Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Να τα παρατησω??

Να τα παρατησω?? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5061

• koralina
  • Το Άβαταρ του/της koralina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια..ετσι σκετα,γιατι εχω απογοητευτει...
ξεκινησα τον ιουλιο και με τη βοηθεια και την παρεα σας,εχασα τα 4 απο τα 8 κιλα που ηθελα να χασω.αλλα μονο αυτα!!!εδω και μερες δεν κατεβαινει πια ουτε γραμμαριο!αρχισα να βαζω κιολας!!ανεβασα για μια δυο μερες τους υδ/κες και οταν τους ξανακατεβασα στους 5 δεν εχασα τπτ!!!ασε που βαρεθηκα και δεν εχω και εμπνευση του τι να φαω πια!!νομιζω οτι ολα με παχαινουν!!
μηπως δεν μου κανει αυτη η διατροφη??και η τουαλετα ειναι μια δυσκολη υποθεση επισης..
η μονη μου παρασπονδια νομιζω ειναι οτι πινω κανονικο καφε(δεν τον μπορω τον ντεκα)
μπορει να κανει τοσο κακο??για δωστε καμμια ιδεα του τι τρωτε εσεις??με οικογενεια και υποχρεωσεις και οχι ντιλιβερι..τι μπορεις να μαγειρευεις καθημερινα και να ειναι και lowcarb?
βοηθειααα,δεν θελω να σας χασω,αλλα απογοητευτηκα!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Να τα παρατησω?? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5062

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πιστεύω ότι δεν έχεις ίσως συνειδητοποιήσει το γενικό καλό της διατροφής αυτής, ότι δλδ αποκλείεις τα τρόφιμα που δεν προσφέρουν τίποτα. Ειδικά για μια οικογένεια που θες να της προσφέρεις το καλύτερο, είναι το ιδανικό. Δε λέω, τα μακαρόνια και η πατάτα είναι μια ευκολία για τη νοικοκυρά, απλά πρέπει να αλλάξεις συνήθειες! Αντί για μακαρόνια, μελιτζάνα. Αντί για ψωμί, περισσότερη σαλάτα. Αντί για πατάτα, κουνουπίδι. Δεν τολμώ καν να συγκρίνω τους υδατάνθρακες και τη διατροφική αξία των παραπάνω εναλλακτικών...

Έχουμε συζητήσει το θέμα με το κόλλημα, ρίξε αν θες μια ματιά σε μια συμπάσχουσά σου: <!-- l <a class="postlink-local" href="www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=6&t=760">viewtopic.php?f=6&t=760<!-- l

Η επιλογή είναι δική σου!
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Re: Να τα παρατησω?? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5063

• koralina
  • Το Άβαταρ του/της koralina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σ ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση..μου δινεις κουραγιο!!

Re: Να τα παρατησω?? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5066

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα κι από μένα,
Καταλαβαινω ότι η ερώτησή σου έχει 2 σκέλη:
1. τι να μαγειρέυεις γαι την οικογένεια: Αν έχης παιδιά, θυμάσαι τι τρώγανε 9-12 μηνών? κρέας με λαχανικά, αυγά και γαλακτοκομικά. Βγάλε από τα λαχανικά τις πατάτες,τα καρότα και τα παντζάρια, βγάλε και από τα γαλακτοκομικά τη ζάχαρη και είσαι έτοιμη. Ετσι τρώει η οικογένειά μου χρόνια τώρα (δηλ κάτι σαν φάση συντήρησης). Για τη φάση της ενεργοποίησης περιόρισε τα γαλακτοκομικά και τις σαλάτες με μέτρο. Και πάλι όμως πέφτουμε στο 2ο σκέλος
2. γιατί δεν χάνεις πια. Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν μας λες τι και πόσο τρως, ύψος/βάρος, πόσο γρήγορα έχασες τα 4 κιλά, αν άλλαξε κάτι και σταμάτησες να χάνης κοκ. Βοήθησέ μας να σε βοηθήσουμε.

Re: Να τα παρατησω?? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5069

• ezmeralda
  • Το Άβαταρ του/της ezmeralda
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Koralina, ως ειδική πλεον στο θεμα, σου λεω να μην σταματησεις......γιατι απλα θα το μετανιωσεις. Διαβασε καλα και θα βρεις μικρα tips που θα βοηθησουν...Σιγα σιγα θα ξεκολλησεις και οπως λεει και η νατασα μακρια απο την ζυγαρια. goodluck odluck

Re: Να τα παρατησω?? 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5071

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
korallina καλημερα κι απο μενα!! εχουμε πει πολλες φορες διαφορα με το θεμα του κολληματος! ενα βασικο που υπαρχει ειναι οτι αναφερεις οτι ηθελες να χασεις 8 κιλα κ εχεοις χασει τα 4! αυτο νομιζω λεει πολλα! ειπαμε οτι εχεις χασει ηδη πανω απο το μισο περισευομενο βαρος σου οποτε οργανισμος επρεπε να μπλοκαρει κ μαλλον...... αργησε κιολας...... :D συνηθως αυτο το παθαινεις οταν χασει το 25% τοου περισευομενου βαρους σου..!! αρα απο δω κ περα που πλησιαζεις τον στοχο σου λογικο ειναι να χανεις πιο αργα! οσον αφορα το θεμα της οικογενειας! κ μενα ο αντρας μου δεν κανει τη διατροφη απο την αρχη! θεωρει ομως οτι ειναι σωστη κ κανουμε τη φαση της συντηρησης!! ειδικα τωρα που κι εγω ειμαι εγκυος μαγειρυω σαν να εχω οικογενεια υποχρεωτικα διοτι πρεπει να τρωγω σωστα! τα πραγματα ειναι απλα μην απογοητευεσαι ;) θα δεις οτι ειναι καταρχας μια ευχαριστη συνηθεια αυτη η διατροφη αρκει να μπεις στο θεμα!!! συνοδευεις τα παντα κρεας, ψαρι κτλ με λαχανικα! ειναι απλο κ υγειηνο!! λαχανικα ενα σωρο υπαρχουν!! αν θς να βαλεις πατατουλα βαλε λιγη μονο για τα παιδια εσυ προτιμησε τα λαχανικα! ψησε κ οσπρια 1-2 φορες τηνεβδομαδα αλλα εσυ μην τα φας την φαση της ενεργοποιησης! ασε που τωρα που πλησιαζεις τον στοχο σου ισως θα πρεπει να αυξησεις τουςυδατανθρακες κ να μπεις σε επμενο στδιο! εγω φαντασου οτι με μεσημεριανο οσπρια κ βραδυνο γιαουρτακι με καρυδια την επομενη με εδειξε η ζυγαρια μισο κιλο λιγοτερο!! αν μπεις στη συντηρηση η στα επομενα στδια της ενεργοποιησης απλα να θυμασια οτι μειωνεις λιγο της θερμιδες!! φιλια!κ goodluck odluck hug g
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα

Syndication