Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: δεν βρισκω κετοστιξ

δεν βρισκω κετοστιξ 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5458

• thalia_gr
  • Το Άβαταρ του/της thalia_gr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας. είμαι η Θάλεια έχω αρχίσει την δίαιτα από τις 19/10 και μέχρι σήμερα έχω χάσει 1 κίλο και αρκετούς πόντους. αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι οτι δεν βρίσκω κέτοστιξ στην περιοχή μου(ούτε στις φάρμακο αποθήκες) μήπως υπάρχει κάποιο άλλο προϊον για μέτρηση κετόνων?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: δεν βρισκω κετοστιξ 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5459

• nataly
  • Το Άβαταρ του/της nataly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπητή Θάλεια,
Καλωσόρισες στην παρέα,
Εκτός του ότι δεν είναι αναγκαία η χρήση αυτών των ταινιών, αφού βλέπεις ήδη διαφορά στη ζυγαριά κ σε πόντους,
καταλαβαίνω εν τούτοις ότι για λόγους κυρίως ψυχολογικούς θα σε βοηθούσε η χρήση τους.
Δεν ξέρω σε ποιά περιοχή κατοικείς, εγώ στο Χαλάνδρι, σε μεγάλο φαρμακείο βρίσκω.
Όταν όμως δεν έχω χρόνο να πάω, παραγγέλνω στο φαρμακείο της γειτονιάς μου κ σε 1-2 μέρες μου το φέρνει. Ο λόγος που δύσκολα το βρίσκεις, όπως μου είπε η φαρμακοποιός, είναι ότι έχει σχετικά σύντομη ημερομηνία λήξης.
Ζήτα να στο φέρουν, νομίζω θα εξυπηρετηθείς.

Re: δεν βρισκω κετοστιξ 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5467

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
thalia αν εχεις διαβασει καλα τα προηγουμενα ποστ εχουμε ξαναανφερει για το συγκεκριμενο θεμα κ εχουμε πει οτι πρωτον πολλα φαρμακεια δεν το εχουν λογο της ημερομηνιας ληξης οπως πλυ σωστος προαναφερθκε οποτε το παραγγελνεις κ σου τ φερνουν κ ολα καλα, καθως επισης κ οτι υπαρχουν κ παρεμφερη προιοντα που κανουν την ιδια δουλεια απλα εχουν αλλη εμπορικη ονομασια οπως πχ αυτο πουπερνω εγω το ketodiabur οποτε ψαξτο καλα κ παραγγειλε τους το κ θα σου το φερουν απο τις αποθηκες!

Re: δεν βρισκω κετοστιξ 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5472

• Run_Lola
  • Το Άβαταρ του/της Run_Lola
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θάλεια,

καλησπέρα :)

Τα κετοστιξ μπορείς να τα παραγγείλεις και μέσω διαδικτύου στο on line φαρμακείο www.pharmacy24.gr

Re: δεν βρισκω κετοστιξ 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5476

• thalia_gr
  • Το Άβαταρ του/της thalia_gr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
το φαρμακειο στην περιοχη μου εχει το κετο diabur. κανει την ιδια δουλεια με το κετοστιξ? Αν κανει να μην μπω στον κοπο να παραγγελνω μεσω ιντερνετ. Δεν ξερω τι ακριβως γινεται με το κετοστιξ γιατι ο φαρμακοποιος μου πηρε να το παραγγειλει και του ειπαν οτι υπαρχει ελλειψη και δεν ξερουν ποτε θα το φερουν.
σας ευχαριστω.

Re: δεν βρισκω κετοστιξ 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5477

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
το ketodiabur thalia κανει ακριβως την ιδιαδουλεια κ δεν υπαρχει λογος να μπει στην διαδικασια να παραγγενεις απο internet! ;) ειναι το ιδιο πραγμα. μετραει κι αυτο την παρουσια κετωνων στα ουρα! congratualtions ngratualtions
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication