Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: η ζυγαρια με δειχνει παραπανω...

Re: η ζυγαρια με δειχνει παραπανω... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5263

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μηπως περιμενεις περιοδο; εγω μερικες μερες πριν αποκτω 2-3 κιλα που χανονται την τριτη - τεταρτη μερα!
μηπως δεν πινεις αρκετο νερο και κανεις κατακρατηση απο τα αλλαντικα ας πουμε;
μηπως δεν παιρνεις αρκετη πρωτεινη ημερησιως; γιατι τα τυροπιτακια ναι μεν δεν εχουν πολλους υδατανθρακες αλλα δεν εχουν και πολλες πρωτεινες. οι πρωτεινη ειναι αυτη που στεγνωνει το σωμα απο το λιπος.
μηπως εχεις μυκητιαση και το τυρι και τα μανιταρια ή ακομα και το ξυδι σε σαμποταρουν;
μηπως δεν παιρνεις αρκετες θερμιδες και ο οργανισμος σου ειναι σε επιφυλακη και αμυνα; ο μονος τροπος μετα τη γυμναστικη για να αυξησεις το μεταβολισμο σου ειναι το φαι. η μεταβολικη μνημη διαρκει περι τις 10 ημερες. φαε παραπανω απο το κανονικο για 10 μερες και γυρνα στα φυσιολογικα (οχι λιγοτερο) μετα. θα παρεις 2 κιλα και θα χασεις 6!
μηπως τελος κανεις πολυ γυμναστικη με αποτελεσμα με συνδυασμο με την ατκινς να εχεις αυξησει την μυικη σου μαζα κι οχι το λιπος; η μεζουρα τι δειχνει; ειναι σαφως πιο αξιοπιστη απο τη ζυγαρια!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: η ζυγαρια με δειχνει παραπανω... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5266

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου maraki, θα συμφωνήσω με τη mamamaria. Μου φαίνονται πολλά τα τυροπιτάκια για ενδιάμεσα και στο δεκατιανό και στο απογευματινό... Ίσως ένα την ημέρα να μην πείραζε αλλά όχι παραπάνω... Δοκίμασε να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. π.χ. Βιτάμ soft με γιαούρτι μέσα σε μια φέτα γαλοπούλα.
Καλή συνέχεια! goodluck odluck

Re: η ζυγαρια με δειχνει παραπανω... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5291

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σας ευχαριστω πολυ...ναι περιμενω κ περιοδο(βασικα εχω πολυκυστικεσ κ δεν εχω σταθερο απλα καταλαβαινω οτι οπου να να θα μ ερθει)κ δεν πινω νερο(τισ 2 πρωτεσ μερεσ επινα 1 λιτρο τωρα ξεχαστηκα παλι κ γυρισα στην παλια μου συνηθεια 2 ποτηρια την ημερα τι να κανω πωσ να το καθιερωσω δεν ξερω...??) κ εχω κλησει κ ραντεβου με γυναικολογο την πεμπτη γιατι ισωσ να εχω κατι σαν μυκητιαση απο κατι δυνατεσ κορτιζονεσ ορο που πηρα για 2 μερεσ πριν 1 μηνα που με ειχε τσιμπησει μελισσα,μαμαμαρια μπραβο ,μα σε ολααα μεσα επεσες χαχα. :lol: ..το μονο που δεν υσχυει ειναι η γυμναστικη δεν κανω κ ειμαι πολυ χαλαρη..απο εβδομαδα θα αρχισω ασκησεις για ποδια μπασ κ μαζεψω κ χασω κανα ποντο παρηγγηλα πολυμηχανημα για το σπιτι..θα δειξει τι θα κανω κ μαυτο..ποσο πρωτεινη να τρωω την ημερα??εσεισ τι τρωτε..??απο αυριο εγω θα τρωω πρωι γαλοπουλα-κασερι μεσημερι λαχανικο μαγυρεμενο ή ωμο με κρεσ κ βραδυ παλι κρεασ κ σαλατα.κ ενδιαμεσα κανα κουλουρακι(συμπεριλαμβαμενου τα 20γρ υδ)..κ 3 φορεσ την εβδομαδα ενα γευμα θα το αντικαθιστω με ομελεττα...καλα ειναι αυτα που προανεφερα για διατροφη πρωτησ φασησ?κ γυμναστικουλα 15 λεπτα διαδρομο κ μετα ασκησουλεσ με το πολυμηχανυμα που περιμενω...ναδινα μου ομωσ γιατι δεν κανουν τα κουλουρακια σαυτην την ποσοτητα επιδη ειναι παχυντικα?? wordthanx rdthanx

Re: η ζυγαρια με δειχνει παραπανω... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5298

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Μαράκι , ο οργανισμός θέλει ποικιλία !!!!!!
Να παραλλάσσεις τις τροφές -και τους τρόπους μαγειρέματος -συχνά !!!!! Είναι δύσκολο -και εγώ δε το μπορώ είμαι κ φοιτήτρια ! - αλλά ο οργανισμός βαριέται γρήγοραο άτιμος!!!
Εγώ είχα πρόβλημα με τις γαλοπούλες και τα γαλακτοκομικά για παράδειγμα !Τσέκαρε τις ετικέτες των τροφίμων που επέλεξες! For example , τί γράφει η ρημαδο-γαλοπούλα ?? Αν έχει επεξεργαστεί με άμυλο , tantrum ntrum δωστης πόδι fryingpan yingpan και παρατήρησε αντίδραση οργανισμού !!! dance nce
Δεν αφήνεις τα γλυκάκια για τη φάση Β?Να δεις πώς θα εξελιχθείς....Δε θες να χάσεις και πολλά ...Αλλά είναι αδύνατον να μην πίνεις ύδωρ και να μην περπατάς -τουλάχιστον0 running nning έστω και λίγο !!Θα επιταχύνεις το μεταβολισμό σου !!!
Και ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ! Μη φοβάσαι να φας !!Φ Α Ε !!!!! Φ Α Ε!!! Αλλιώς μην περιμένεις να ξεκολλήσεις !!!
Και στο λέω εγώ που στην αρχή έτρωγα light και όχι πάνω από 900 θερμίδες...
Βέβαια, έχανα ! Ξέρεις τι ? Μ Υ Α Λ Ο & Ό Ρ Ε Ξ Η !
goodluck odluck goodluck odluck
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: η ζυγαρια με δειχνει παραπανω... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5304

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το λέω μαράκι συμφωνώντας με τη mamamaria ότι ίσως δεν έχουν όσες πρωτείνες χρειάζεσαι sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: η ζυγαρια με δειχνει παραπανω... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5306

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ναι η αληθεια ειναι οτι κολλαμε καμια φορα που για χ λογους κανουμε κατακρατηση! εγω θυμαμαι οταν περιμενα περιοδο η ζυγαρια μπρει να με εδειχνε εως κ 3 κιλα πανω!! εσυ πινε πολυ νερο αυτο ειναι το μυστικο ενεντια στην κατακρατηση κ συνεχισε ακαθεκτη!!! clap ap
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.201 δευτερόλεπτα

Syndication