Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Νέο μέλος.... Παλιές απορίες....!

Re: Νέο μέλος.... Παλιές απορίες....! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5064

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα Αθηνά και καλή επιτυχία.
athina_elpida έγραψε:
Επίσης, ποτέ δεν έτρωγα φρούτα και λαχανικά αρκετά, οπότε θεωρώ ότι οι βιταμίνες είναι υπερβολή. Αφού δεν έπαιρνα πριν που δεν έτρωγα φρούτα και λαχανικά, για΄τι να πάρω τώρα;

Μπορεί να μην έτρωγες φρούτα και λαχανικά αλλά για να βάλεις τριάντα κιλά σημαίνει ότι έτρωγες μεγάλες ποσότητες από άλλα τρόφιμα. Ακόμα και το ψωμί, τα μακαρόνια ή και άλλες τροφές μπορεί να μην περιέχουν σημαντικά ποσά βιταμινών και μετάλλων (το ρύζι έχει περισσότερα), αλλά δεν είναι και 100% άχρηστα για τον οργανισμό. Απλά σύμφωνα με κλινικές έρευνες που έχω διαβάσει, σε ένα δείγμα ανθρώπων που έκαναν Άτκινς σημειώθηκε μεχρι και αύξηση της χοληστερίνης σε άτομα που δεν έπαιρναν παράλληλα και βιταμίνες. Ο ίδιος ο Άτκινς λέει χαρακτηριστικά στο κεφάλαιο για τα συμπληρώματα διατροφής: "dont even think to go without them" (Ούτε να το σκέφτεστε να προσπαθήσετε χωρίς αυτά"). Οπότε εγώ θα έλεγα better safe than sorry σε αυτή την περίπτωση. Στη συνέχεια εφόσον ανεβάσεις τους υδατάνθρακες και τις βιταμίνες από άλλες τροφές μπορείς να κάνεις και χωρίς συμπληρώματα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι εφόσον παίρνεις μόνο ωφέλιμους υδατάνθρακες από λαχανικά (γύρω στους 15 υδ την ημέρα) δεν τις έχεις ανάγκη. Αλλά στην περίπτωση που δεν παίρνεις 15 υδατάνθρακες από λαχανικά εγώ θα έλεγα ότι μπορείς να παίρνεις μερικές βιταμίνες ιδιαίτερα στην αρχή για να αποφύγεις και κάποιες ανεπιθύμητες πιθανές παρενέργειες που μακάρι να μην έχεις ποτέ. Απλά η γνώμη μου φυσικά από όσα έχω διαβάσει και από τις εμπειρίες μου, ούτε γιατρός είμαι, ούτε έχω το αλάθητο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νέο μέλος.... Παλιές απορίες....! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5077

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα athina_elpida κ καλος ηθες στην παρεα μας! αφου ξερεις το roulaki τοτε ειμαι σιγουρη οτι εισαι ενημερωμενη αρκετα για να ξεκινησεις! πανω στα ερωτηματα που θετεις θα σου πω με λιγα λογια... 1ον το θεμα με τα φρουτα - λαχανικα κ τις βιταμινες! ουτ κι εγωετωγα ποτε φρουτα σε ιδιαιτερο επιπεδο αρα δε μου λειψανε! ΟΜΩΣ θα σε δυσαρεστησω εαν σου πω οτι πρεπει να τρως αρκετα λαχανικα!!!! σαλατουλες κτλ!! ειναι απαραιτητο! εγω περνω σχεδων τα 2/3 της ημερησιας μου προσληψης υδατανθρακων μονο απο λαχανικα κ δεν χρειαστηκα ποτε τωρα τοσο καιρο βιταμινη καμια!!! αν ομως εσυ δεν το κανεις τοτε θα χρειαστεις! γνωμη μου αλλα νομιζω οτι καλυτερα ειναι οι φυσικε ςαπο τις τεχνητες ετσι???? ;) :lol: μπορει να συμβει κ το αντιθετο γιαυτο προσεχε να μην προσλαμβανει κ πολλες γτ αυτο θα σε καθυστερησει!! κ 3ον κ τελευταιο,, εχουμε αναφγερει ξανα οτι την πρωτη φαση της ενεργοποιησης μπορεις να την κρατησεις οσο θες αρκαι να την κανεις σωστα κ οχι με πισογυρισματα γτ τοτε δεν θα εχεις κ αναλογα αοτελεσματα fryingpan yingpan καλη συνεχεια λοιπον κ goodluck odluck

Re: Νέο μέλος.... Παλιές απορίες....! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5082

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αθηνουλα, να σε καλωσορισω και τυπικα πλεον, γιατι τα καλωσορισματα τα λεμε καθε μερα, απο κοντα.
Θα απευθυνθω, στα υπολοιπα μελη του φορουμ, για την Αθηνα, μια και την γνωριζω πολυ καλα. Ενα θα πω!!! Με εχει κανει περηφανη. Οχι μονο ακολουθει κατα γραμμα την διατροφη, οχι μονο δεν δυσανασχετει, αλλα εχει γινει πρεσβυρα του Ατκινς. Μεχρι και οι συνεργατες της, εχουν μαθει τα βασικα. Ετοιμαζει τωρα την μητερα της και τον αδερφο της, να κανουν ατκινς. Ευχομαι ολοι οι "μαθητες", να ηταν σαν την Αθηνουλα.

Αθηνουλα, σου ευχομαι απο καρδιας, goodluck odluck goodluck odluck ,
και να δεις που του χρονου το καλοκαιρι, θα ξαναπαμε για μπανιο στομ Μαρμαρα, swim2 im2 , αλλα αυτη τη φορα, θα διαλεξουμε μια κεντρικοτατη ξαπλωστρα, και μετα θα σηκωθουμε να χορεψουμε και salsa.... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
love your self

Re: Νέο μέλος.... Παλιές απορίες....! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5096

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
...και να δεις που του χρονου το καλοκαιρι, θα ξαναπαμε για μπανιο στομ Μαρμαρα, swim2 im2 , αλλα αυτη τη φορα, θα διαλεξουμε μια κεντρικοτατη ξαπλωστρα, και μετα θα σηκωθουμε να χορεψουμε και salsa.... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Κάνε την salsa τσιφτετέλι και φύγαμε!!!!! :) dance nce

Re: Νέο μέλος.... Παλιές απορίες....! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5114

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παρεπιπτόντως να σας πω ότι στο Άργος και το Ναύπλιο είμαστε ήδη 22 άτομα που κάνουμε διατροφή Άτκινς σταθερά.
Να δείτε ομορφιές.
Κομιά αδυνατισμένα προσωπα χαμογελαστά, άνθρωποι που μου λένε ευχαριστώ γιατί αυξήθηκε ή ενέργειά τους.
Ο Γιος μου που λόγω σπουδών δεν έχει χρόνο να είναι στο φόρουμ, έχει χάσει 15 κιλά και ο άνδρας μου που ξεκίνησε προ 4 ημερών 4 ήδη.
Μέρα και κιλό, που να χάσει κι άλλα.(κατά το που να σκάσει αλλά καμία σχέση μια και μάλλον ξεσκάει με την Άτκινσ)
Γινόμαστε πολλοί και μου αρέσει.

Re: Νέο μέλος.... Παλιές απορίες....! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5115

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Α και να μην ξεχάσω, απόψε χορεύω σάλσα και τσα τσα και τάνγκο και βαλς και μάμπο και πολλά άλλα λατινογενή λικνιστά. Η σχολή που κάνω χορό έχει πάρτυ.
clap ap clap ap
:lol: :lol: :lol:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication