Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Φταίει το αντηλιακό;

Φταίει το αντηλιακό; 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2886

• yiadas
  • Το Άβαταρ του/της yiadas
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Στη σελίδα που σας παραθέτω παρακάτω η οποια αναφέρεται στην κετογενή διαίτα για 'παιδικη'φωτοευαισθησία διάβασα το εξής:

<<Πολλά από τα φάρμακα για παιδιά χορηγούνται υπό τη μορφή σιροπιού που περιέχει ζάχαρη. Συνιστούμε στους γονείς να επαγρυπνούν και να διαβάζουν τις ετικέτες όλων των φαρμάκων και να αποφεύγουν όλα τα παρασκευάσματα που περιέχουν υδατάνθρακες. Στους υδατάνθρακες περιλαμβάνονται όλες οι ουσίες των οποίων οι ονομασίες λήγουν σε –όλη ή –όζη. Η Δίαιτα είναι συχνά πολύ ευαίσθητη, ακόμη και σε μικρές ποσότητες αυτών των υδατανθράκων. Για παράδειγμα, έχουμε διαπιστώσει ότι η αντηλιακή λοσιόν με βάση την σορβιτόλη (σημειώστε την κατάληξη –όλη) μπορεί να απορροφηθεί μέσω του δέρματος, μειώνοντας τη συγκέντρωση της κετόνης στο αίμα, με αποτέλεσμα να σημειώνονται συμπτώματα.>>

Για τα φάρμακα το γνωρίζαμε αλλά και για το αντηλιακό? Χρησιμοποιώ τόσες κρέμες κάθε μέρα – αντηλιακό –ημέρας –νύχτας –σώματος –αδυνατίσματος –χεριών –
Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο? Η είναι μόνο για τα παιδάκια?

Πηγή: http://www2.cytanet.com.cy/epilepsy-cyp ... 20page.htm
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ? 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2887

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Μεχρι τωρα εψαχνα τις ετικετες των τροφιμων για να ξερω τα συστατικα που τρωω. Να αρχισω να ψαχνω και τις κρεμες τωρα? :roll: Μωρε, λες? :roll:
Marina σαν ποιο ειδικη στο θεμα, δε μας διαφωτιζεις? angel gel angel gel
love your self

Re: Φταίει το αντηλιακό; 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #2894

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι να τις ψάχνετε.
Και οι κρέμες κατά το γιατρό μου που αποδέχεται την Άτκινς και είναι fun επηρεάζουν.
Εντάξει είναι υπερβολή αλλά μπορεί να κάνει επιβράδυνση της κέτωσης.

Re: Φταίει το αντηλιακό; 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #2903

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Natassa αν κατάλαβα καλά έχουμε γιατρό φάν της άτκινς;Επιτέλους !!Ρώτα τον σε παρακαλώ και για την περίπτωση της τριχόπτωσης!Την αντιμετωπίζω εγώ και έχω φρικάρει πραγματικά!Κάνω θεραπεία απο το δερματολόγο μου αλλά είμαι κυριολεκτικά τρομοκρατημένη!!Πραγματικά αν δεν ήταν αυτό αυτή τη στιγμή θα ήμουν ευτυχής που ανακάλυψα αυτή τη διατροφή που μου ταιριάζει γάντι στις προτιμήσεις μου!!Εχω χάσει10 κιλά σε 3 μηνες και μετά για ένα μήνα σχεδόν στα ίδια.Δεν στερούμαι θερμίδων αλλά κρατάω τους υδατάνθρακες γύρω στους 20.
Παίρνω τ4 των75 γιατί έχω όζους στο θυρεοειδή μου.Η δική μου δερματολόγος που είναι και φίλη ,μου είπε ότι λογικά κανένα πρόβλημα δεν θα είχε προκύψει αν έπαιρνα βιταμίνες απο την αρχή της αλλαγής της διατροφής μου και ότι όποια δίαιτα και αν ακολουθήσει κανείς για να χάσει βάρος χρειάζεται να πάρει βιταμίνες αλλιώς η τριχόπτωση είναι συνήθης αντίδραση του οργανισμού!!Σας τα γράφω γιατί αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερα όταν το συζητάω και γιατί θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεράσω αυτό το σκόπελο !ΘΕΛΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum ΤΩΡΑ!!! tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum

Re: Φταίει το αντηλιακό; 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #2905

• MARLOU
  • Το Άβαταρ του/της MARLOU
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
ΘΕΛΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum ΤΩΡΑ!!! tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum

καλα τοσα πολλα μαλλια χανεις??? που τα θες πισω ??? δηλαδη φαινεται οτι χανεις??? γιατι εγω και πριν την ατκινς εχανα παντα αλλα οχι για να τρομοκρατηθω εκτος απο ανοιξη που ηταν πιο εντονο!!!

Re: Φταίει το αντηλιακό; 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #2934

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Να σας διαφωτίσω... Τι να πω... Σκέφτομαι το παιδάκι τώρα που θα κάνει σύμπτωμα επειδή έβαλε αντηλιακό. Σε λίγο θα μας πουν πως και το νερό έχει υδατάνθρακες...

Καλά που το διάβασα και αυτό. Σήμερα θα πάρω αντηλιακό. Να προσέξω λοιπόν. Όχι σε -όλη...
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.200 δευτερόλεπτα

Syndication