Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ξηροδερμια

ξηροδερμια 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5631

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εχω ξηροδερμια σολο μου το πρωσωπο,κ αρχιζει κ ξεφλουδιζει...εχει καμια σχεση αυτο με την διατροφηα ατκινσ???επειδη πριν την αρχισω ετρωγα τουλαχιστον 3 φρουτα ημερισιωσ ισωσ γ αυτο η μανα μου με κυνηγαει να γαω οσπρια -ζημαρικα κτλ λεει οτι δεν σωστη διατροφη χωρισ υδατανθρακεσ την επιασε κριση...λετε να φταιει αυτο???
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ξηροδερμια 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5632

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μαρακι μου, σε μενα συνεβη ακριβως το αντιθετο.
Οσο θυμαμαι τον εαυτο μου υπεφερα απο ατοπικη δερματιτιδα και εντονη ξηροδερμια-αφυδατωση.Απο την ημερα που ξεκινησα ατκινς(7/10)δεν εχω ιχνος ξηροτητας στο προσωπο μου.Μαλιστα ειναι τοσο μαλακο, καθαρο και λειο, που εχω παθει πλακα!
Να σημειωσω για αλλη μια φορα οτι καταναλωνω καθε μερα 3 λιτρα νερο συν 2 με 3 φλυτζανια πρασινο τσαι.
Δοκιμασε ν αυξησεις το νερακι κι εσυ,,,,ισως δεις αποτελεσματα.

Re: ξηροδερμια 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5637

• vanta1965
  • Το Άβαταρ του/της vanta1965
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μαράκι μου υποφέρω 26 χρόνια από ξηροδερμία και η μεγαλύτερη επιδείνωση ήταν στις εγκυμοσύνες μου..... κάνω ατκινς από 27 μαιου και δεν είδα καμμία διαφορά .... το ίδιο πρόβλημα εχει ποια και ο γιός μου .... η μόνη λύση που κάποτε μου μου έδωσε ένας εμπειρος, μεγάλος σε ηλικία καθηγητης στην πανεπιστημιακή κλινική δερματολογικών και αφροδισίων νοσημάτων , καλή του ώρα πραγματικά γιατί είναι μεγάλο βάσανο και σε καταλαβαίνω μαράκι μου , ήταν η συστηματική καθαριότητα .

Ουσιαστικά μου εξήγησε ότι η ξηροδερμία είναι μια αλλεργική σχεδόν αντίδραση του δέρματος στην δική του λιπαρότητα ακόμη και αν δεν έχεις λιπαρό δέρμα ή σε οποιοδήποτε αλλο σκεύασμα , κρέμα κλπ....

αν μια κρέμα στο επιδεινώνει αλλαξέ την ... κάνε δοκιμές σε υποαλλεργικά καλλυντικά και κυρίως να πλενεσαι με σαπουνια υγρά ...απέφυγε οποιαδήποτε αλοιφή φαρμακευτική δεν κάνει τίποτα , εμένα μου δημιουργησαν ευρειαγγείες λόγω της περιεκτικότητας τους σε κορτιζόνη.... goodluck odluck

Re: ξηροδερμια 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5649

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν πιστεύω ότι φταίει η διατροφή αν την κάνης σωστά δηλ. αν πίνης αρκετό νερο και τρως λιπαρά.
Εχεις καιρό που ξεκίνησες Atkins? Μπορεί να είναι αντίδραση του οργανισμού στη αλλαγή?
Εχω διαβάσει σε άλλα fora, ότι στην ξηροδερμία βοηθάει η πρόσληψη Ω3. Αν το δοκιμάσης, προτείνω 1 - 1,5 γρμ / ημέρα για 15 μέρες τουλάχιστον και βλέπουμε πως πας. Εγώ παίρνω 2 κάψουλες των 750mg κάθε μέρα και το καλό που είδα ήταν ότι εξαφανίστηκε το έκζεμα και οι δερματικές αλλεργίες που με ταλαιπωρούσαν από μικρή.

Re: ξηροδερμια 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5650

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω πολυ κοριτσια για την αναταποκριση, wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx λοιπον την ατκινσ την κανω περιπου 20-25 μερεσ με 2 μερεσ παρασπονδιασ,δεν εχω χασει ακομα τιποτα...εχω λιγα να χασω γυρω στα 5-7 κλ κ εχω κατεστραμενο μεταβολισμο κ πολυκυστικεσ,αλλα συνεχιζω μπασ κ δικαιοθω,απλα συγχρωνοσ εκανα κ μια θεραπεια,με ενδοκολπικη κρεμα κ αλοιφη κορτιζωνησ κ χαπια για 7 μερεσ λωγο καποιου μυκητα,ισωσ να φταινε αυτα,νερακι πινω 1,5 λιτρο,αγορασα βιταμινεσ στην αρχη αλλα τισ πηρα για 2 μερεσ μονο κ τισ εκοψα λογω του οτι μηπωσ με κρατησουν σταθερη κ δεν χασω,αλλα απο σημερα λεω να τισ αρχισω εχουν κ ω3 μεσα,οπωσ επισησ αγορα κ σπιρουλινα κ μαγια μπυρασ αλλα δεν συνεχησα κανενα αφου δεν αισθανομουν ατονια δεν ηθελα να επιβαρυνω τον εαυτο μου,εσεισ τι μου προτεινεται απο τα παραπανω??τωρα απο θεμα κρεμασ,επειδη ειμαι αισθητικοσ παιρνω απο τισ εταιριεσ που προμηθευομαι,τησ jouliet armant,απλα η σειρα πυ κανω ειναι αντυσυπτικη κ για μειωσει σμιγματοσ γιατι ειχα ενα θεμα με σπυρακια που εβγαζα ανα περιοχεσ,κ ο δερματολογοσ μου εγραψε θεραπεια με χαπια για 40 μερεσ αλλα δεν τα πηρα.κ ακολουθησΑ απο μονη μου την θεραπεια με τισ κρεμεσ-λοσιον κ ετσι καταφερα να μην ξαναβγουν,αλλα το δερμα μου ειναι αρκρτα ξηρο ποτε μου δεν ειχα λιπαροτητα απλα τορα επειδη μονιμωσ παιρνω αυτεσ τισ κρεμεσ δεν ειναι για τωρα γιατι ξεφλουδιζω,εγω λεω μηπωσ ειναι κ λωγο καιρου αποτομο κρυο,αλλα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο...κ ισωσ λιγο απο τισ βιταμηνεσ που μου προσφεραν τα φρουτα που ετρωγα πολλα,κ τωρα τιποτα εδω κ 20 μερεσ,καλα αυτο παιζει ειναι αναλογα τον οργανισμο..τι να πω...τωρα το μπουκωσα με κρεμεσ κ μασκεσ ενυδατικεσ να στρωσει λιγο
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication