Αγαπητή Χρύσα,
είμαι σίγουρη πως αν έλεγες πως κάνεις την δίαιτα των αστροναυτών θα έφταιγε αυτή. Ή την δίαιτα του ανανά. Ή μια δίαιτα χαμηλή σε λιπαρά.
Νομίζω καταλαβαίνεις το νόημα. Εφόσον δεν έχουν παθολογική εξήγηση, τα ρίχνουν όπου βρουν. Αχ μου αρέσουν οι γιατροί!
Κάνω κοντά 5 χρόνια σοβαρή Άτκινς και εδώ και 1 χρόνο βάφω και το μαλλί ξανθό, σχεδόν άσπρο. Αν κάτι κρατάει τα μαλλιά μου τόσο δυνατά είναι η Άτκινς. Και αυτό δεν είναι παράλογο. Έχουμε πει κανένα εκατομμύριο φορές εδώ μέσα -όχι δεν στην λέω- ότι το σώμα μας αποτελείται από πρωτεϊνες, λίπος και νερό. Αν μου βρεις οι υδατάνθρακες πού σου κάνουν καλό...
Άλλο οι βιταμίνες, άλλο οι υδατάνθρακες. Επίσης άλλο η γλυκόζη, η τροφή των κυττάρων, άλλο οι υδατάνθρακες. Μην μπερδεύεσαι και αφήνεις και τους άλλους να σε μπερδεύουν. Εκτός και αν θες να μπερδευτείς.
Επικεντρώσου στο να βρεις πια βιταμίνη σου λείπει. Ο ψευδάργυρος είναι από αυτές που βοηθούν τα μαλλιά. Το σενάριο να σου προκάλεσε η Άτκινς απώλεια μαλλιών σε μακροχρόνιο επίπεδο δεν παίζει...