Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: γεια σας και παλι

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6289

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αγαπητή Χρύσα,

είμαι σίγουρη πως αν έλεγες πως κάνεις την δίαιτα των αστροναυτών θα έφταιγε αυτή. Ή την δίαιτα του ανανά. Ή μια δίαιτα χαμηλή σε λιπαρά.

Νομίζω καταλαβαίνεις το νόημα. Εφόσον δεν έχουν παθολογική εξήγηση, τα ρίχνουν όπου βρουν. Αχ μου αρέσουν οι γιατροί!

Κάνω κοντά 5 χρόνια σοβαρή Άτκινς και εδώ και 1 χρόνο βάφω και το μαλλί ξανθό, σχεδόν άσπρο. Αν κάτι κρατάει τα μαλλιά μου τόσο δυνατά είναι η Άτκινς. Και αυτό δεν είναι παράλογο. Έχουμε πει κανένα εκατομμύριο φορές εδώ μέσα -όχι δεν στην λέω- ότι το σώμα μας αποτελείται από πρωτεϊνες, λίπος και νερό. Αν μου βρεις οι υδατάνθρακες πού σου κάνουν καλό...

Άλλο οι βιταμίνες, άλλο οι υδατάνθρακες. Επίσης άλλο η γλυκόζη, η τροφή των κυττάρων, άλλο οι υδατάνθρακες. Μην μπερδεύεσαι και αφήνεις και τους άλλους να σε μπερδεύουν. Εκτός και αν θες να μπερδευτείς.

Επικεντρώσου στο να βρεις πια βιταμίνη σου λείπει. Ο ψευδάργυρος είναι από αυτές που βοηθούν τα μαλλιά. Το σενάριο να σου προκάλεσε η Άτκινς απώλεια μαλλιών σε μακροχρόνιο επίπεδο δεν παίζει...
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6292

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
το σώμα μας αποτελείται από πρωτεϊνες, λίπος και νερό.

συμφωνω με ολα οσα λες και ακολουθω τη διατροφη αυτη εδω και ενα χρονο σε φαση ενεργοποιησης και πιθανα για ολη μου τη ζωη, αλλα η παραπανω φραση δεν ειναι επιχειρημα. ολα τα θηλαστικα την ιδια συσταση ιστων εχουν. πρωτεϊνες, λιπος και νερο, αλλα μερικα ειναι αυστηρα χορτοφαγα.
τωρα οσον αφορα τη χρυσα... ισως το σοκ της αλλαγης των διατροφικων συνηθειων να της επεσε βαρυ. ισως να βολευε η ατκινς αν την εκανε λιγο... αναποδα! πρωτα η συντηρηση, σιγα σιγα στην σταθερη απωλεια, μετα ενεργοποιηση και παλι μετα συντηρηση.

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6293

• dimitrisd
  • Το Άβαταρ του/της dimitrisd
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Mέσα σε δυο μηνες που εκανες την διατροφη αποκλειεται να επαθες οποιαδηποτε ζημια.Ειναι πολυ μικρο χρονικο διαστημα.Σιγουρα συνεπεσαν τα δυο περιστατικα.

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6294

• dimitrisd
  • Το Άβαταρ του/της dimitrisd
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
mamamaria\n

. ολα τα θηλαστικα την ιδια συσταση ιστων εχουν. πρωτεϊνες, λιπος και νερο, αλλα μερικα ειναι αυστηρα χορτοφαγα.

Ναι αλλα πως εχουν τοσο λιπος?Το σκεφτηκες ποτε αυτο?

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6295

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Παιδιά γειά σας!Εγώ αντιμετώπισα ανάλογο πρόβλημα με τη Χρύσα και ταλαιπωρήθηκα πααααααααααααααααάρα πολύ όλο το καλοκαίρι ,πήρα άπειρα τοπικά σκευάσματα και βιταμίνες.Κυστίνες ,βιοτίνες ,ψευδάργυρο,σίδηρο,είδικά σαμπουάν κτλ.Δεν μπορεί να φανταστεί κανένας τί είναι για μια γυναίκα να χάνει τα μαλλιά της.Δεν έβγαλα άκρη με τους γιατρούς και τις εξετάσεις.Εχω ξαναγράψει για το πρόβλημά μου.Μερικώς έχω επιτύχει μια σχετική αποκατάσταση του προβλήματός μου.Δεν έχω βρεί όμως την αιτία που την προκάλεσε αν και μέσα μου φοβήθηκα ότι ήταν αποτέλεσμα της διατροφής.Επειδή δεν έπαιρνα κανένα συμπλήρωμα κατα τη διάρκεια των μηνών που έκανα τη διατροφή.Πιστεύω ότι το θέμα των συμπληρωμάτων είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν είναι τυχαίο ότι στο βιβλίο,επαναλαμβάνεται πλείστες όσες φορές ότι πρέπει να παίρνουμε βιταμίνες.Ελπίζω να μή συμβεί σε κανέναν σας γιατί είναι τραγικό!Η Νεμ. είχε αναφέρει ανάλογο περιστατικό με πλήρη αποκατάσταση μετά απο ένα τετράμηνο!Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με σένα χρύσα και φυσικά με μένα!Αλλά άκρη με τους γιατρούς δεν έβγαλα!

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6297

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
dimitrisd έγραψε:
mamamaria έγραψε:

. ολα τα θηλαστικα την ιδια συσταση ιστων εχουν. πρωτεϊνες, λιπος και νερο, αλλα μερικα ειναι αυστηρα χορτοφαγα.

Ναι αλλα πως εχουν τοσο λιπος?Το σκεφτηκες ποτε αυτο?
χορτοφαγα θηλαστικα ειναι και τα ελαφακια.... οχι μονο οι αγελαδες. αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι υπαρχουν απειρα επιχειρηματα υπερ της συκγεκριμενης διατροφης και πως το συγκεκριμενο το βρισκω ατυχες.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.124 δευτερόλεπτα

Syndication