Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Απορίες από βιβλίο Άτκινς

Απορίες από βιβλίο Άτκινς 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #3256

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
1. Υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για την δίαιτα λίπους για άτομα με υψηλή μεταβολική αντίσταση...την έχει δοκιμάσει κανείς;

2. Σε κάποιο σημείο όταν αναφέρει πρόγραμμα διατροφής ολόκληρης της εβδομάδας το φαγητό της νύχτας είναι πολύ πιο «δυνατό, παχυντικό κτλ» από το φαγητό του μεσημεριού...Υπάρχει κανένας λόγος;

Επιπρόσθετά επειδή έχω όρεξη για διάβασμα και το κυρίως βιβλίο το έχω ξεσκίσει όποιος μπορεί να συστήσει κάποιας παρόμοιας θεματολογίας βιβλίο (στα ελληνικά)
Που να αξίζει
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΆΤΚΙΝΣ 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #3257

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
memos έγραψε:
Επιπρόσθετά επειδή έχω όρεξη για διάβασμα και το κυρίως βιβλίο το έχω ξεσκίσει όποιος μπορεί να συστήσει κάποιας παρόμοιας θεματολογίας βιβλίο (στα ελληνικά)
Που να αξίζει
Στα ελληνικά έχω βρει μόνο το ΖΟΝΕ του Barry Sears. Στα αγγλικά όμως έχω δυνατή βιβλιογραφία να προτείνω. Αν ενδιαφέρεσαι, μου λές...

Re: Απορίες από βιβλίο Άτκινς 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #3266

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
[2. Σε κάποιο σημείο όταν αναφέρει πρόγραμμα διατροφής ολόκληρης της εβδομάδας το φαγητό της νύχτας είναι πολύ πιο «δυνατό, παχυντικό κτλ» από το φαγητό του μεσημεριού...Υπάρχει κανένας λόγος;]

οι αμερικανοι τρωνε καλα το πρωι (γιατι πιανουν δουλεια στις 9), το μεσημερι τσιμπανε (κατι σαν το δικο μας δεκατιανο) και το βραδινο τους ειναι κατα τις 6 (μολις σχολασουν) κι αντιστοιχει στο δικο μας μεσημεριανο.

Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΆΤΚΙΝΣ 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #3293

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
stef έγραψε:
memos έγραψε:
Που να αξίζει
Στα ελληνικά έχω βρει μόνο το ΖΟΝΕ του Barry Sears. Στα αγγλικά όμως έχω δυνατή βιβλιογραφία να προτείνω. Αν ενδιαφέρεσαι, μου λές...

Aγόρασα το Zone του Barry Sears....σχόλια συντόμως
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication