Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μερικές απορίες

Μερικές απορίες 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4782

• nataly
  • Το Άβαταρ του/της nataly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σε όλους/ες
Χτες
εγραψα μερικά πραγματάκια σχετικά με το καθημερινό μου διαιτολόγιο, αλλά δεν το είδα να δημοσιεύεται, ίσως να μην είχα βάλει τίτλο. Σήμερα θάθελα να ρωτήσω 1) όσον αφορά τα συμπληρώματα διατροφής που αναφέρει ο Δρ.
πήρα απο το φαρμακείο L-carnitine 500 mg. και παίρνω 1 την ημέρα, είναι σωστό ??
2) Το κασέρι απαγορεύεται λογω του ότι περέχει πατάτα ?
3) η φέτα επιτρέπεται και πόσα γρ. ?
Ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μερικές απορίες 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4785

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
nataly, ολες σου οι ερωτησεις εχουν απαντηθει στο παρελθον. Αλλα για να μη ψαχνεις...
α) οι βιταμινες ειναι θεμα υποκειμενικο. Παιρνεις οτι σε βολευει. Εγω π.χ. χρησιμοποιω τις geriatric και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.
β) κασερι τυρι, μην ξεφευγεις πανω απο 100γρ. τη μερα.Απο την μια τα κρυμμενα αλευρα, απο την αλλη οι θερμιδες.
Ελπιζω να σε βοηθησα.
love your self

Re: Μερικές απορίες 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4786

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα nataly! γενικα με τα τυρια επειδη δεν ξερουμε ποτε ακριβως τι εχουν μεσα κ επειδη δε γινεται να καθεσαι συνεχως να ψαχνεσαι για τα παντα, καλο θα ειναι να μην ξεπερνας τα 100-120γρ τυριου ημερησιος σε γενικα πλαισια! μεσα κ η φετα! τωρα με τις βιταμινες ειναι αναλογα πως κανεις τη διατροφη κ πως αντιδρα ο οργανισμος σου! καλο θα ειναι να παιρνεις μια που σου αρεσει κ καλυπτει ευρυ φασμα βιταμινως αλλα οχι συνεχεια!! οι βιταμινες κατατασονται στην κατηγορια φαρμακα κ δεν πρεπει να λαμβανονται συνεχως! εγω να σου πω την αληθεια δεν πηρα ποτε απο την αρχη! προτιμουσα να παιρνω βιταμινες φυσικα λαμβανοντας σχεδως 15 υδατανθρακες μονο απο σαλατες που εβαζα μεσα τα παντα!! goodluck odluck
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.118 δευτερόλεπτα

Syndication