και τα βρισκω σε μασουτη και μαρινοπουλο με 2 € και κατι ψιλα. μου πανε το λοιπον για τρεις μερουλες κι ολα μια χαρουλα... κι επειδη το μεγεθος ειναι ιδανικο, συχνα τα ανακατευω με φετα και κεφαλοτυρι και τα ψηνω στη σαντουιτσιερα και γινονται σαν τυροπιτακια!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μπερδεύτηκα ......... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6974

• Ioanna
  • Το Άβαταρ του/της Ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή ιδέα με τα αυγουλακια, τι μου θύμησες mamamaria την ατάκα με τα παιδάκια που πεινάνε μου την έλεγε η μαμά μου για να φάω όλο μου το φαγητό και εγώ της απαντούσα άμα φάω εγώ όλο μου το φαγητό θα χορτάσουν τα παιδάκια? χιχιχι αλλά δυστυχώς έμαθα να το τρώω και τώρα να τα αποτελέσματα...
Υποθέτω ότι τα ανακατεύεις ωμά με τα τυριά και τα ψηνεις ε? ωραίο ακούγεται!!
Καλήμερα!!

Re: Μπερδεύτηκα ......... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6982

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Α, ρε Ioanna, τι μου θυμησες τωρα!!!!
"Ρουλα, φαε ολο το φαι σου, θα ερθει ο μπαμπουλας". Το'τρωγα κι εγω το βοδι, μην ερθει ο μπαμπουλας. "Φαε το φαι σου, τα παιδακια στην Αφρικη πεινανε". Και αντι να κανω συμπαρασταση στα παιδακια, ετρωγα το βοδι. "Φαε, θα ερθει ο αστυνομος να σε παρει". Και αντι να αναρωτηθω αν υπαρχει αστυνομια για αδυνατους, ετρωγα το βοδι.
Και χρονια αργοτερα οταν πια, εγινα σαν βοδι, η μανουλα ελεγε: "Σταματα καλε να τρως. Τι φοβασαι και δεν αφηνεις φαγητο στο πιατο σου; Τον μπαμπουλα, ή τον αστυνομο;"
Τι της λες τωρα;
love your self

Re: Μπερδεύτηκα ......... 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6995

• Ioanna
  • Το Άβαταρ του/της Ioanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχαχαχα τα ίδια και η δικιά μου με το που κατάλαβε τι έκανε και ξεπέρασε το κατοχικό της σύνδρομο άρχισε να μου κάνει δίαιτες και να μου λέει να μην τρώω!!! πλάκα έχουν
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.115 δευτερόλεπτα

Syndication