Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ιδεες για πρωινα???

ιδεες για πρωινα??? 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #290

• katerinaki25
  • Το Άβαταρ του/της katerinaki25
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:?: :?: :?: [size=150:3pp5uhhl]Δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε αλλά ψάχνω συνταγές για πρωινό.έχω ήδη στα χέρια μου το βιβλίο και αν δεν χρειάζεται να χάσω πολλά κιλα γύρω στα δεκά (την έχω ακολουθήσει μια φορά με εκπληκτικα αποτελέσματα) δεν ξέρω τι να φάω το πρωί.Τα μπισκοτάκια που έχει είναι οκ αλλα δεν υπάρχει στην Ελλαδα ούτε το μίγμα απο το αλεύρι.Γενικά στα supermarkt υπάρχουν προιόντα?[/size]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ιδεες για πρωινα??? 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #291

• s_aint
  • Το Άβαταρ του/της s_aint
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αν θες κατι γλυκό το πρωί δοκίμασε ένα κομματάκι ανθότυρο με ζαχαρίνη... Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί σε προβληματίζει το πρωινό, μπορείς να φτιάξεις ομελέτες, αυγα ποσέ, αυγά ματια στο αντικολλητικο ηγανακι, λουκανικακια με χαμηλους υδατανθρακες, λιγο αγγουράκι αν θες και κάτι δροσερό...!!απο επιλογές άλλο τιποτα.
Οσα για τα προιοντα, μπορεις να τα παραγγειλεις και μεσω ιντερνετ!!γιαι δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο να τα βρεις στην ελλαδα..
ναι! υπάρχει λόγος..

Re: ιδεες για πρωινα??? 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #297

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλά το ανθότυρο με ζαχαρίνη... τι να λέμε τώρα...

Και συμπληρώνω... κίτρινο τυρί, λιωμένο ή φέτα -βάζεις και ζαχαρίνη αν θες, μια χαρά πάει-, γιαουρτάκι στραγγιστό, σκέτο ή επίσης με ζαχαρίνη, επίσης μια λάιτ μορφή ντομάτας με αυγό -και ναι πάει η ζαχαρίνη!

Γενικώς αν έχεις όρεξη για αλμυρό τρως οτιδήποτε επιτρέπεται σκέτο. Αν θες γλυκό έχε την ζαχαρίνη πρόχειρη. Πάει με όλα...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ιδεες για πρωινα??? 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #305

• s_aint
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επισης αν θες, μπορεις μαζι με την ζαχαρινη, να προσθέσεις και λίγη κανέλλα στο γιαουρτακι σου.. Ετσι για να σπασει η εντονη μυρωδια!
ναι! υπάρχει λόγος..

Re: ιδεες για πρωινα??? 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #309

• katerinaki25
  • Το Άβαταρ του/της katerinaki25
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστω για τις απαντήσεις. :P

Re: ιδεες για πρωινα??? 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #310

• s_aint
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατερινακι, το σιγουρο είναι οτι καποια στιγμη θα μπουχτίσεις. Θα σιχαθείς τα αυγά, τα τυριά, τα λουκανικα, τα αλλαντικά... Και πίστεψε με, θα εδινες και την μιση σου ζωή για ένα κομματακι μήλο... Που στην φαση ενεργοποιησης, ακομα και η μια μπουκια μπορει να σε βγαλει απο το προγραμμα...
Απλα προσπαθησε να σταματησεις να σκεφτεσαι το φαγητο και το πως θα ικανοποιησεις το ουρανισκο σου. Σιγουρα εχεις κανει πολυ πιο αυστηρες διαιτες απο την διατροφη του Ατκινς, και πιστεψε με 1000 φορες να στερηθεις τα φρουτα απο το βοσκεις ολη μερα μαρουλοφυλλα..
Καλο θα ηταν οσα πραγματα εχεις συνδιασει με το φαγητο, να τα ξεσυνδιασεις. Πχ εμεις με το αγορι μου καθε Κυριακη πηγαιναμε σινεμα, ε καταλαβαινεις τι ποπ κορν και τι σοκολατες τρωγαμε, τωρα παμε και παιρνω μονο κοκα λαητ. Επισης και εξω να παμε, λεω την μπριζολα να μου την γαρνιρουν με λαχανικα... Και σε γιορτες και τετοια, που σου βαζουν τα γλυκα μες στην μουρη και ταχα παρεξηγουνται αμα δεν παρεις, το παιρνω, λεω μια δικαιολογια του τυπου, Θα το φαω μετα τον καφε! και εξω απο την πόρτα..

Παντως αυτο που κανω εγω, ειναι να τρωω πραγματα που δεν μ αρεσουν, ετσι και βγαζω απο το μυαλο μου το οτι φαγητο=απολαυση, και το κυριοτερο δεν το σκεφτομαι καν, Οταν πειναω λεω δηλαδη.. Ελα ετοιμασου για το γιαουρτακι σου (που τα σιχαινομαι μεχρι εκει που δεν φανταζεσαι τα γιαουρτια). Ετσι εχω καταφερει να μην σκεφτομαι καν το οτι παλιοτερα τετοια ωρα ειχα ηδη τσακισει μια μεριδα καρμποναρα..
ναι! υπάρχει λόγος..
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.228 δευτερόλεπτα

Syndication