Κατερινακι, το σιγουρο είναι οτι καποια στιγμη θα μπουχτίσεις. Θα σιχαθείς τα αυγά, τα τυριά, τα λουκανικα, τα αλλαντικά... Και πίστεψε με, θα εδινες και την μιση σου ζωή για ένα κομματακι μήλο... Που στην φαση ενεργοποιησης, ακομα και η μια μπουκια μπορει να σε βγαλει απο το προγραμμα...
Απλα προσπαθησε να σταματησεις να σκεφτεσαι το φαγητο και το πως θα ικανοποιησεις το ουρανισκο σου. Σιγουρα εχεις κανει πολυ πιο αυστηρες διαιτες απο την διατροφη του Ατκινς, και πιστεψε με 1000 φορες να στερηθεις τα φρουτα απο το βοσκεις ολη μερα μαρουλοφυλλα..
Καλο θα ηταν οσα πραγματα εχεις συνδιασει με το φαγητο, να τα ξεσυνδιασεις. Πχ εμεις με το αγορι μου καθε Κυριακη πηγαιναμε σινεμα, ε καταλαβαινεις τι ποπ κορν και τι σοκολατες τρωγαμε, τωρα παμε και παιρνω μονο κοκα λαητ. Επισης και εξω να παμε, λεω την μπριζολα να μου την γαρνιρουν με λαχανικα... Και σε γιορτες και τετοια, που σου βαζουν τα γλυκα μες στην μουρη και ταχα παρεξηγουνται αμα δεν παρεις, το παιρνω, λεω μια δικαιολογια του τυπου, Θα το φαω μετα τον καφε! και εξω απο την πόρτα..
Παντως αυτο που κανω εγω, ειναι να τρωω πραγματα που δεν μ αρεσουν, ετσι και βγαζω απο το μυαλο μου το οτι φαγητο=απολαυση, και το κυριοτερο δεν το σκεφτομαι καν, Οταν πειναω λεω δηλαδη.. Ελα ετοιμασου για το γιαουρτακι σου (που τα σιχαινομαι μεχρι εκει που δεν φανταζεσαι τα γιαουρτια). Ετσι εχω καταφερει να μην σκεφτομαι καν το οτι παλιοτερα τετοια ωρα ειχα ηδη τσακισει μια μεριδα καρμποναρα..