Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: τι να εμπιστευόμαστε τελικά?

Re: τι να εμπιστευόμαστε τελικά? 17 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #3309

• AFRODITI
  • Το Άβαταρ του/της AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
Τωρα αυτο το "βετερανοι", ειναι καλο? :lol: :lol:
Στη στηλη με τις συνταγες, κοριτσια, θα βρειτε πανευκολα γλυκακια, που, πιστεψτε με, δεν θα καταλαβετε οτι κανετε ατκινς.
Αν τωρα ειστε σε φαση, να θελετε γλυκο, και δεν ειστε στο σπιτι, μια καλη λυση, ειναι το 0+0 της δελτα. Με 5,5 γρ το ξυλακι, αν δεν κανω λαθος. Απο γευση, δεν ειναι και το τελειοτερο παγωτο, αλλα την γλυκα του και την δροσια του, τις εχει. sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Roulaki σ ευχαριστώ κ εσένα για την απάντηση!και όντως και για γλυκά και για φαγητά υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές εδώ...
αλλα εγώ αναφέρομαι κυρίως στο πρωινό,το δεκατιανό και το απογευματινό που θέλουμε κάτι γρήγορο και έτοιμο για την δουλειά...

αμάν με τα τυριά και τα ζαμπόν που μέχρι και αυτά έχουν κρυφους υδ/κες....
Εμας τους Ατκινικούς δεν μας σκέφτονται καθόλου?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τι να εμπιστευόμαστε τελικά? 17 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #3310

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρααααα!!!!!!!!
Δυστυχώς το αντιμετωπίζω και εγώ αυτό το πρόβλημα όταν είμαι έξω!!!
Και -επίσης δυστυχώς- τη βγάζω με καφέ ντεκαφεϊνε με πολλές πολλές ταμπλέτες Cologran για να ξεγελάσω τον ουρανίσκο !!!!!
Μια λύση -αν είσαι στη δουλειά -είναι να βράσεις μερικά αυγουλάκια και να πάρεις μαζί !
Λίγα φύλλα μαρουλιού ,κάποιο άλλο λαχανικό ,κανά αγγουράκι με ξυδάκι ...Εγώ ,τουλάχιστον ,έτσι ξεγελιέμαι !!Τ απογεύματα,μπορεί να ανοίξω κανά τόνο νερού ή ψήνω κανά σουβλάκι κοτόπουλο ! Αν και μ τον καιρό μειώνεται η όρεξη και έχεις το αίσθημα κορεσμού για πολλές ώρες!
Α! Τον τελευταίο καιρό, αυτό που μ αρέσει είναι βούτυρο με ζαχαρίνη !!!!
Είναι ένα βούτυρο το Βιτάμ Soft με γιαούρτι !Το ίδιο είναι και το Minerva Χωριό !!!
Τρώω κανά 2-3 κουταλάκια και είμαι τζετ !!!
Από μικρή θυμάμαι ,έτρωγα ψωμί(μακριά από μας τώραα! tantrum ntrum ) με βούτυρο κανονικό τότε και ζάχαρη !(μακριά επίσης! tantrum ntrum )
Τα γλυκάκια που είναι στις συνταγές δεν τα έχω δοκιμάσει... Το ζελέ να το προσέχεις! Έχει αναφερθεί πρόβλημα στο παρελθόν !Και εμένα με είχε σαμποτάρει!( fryingpan yingpan Άτιμη Γιώτη !)

(Μην ξαναπείς "ευχαριστώ" ! Αν είναι δυνατόν!! Είμαστε δυνατή παρέα και αλληλοϋποστηριζόμαστε!! grouphug ouphug grouphug ouphug )
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: τι να εμπιστευόμαστε τελικά? 17 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #3312

• koralina
  • Το Άβαταρ του/της koralina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κοριτσακια μου,το βετερανοι ειναι τιτλος τιμης στην σοφια και την εμπειρια σας.εκει βασιζομαστε και δεν υπονοει τπτ αλλο!!
επισης εγω ρωτησα οταν ΔΕΝ θες κατι γλυκο τοτε τι τρως σαν σνακ,γιατι η ορεξη για γλυκο μου εφυγε πια,αλλα οταν θελω κατι τετοιο μια μους μοκα ειναι οτι πρεπει(θα σας δωσω συνταγη!)

Re: τι να εμπιστευόμαστε τελικά? 17 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #3320

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ενταξει βρε κοριτσια μην αγχωνεστε! δεν υπαρχει τιποτα κακαο με την προσληψη απο τυρια κ σαλαμια! ισα ισα αν τα τρως με μετρο παιρνεις κ το ασβεστιο σου. το αν καποιοι ειδαν οτι υπηρχε λιγοτερη απωλεια βαρους κ με αυτα αυτο ειναι θεμα μεταβολισμου καθαρα ατομικο! αεγω παντως τρωγω τυρι σαλαμι οπωσδηποτε τουλαχιστον στο πρωινο μαζι με τσαι γιατι δεν ειναι κ εφικτο 6 το πρωι να κανω ομελετα... καταλαβαινετε..... απο κει κ περα θεμα γλυκου καλη ιδεα ειναι κ ο ανθοτυρος με ζαχαρινη που κατακαιρπους εχουμε πει! πιστεψτε με εχει πολυ γλυκια γευση! υστερα μπορειτε να κανετε οτι συνδιασμο θελετε κ να κανετε κ τα γλυκακια που γραφουμε! αυτα τα μπισκοτακια εγω τα εχω συνεχεια στο σπιτι για να τσιμπαω το απογευμα! θα βρισκετε συνεχεια νεες παραλαγες κ θα υπαρχει ενδιαφερον ολο κ ιο πολυ οσο πρποχωρατε!! goodluck odluck

Re: τι να εμπιστευόμαστε τελικά? 17 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #3325

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θεωρώ ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε της πληροφορίες που μας δίνονται εδώ, να ρωτάμε ό,τι θέλουμε να μάθουμε και να πορευόμαστε όλοι μαζί.
Υπάρχει εμπειρία στην εφαρμογή εδώ και η εμπειρία είναι ο καλύτερος σύμβουλος.
Φιλιά
Νατάσα
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication