Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Μετά τι ???????

Μετά τι ??????? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5236

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ βρε παιδιά...... Γιατί φοβάμαι ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ το μετά??? :? ? ?
Τι θα γίνει όταν θα ξαναεντάξω τους υδατάνθρακες στη ζωή μου έστω και σε μικρή ποσότητα???? :shock:
Έχει κανείς προσωπική εμπειρία ή εμπειρία κάπου φίλου/γνωστού του που κατάφερε να διατηρήσει τα κιλά του? Και δεν εννοώ για ένα μήνα και δύο μόνο......
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μετά τι ??????? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5242

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μην το σκευτεσε πολυ και ανχωνεσε τρωγε μικρες ποσοτητες.

Re: Μετά τι ??????? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5246

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
βρε Nadina μου, γιατι τετοιο αγχος για το μετα; Απολαυσε το τωρα, που θα σε φερει σε ενα αυριο καλυτερο, απο αποψη υγειας και κιλων. Το μετα να σε απασχολησει...μετα. Μετα, θα εχεις μαθει να τρως και να προσεχεις. Και αφου θες προσωπικες εμπειριες, θα σου πω τν δικη μου. Εδω και πολυ καιρο ειμαι στη φαση της συντηρησης. Μεχρι πριν απο κανα διμηνο, απλα προσεχα να μην ξεφευγω πολυ. Το τελευταιο διαστημα ομως, λογω μετακομισης, και ελειψης χρονου για μαγειρεμα, αρχησα να τρωω, ο,τι να'ναι. Σε πληροφορω, οτι δεν εχω παρει γραμμαριο. Απο προχτες που τακτοποιηθηκα, αρχησα παλι, να προσεχω, γιατι αν συνεχιζα, σιγουρα θα εβαζα. Απλα μαθηματικα: Πλακωνεσαι στα γλυκα, στις πιτσες και στις καρμποναρες, θα βαλεις. Τρως κανονικα και υγιεινα, χωρις υστεριες και ακροτητες, μενεις στα κιλα που εχασες.
love your self

Re: Μετά τι ??????? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5247

• Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν αγχώνομαι για τώρα αλλά για μετά! Τέλος πάντων, βοήθειά μας!!

Re: Μετά τι ??????? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5250

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμφωνώ απόλυτα με roulaki....
Εγώ έχασα 10 κιλά που ήθελα, απλά κόβοντας τη ζάχαρη, το άσπρο αλεύρι και τα ζυμαρικά... Τα έχασα, ήμουν μια χαρά, έτρωγα τον αγλέουρα από ΟΛΑ τα υπόλοιπα, εκτός από τα απαγορευμένα, ήμουν σταθερή για 2 χρόνια.... Μετά ερωτεύτηκα τρελλά, αρχίσαμε εξόδους, γλυκά, ποτά και λοιπές αηδίες και πήρα πίσω τα 4 κιλά, αλλά με πολλές-πολλές παρασπονδίες... Τώρα έκοψα πάλι ζάχαρη - άσπρο αλεύρι και ζυμαρικά (περίπου σαν φάση συντήρησης δηλαδή), έχω χάσει τα 2 και συνεχίζω....
Άρα μην φοβάσαι, γιατί αυτό που λένε όλοι εδώ ότι θα βλέπεις τούρτα και δεν θα τρέχουν τα σάλια σου, είναι αληθινό, όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο...
Επίσης με το που θα κόψεις τα 3 αμαρτωλά άσπρα θα δεις την διάθεση σου να αλλάζει και αν νιώθεις κάποια.... βαρεμάρα, απογοήτευση, σπαρίλα κτλ κτλ, θα την δεις να φεύγει σιγά σιγά....
Μην φοβάσαι τίποτα, μια δοκιμή θα σε πείσει!!

Re: Μετά τι ??????? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5258

• Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ παιδιά για το κουράγιο που μου δίνετε. Είμαι σήμερα στη 2η μέρα και συνεχίζω κανονικά. Μόλις αδιαθέτησα κι όλας οπότε ελπίζω να ξεφουσκώσω περισσότερο. Το θέμα της διάθεσης το είχα διαπιστώσει και πριν. Όποτε έτρωγα πολλούς υδατάνθρακες ένιωθα μετά πεσμένη, κουρασμένη. Τώρα ήδη έχω περισσότερη ενέργεια! Φιλιά και καλή συνέχεια! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication