ευχαριστω πολυ κοριτσια για την αναταποκριση,

rdthanx

rdthanx λοιπον την ατκινσ την κανω περιπου 20-25 μερεσ με 2 μερεσ παρασπονδιασ,δεν εχω χασει ακομα τιποτα...εχω λιγα να χασω γυρω στα 5-7 κλ κ εχω κατεστραμενο μεταβολισμο κ πολυκυστικεσ,αλλα συνεχιζω μπασ κ δικαιοθω,απλα συγχρωνοσ εκανα κ μια θεραπεια,με ενδοκολπικη κρεμα κ αλοιφη κορτιζωνησ κ χαπια για 7 μερεσ λωγο καποιου μυκητα,ισωσ να φταινε αυτα,νερακι πινω 1,5 λιτρο,αγορασα βιταμινεσ στην αρχη αλλα τισ πηρα για 2 μερεσ μονο κ τισ εκοψα λογω του οτι μηπωσ με κρατησουν σταθερη κ δεν χασω,αλλα απο σημερα λεω να τισ αρχισω εχουν κ ω3 μεσα,οπωσ επισησ αγορα κ σπιρουλινα κ μαγια μπυρασ αλλα δεν συνεχησα κανενα αφου δεν αισθανομουν ατονια δεν ηθελα να επιβαρυνω τον εαυτο μου,εσεισ τι μου προτεινεται απο τα παραπανω??τωρα απο θεμα κρεμασ,επειδη ειμαι αισθητικοσ παιρνω απο τισ εταιριεσ που προμηθευομαι,τησ jouliet armant,απλα η σειρα πυ κανω ειναι αντυσυπτικη κ για μειωσει σμιγματοσ γιατι ειχα ενα θεμα με σπυρακια που εβγαζα ανα περιοχεσ,κ ο δερματολογοσ μου εγραψε θεραπεια με χαπια για 40 μερεσ αλλα δεν τα πηρα.κ ακολουθησΑ απο μονη μου την θεραπεια με τισ κρεμεσ-λοσιον κ ετσι καταφερα να μην ξαναβγουν,αλλα το δερμα μου ειναι αρκρτα ξηρο ποτε μου δεν ειχα λιπαροτητα απλα τορα επειδη μονιμωσ παιρνω αυτεσ τισ κρεμεσ δεν ειναι για τωρα γιατι ξεφλουδιζω,εγω λεω μηπωσ ειναι κ λωγο καιρου αποτομο κρυο,αλλα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο...κ ισωσ λιγο απο τισ βιταμηνεσ που μου προσφεραν τα φρουτα που ετρωγα πολλα,κ τωρα τιποτα εδω κ 20 μερεσ,καλα αυτο παιζει ειναι αναλογα τον οργανισμο..τι να πω...τωρα το μπουκωσα με κρεμεσ κ μασκεσ ενυδατικεσ να στρωσει λιγο