Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ανέβασα τους υδατάνθρακες μήπως ξεκολλήσω.

Ανέβασα τους υδατάνθρακες μήπως ξεκολλήσω. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4601

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τελικά το αποφάσισα.
Ήπια 3 καφέδες με 40 γρ κρέμα ο καθένας, έφαγα κοτόπουλο με λάχανο, 200 γρ. σταφύλι και μία endulge (που είναι για την φάση 2). 45-48 υδατάνθρακες σήμερα.

Να ανεβάσω κι αύριο άραγε τους υδατάνθρακες με λαχανικά και φρούτα μήπως και ξεκολήσει ο πεισμωμένος μου μεταβολισμός?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ανέβασα τους υδατάνθρακες μήπως ξεκολλήσω. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4668

• bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το ίδιο πρόγραμμα έκανα και χθές, αλλά αντί για την σοκολάτα έφαγα ένα πιατάκι της σαλάτας μακαρόνια με κιμά. Ήπια και ένα ποτάκι - βότκα με 100 παγάκια μέσα.
Δεν τόλμησα ν΄ανέβω στη ζυγαριά σήμερα.
Θ΄ανέβω αύριο.
Σήμερα: Δύο καφέδες με 40 γρ. κρέμα ο καθένας, 50 γρ. τυρί έμενταλ (0 υδατάνθρακες γράφει η συσκευασία) και τονοσαλάτα με 1 φλ. μαρούλι, μισή ντομάτα και σώς μαγιονέζα, μουστάρδα.

Πείτε μου, κάνω κάτι λάθος?

Re: Ανέβασα τους υδατάνθρακες μήπως ξεκολλήσω. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4669

• low-carber
  • Το Άβαταρ του/της low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το σταφυλι και τα μακαρονια νομιζω οτι απαγορευονται.Τα 200 γρ. σταφυλι εχουν 36 γρ.υδατανθρακες και τα μακαρονια αν υποθεσουμε οτι ηταν 150 γρ.(περιπου μια κουπα) εχουν 46 γρ.υδατανθρακα,αν βαλεις και την κοκκινη σαλτσα και κρεμμυδι αν ειχε μεσα,ξεπερνας τους 50 σε αυτο το γευμα.

Η μαγιονεζα αν ειχε πατατα,εχει και αυτη υδατανθρακες.Στο fitday που κοιταξα την KRAFT Mayo Light Mayonnaise εχει στις 2 κουταλιες 2,6 γρ. υδατανθρακα

Οι ποσοτητες παντως που τρως μου φαινονται πολυ λιγες.Δηλαδη εβγαλες ολη τη μερα με μια μεριδα κοτοπουλο με λαχανο-σταφυλι-μια μπαρα?

Αυτο που με βοηθησε πολυ εμενα στη διαιτα ειναι να χωριζω το φαγητο που θα φαω ολη μερα σε 5-6 μικρα γευματα και οχι μεγαλη ποσοτητα υδατανθρακα η πρωτεινης σε ενα γευμα.Αν τρως ολο τον υδατανθρακα της ημερας στο ιδιο γευμα ισως αυτο να σε κολλαει γιατι ανεβαζει αποτομα την ινσουλινη στο αιμα και αυτο δεν βοηθαει στο χασιμο των κιλων.

Αν χρησιμοποιησεις ημερολογιο σε ενα προγραμμα οπως το fitday http://www.fitday.com/ και γραφεις τι τρως θα δεις τι ειναι αυτο που σε κολλαει συγκεκριμενες μερες γιατι στον καθε οργανισμο ειναι διαφορετικο.

Re: Ανέβασα τους υδατάνθρακες μήπως ξεκολλήσω. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4706

• bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Low-carber μου, ξέρω πως απαγορεύονται τα σταφύλια και τα μακαρόνια. Υποτίθεται τα έφαγα για να ξεκολλήσω. Τα μακαρόνια ήταν ακριβώς 80 γραμμάρια σε πιατάκι της σαλάτας (μικρό). Η μαγιονέζα δεν περιέχει πατάτα, ούτε και είναι Light - δεν χρησιμοποιώ προϊόντα Light. Δεν θυμάμαι τους υδατάνθρακες απ΄έξω τώρα. Την σως την φτιάχνω εγώ ανακατεύοντας πολύ απλά δύο ή τρείς κουταλιές μαγιονέζα με μία μουστάρδα.

Δεν ξέρω άν ξεκόλλησα. Ίσως τα μακαρόνια να μην ήταν τόσο καλή ιδέα...
Σήμερα το πρωί ήμουνα 80,200 (δεν έχασα τίποτα).
Θα δούμε.

Σ΄ευχαριστώ για την πρόταση και το ημερολόγιο. Θα το υιοθετήσω και ποιός ξέρει, μπορεί να πετύχει.

Φιλιά

Re: Ανέβασα τους υδατάνθρακες μήπως ξεκολλήσω. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4707

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
μια χαρουλα νομιζω πως ηταν λιγα μακαρονακια!! καλα το εκανες! επεμεινε λιγο κ λογικα μετα το 3ημερο πρεπει να αρχισεις να πεφτεις! μεινε ομως στους 5-6 περιπου αυτες τις μερες!! :P

Re: Ανέβασα τους υδατάνθρακες μήπως ξεκολλήσω. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4715

• bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Katerina μου, χθές και προχθές δεν μπόρεσα να μείνω στους 5-6 γιατί ήπια καφέ με κρέμα γάλακτος και έφαγα σαλάτα μαρούλι (αρκετή γιατί δεν πρόλαβα να μαγειρέψω) με λίγο κοτόπουλο απ΄το εστιατόριο.
Απο αύριο (πρόλαβα και μαγείρεψα σήμερα) θα είμαι στους 5.
Κι άν - ή να πώ καλύτερα όταν - αρχίσει να πέφτει, θα κάνω ένα πάρτυ και θα καεί το πελεκούδι!!!
Φιλάκια
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.167 δευτερόλεπτα

Syndication