Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε?

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6947

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Παιδιά,σας απόλαυσα!Θυμήθηκα παλιές καλές μέρες!Το λογοπαίγνιο είναι το αλατοπίπερο της ζωής! :lol: Εγώ απο εγκράτεια.........................αυτά!!!!!!Είμαστε όλοι εδώ μια ωραία ατμόσφαιρα!!!!!Δηλώνω πάντως ότι δεν είμαι εγκρατής σε κανένα επίπεδο της ζωής μου!Αν και θα επιθυμούσα σφόδρα να εντρυφήσω εις την εγκρατήν συμπεριφοράν ,όσον βεβαίως αφοράν το επίπεδον της διατροφής και μόνον :lol: :lol: :lol: Αυτά!!!!!!!!!!!........................................
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6953

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
Παιδιά,σας απόλαυσα!Θυμήθηκα παλιές καλές μέρες!Το λογοπαίγνιο είναι το αλατοπίπερο της ζωής! :lol: Εγώ απο εγκράτεια.........................αυτά!!!!!!Είμαστε όλοι εδώ μια ωραία ατμόσφαιρα!!!!!Δηλώνω πάντως ότι δεν είμαι εγκρατής σε κανένα επίπεδο της ζωής μου!Αν και θα επιθυμούσα σφόδρα να εντρυφήσω εις την εγκρατήν συμπεριφοράν ,όσον βεβαίως αφοράν το επίπεδον της διατροφής και μόνον :lol: :lol: :lol: Αυτά!!!!!!!!!!!........................................
με προκαλεις χρυση μου και θα φαμε χ (κι η μαμα μου μου ειπε να μην τρωω απ'εξω). μην κοιτας που τη γλιτωσαμε στο παρα πεντε τις προηγουμενες φορες.... δεν ειναι ολα ετσι...απλα και συνιθισμενα! χαχαχα! τι θυμαμαι τωρα!...

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6967

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παπάδες και βασιλιάδες, η κατάρα της ανθρωπότητας!
Όλα θα ήταν τόσο πιο απλά και δίκαια χωρίς αυτούς! Τι θα μας πουν δλδ, άμα την μεγάλη Παρασκευή το πρωί δωρίσεις σε μια φτωχή οικογένεια 500 ευρώ και το βράδυ πας σε μια χασαποταβέρνα και ξεσκιστείς στα παϊδάκια???? Τότε τι είσαι? αμαρτωλός ή φιλεύσπλαχνος χριστιανός?
Εγώ πάντως από άποψη δε νηστεύω, όλο αυτό το θεωρώ τεράστια μ@@@κια.... Και αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ απ' όλα είναι που νέα παιδιά νηστεύουν! Καλά οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας, αλλά να υπάρχουν νηστίσιμα μενού στα GOODYS και στα MAC? Αν είναι δυνατόν!

Υ.Γ.
mamamaria και ευθυμία, οι στιχομυθίες σας είναι απλά απολαυστικές! :)

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6968

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
anna9889 έγραψε:
άμα την μεγάλη Παρασκευή το πρωί δωρίσεις σε μια φτωχή οικογένεια [url]500 ευρώ[/url] και το βράδυ πας σε μια χασαποταβέρνα και ξεσκιστείς στα παϊδάκια???? Τότε τι είσαι? αμαρτωλός ή φιλεύσπλαχνος χριστιανός?
:)
ωχ..... αμα εισαι και μπατιρης την εκατσες.....περα απο την πλακα ομως, μια αναδρομη στην παγκοσμια ιστορια δειχνει οτι τα μεγαλυτερα εγκληματα της ανθρωποτητας γινανε στο ονομα της θρησκειας, αλλα αυτο το θεμα μαλλον δεν αρμοζει στο συγκεκριμενο φορουμ.

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6971

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αμα την μεγαλη Παρασκευη δωρισεις σε μια φτωχη οικογενεια 500 ευρω και το βραδυ πλακωσεις τα παιδακια, εισαι ενας -σαφως- φτωχοτερος φιλευσπλαχνος χριστιανος, που κανει Ατκινς....
love your self

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6981

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Μπράβο Ρουλάκι!!!Μέσα στο πνεύμα συνεχώς!!!Όσον αφορά τη νηστεία όπως την ξέρουμε στο Χριστιανισμό,καθιερώθηκε τον 4ο μ.χ. αιώνα!!!Ετσι για να μην μπερδευόμαστε,και δίνουμε μεταφυσικές διαστάσεις σε απλά....και συνηθισμένα (χιχιχιχιχιχι)πράγματα!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.128 δευτερόλεπτα

Syndication