Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: μια ακόμη ερώτηση...

μια ακόμη ερώτηση... 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #3270

• xontro_mpizeli
  • Το Άβαταρ του/της xontro_mpizeli
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας :)
Ξεκινάω σιγά σιγά τη διατροφή Άτκινς. Έκανα βασικά αυτό που μου είπανε κάποια από τα κορίτσια εδώ. Μείωσα σταδιακά τους υδατανθρακες και τώρα (από αύριο μάλλον), θα ξεκινήσω με ανώτερο όριο τους 20.
Ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει. Αν σε μια ετικέτα συσκευασίας γράφει πχ 30 υδ./100γρ αλλά από κάτω "εκ των οποίων σάκχαρα 10υδ/100γρ", έχει καμία σημασία; Εγώ το 30 κρατάω ε;
Α! Επίσης κάποιος μου είπε για πατατάκια που έχουν 2γρ καθαρους υδατανθρακες!! (από ένα σαιτ για διαβητικους το βρήκε). Είναι δυνατον να ισχύει;;
Ευχαριστώ!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μια ακόμη ερώτηση... 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #3272

• xontro_mpizeli
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ βρε παιδια! Πολύ μπερδεύομαι... Τώρα βλέπω το σάιτ που ήταν και τα πατατακια (pharmacy4u) και έχει σοκολατες και μπάρες που λέει 1 γρ απλοί υδατάνθρακες. Τι εννοεί; Οτι έχει μόνο 1 γρ υδατανθρακα η κάθε μπάρα;; Είναι δυνατον;

Re: μια ακόμη ερώτηση... 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #3280

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
xontro_mpizeli καλησπερα ,να σου πω την αληθεια εγω τους υδατανθρακες τους μετραω κανονικα δηλ,χωρις να αφαιρω φυτ.ινες κ.τ.λ.Νομιζω ειναι καλυτερα ετσι ειδικα στην αρχη,που μαθαινεις την ποσοτητα των υδ.που περιεχει το καθε τροφιμο.Καλυτερα τωρα που εισαι στην πρωτη φαση να μην το ψαχνεις και πολυ με τις σοκολατες και τα πατατακια γιατι και μηδεν υδ,να εχουν παλι απαγορευονται. fryingpan yingpan Απλα θα σε μπλοκαρουν.Προσπαθησε να μην εχεις το μυαλο σου σε αυτες τις τροφες. nono no Εχουν πολλες θερμιδες και θα σε κανουν να πεινας συνεχως tantrum ntrum Καταλαβαινω οτι σου ειναι δυσκολο ,αλλα θα δεις οτι σε μερικες ημερες θα σου κοπει η ορεξη και ολα θα ειναι πιο ευλολα beach ach Μην ξεχνας να ριχνεις μια ματια στις συνταγες που εχουμε,πραγματικα θα σε βοηθησουν!!αντε και να μαθαινουμε νεα σου πιο συχνα sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 goodluck odluck Φιλακια

Re: μια ακόμη ερώτηση... 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #3286

• xontro_mpizeli
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ!!!
Κάνω προετοιμασία από τώρα για τη φάση μετά την ενεργοποίηση! χιχι :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα

Syndication