Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4943

• dimitrisd
  • Το Άβαταρ του/της dimitrisd
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Η ΑΤΚΙΝΣ αποδεδειγμένα βοηθαει σε ολα οσα αναφέρονται σ αυτό το forum. Θέλω να ρωτησω αν κάποιος εχει κανει εξετασεις αιματος-ουρων πριν την διατροφη,και μετα απο διαστημα διατροφής αν εκανε επανελεγχο και τι τιμες ειχε.(τριγλικεριδια ,χοληστερηνη ουρια κ.λ.π.)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4945

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δες εδώ: <!-- l <a class="postlink-local" href="www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=7&t=...83%CE%B5%CE%B9%CF%82">viewtopic.php?f=7&t=322&hilit=%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82<!-- l

το δικό μου είναι το ένατο ποστ από πάνω προς τα κάτω.

Re: ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4946

• dimitrisd
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Re: ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4952

• nataly
  • Το Άβαταρ του/της nataly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δυστυχώς φίλε μου,
Άρχισα τη δίαιτα 14 Ιουλίου, ενώ οι τελευταίες μου εξετάσεις,(απόλυτα φυσιολογικές) έγιναν 30/6
΄Εχασα 1 κιλό τις πρώτες 10 μέρες κ μέχρι σήμερα τίποτα, παρότι επιμένω κ χωρίς παρασπονδίες.
Στις 2/10 επανέλαβα τις εξετάσεις κ η χοληστερίνη είναι σαφώς ανεβασμένη, καθώς κ το ζάκχαρο. Σημείωσε δε, ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, αν κ έτρωγα αρκετά συχνά γλυκά που είναι η αδυναμία μου. Αυτά...κ ελπίζω να μη σε απογοήτευσα.

Re: ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4953

• dimitrisd
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nataly έγραψε:
Δυστυχώς φίλε μου,
Άρχισα τη δίαιτα 14 Ιουλίου, ενώ οι τελευταίες μου εξετάσεις,(απόλυτα φυσιολογικές) έγιναν 30/6
΄Εχασα 1 κιλό τις πρώτες 10 μέρες κ μέχρι σήμερα τίποτα, παρότι επιμένω κ χωρίς παρασπονδίες.
Στις 2/10 επανέλαβα τις εξετάσεις κ η χοληστερίνη είναι σαφώς ανεβασμένη, καθώς κ το ζάκχαρο. Σημείωσε δε, ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, αν κ έτρωγα αρκετά συχνά γλυκά που είναι η αδυναμία μου. Αυτά...κ ελπίζω να μη σε απογοήτευσα.
Εγω παντως μεχρι στιγμης 15 μερες κανω Ατκινς και εχασα 5 κιλα.Οσο για το ζαχαρο παρ οτι διαβητικος και χωρις χαπια τις 3 τελευταιες μερες,ειναι απολυτα φυσιολογικο.Για αλλες εξετασεις θα κανω σε κανενα μηνα παλι γιατι εκανα με το που ξεκινησα διαιτα.Εσυ εφαρμοσες την διαιτα ακριβως?

Re: ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4954

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλησπερα dimitrisd!!καπου σε καποιο παρελθοντικο ποστ εχουμε αναφερει ξανα για εξετασεις!! εγω παντως ειχα δει καλα αποτελεσματα 1 χρονο μετα που εκανα ξανα εξετασεις! :P το σιδηρο μου κυριος ειχε ανεβει επιτελους φυσικα γτ με τα χαπια κ τις αμπουλες που επερνα χρονια ουδεμια διαφορα ειδα! χοληστερινες τρυγλυκεριδια κτλ δεν ειχαν καμι αυξηση1 αν κ μια μετρια αυξηση κυριως τον πρωτο καιρο ειναι λογικη, αν κανεις τη διατροφη σωστα δεν θα παρουσιασεις προβλημα goodluck odluck
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα

Syndication