Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: σύσφιξη

σύσφιξη 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #264

• eleni
  • Το Άβαταρ του/της eleni
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας! :)
Ελπίζω να μην σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπ' όψιν σας τρόπους να διώξουμε την κυτταρίτιδα και τη χαλαρότητα που δημιουργείται από την απώλεια κιλών.
Γνωρίζω ότι γι αυτό (και για πολλούς άλλους λόγους) απαραίτητη και χρήσιμη είναι η γυμναστική. Εκτός όμως απ τη γυμναστική υπάρχει κάποιος άλλος συμπληρωματικός τρόπος?
Τι γνώμη έχετε για τις συνθετικές φόρμες που υπάρχουν στην αγορά? Έχουν θετικά αποτελέσματα ή δημιουργούν προβλήματα στον οργανισμό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: σύσφιξη 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #265

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα Ελένη!

Ο καλύτερος τρόπος για σύσφιξη είναι η γυμναστική. Τα λοιπά προϊόντα είναι βοηθητικά. Κακό δεν νομίζω πως θα σου κάνουν βέβαια. Απλά αν ουσιαστικά δεν γυμνάσεις τον μυ, δεν θα έχεις μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και βέβαια ούτε ουσιαστικά. Μην πεις είναι δύσκολο και βαρετό. Είναι. Απλά πρέπει να βρεις έναν τρόπο να την εντάξεις στο πρόγραμμά σου. Δοκίμασε και εναλλακτικούς τρόπους γυμναστικής εκτός γυμναστηρίου, πχ τρέξιμο, περπάτημα, μπάσκετ ή άλλα αθλήματα στο χαλαρό με φίλους κλπ.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: σύσφιξη 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #269

• s_aint
  • Το Άβαταρ του/της s_aint
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τις τελευταίες εβδομάδες και λόγω έλλειψης χρόνου κάνω powerplate. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη, Να φανταστεις οτι οι 22 συνεδριες αντιστιχουν σε 3 μηνες σουλειας στο γυμναστηριο,Βέβαια δεν είναι κάτι μονιμο. Εγω το επέλεξα με σκοπο να κανω 2 συνέδριες όσο δουλεύω- ξενοδοχουπαλληλος σε νησι γαρ- και οταν κλεισει η σαιζον και επιστρεψω Αθηνα θα συνεχισω κανονικα γυμναστηριο σαν να εχω κανει 3 μηνες σκληρη, ή μάλλον, αποτελεσματίκη προπόνηση. Και για οικονομικους λόγους βέβαια γιατι η καθε συνεδρία ειναι 15 ευρώπουλα. Πάντως πέρα απο το powerplate που συνιστω ανεπιφυλακτα απο προσωπικη μου εμπειρια, μια γνωστή μου έκανε hypoxi, και ομολογω οτι όταν είδα τον ποπό της στην παραλία, έμεινα αφωνη.
ναι! υπάρχει λόγος..

Re: σύσφιξη 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #270

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα s_aint και καλώς ήρθες.

Μια διευκρίνηση σημαντική. Τα μηχανήματα αυτά από όσο ξέρω και εγώ κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Σε περίπτωση όμως που κάποιος έχει φωτοευαισθησία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Αν δεν έχετε λοιπόν φωτοευαισθησία, ανεβείτε στο power plate άφοβα. Αν έχετε... πάμε σε εναλλακτικές...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: σύσφιξη 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #273

• s_aint
  • Το Άβαταρ του/της s_aint
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κανονικά και από όσο ξέρω πριν ξεκινήσεις powerplate χρειάζεσαι χαρτί γιατρού και μάλιστα ηταν πολύ αυστηρό το προσωπικό του γυμναστηρίουπου πάνω σε αυτό το θέμα.
Τώρα, δεν ξέρω για την Αθήνα και αν είναι το ίδιο αυστηροι, αν ζητανε δηλαδη χαρτι απο γιατρό ή αν παραμένουν στο απλό τυποποιημενο ερωτηματολογίο που βάζουν την κοπέλα στις εγγραφές να κάνει τις κλισέ ερωτησεις.... Πόσο καιρό έχετε να κάνετε γυμναστική? Καπνίζετε?

Πάντωςγια φωτοευαισθησία δεν με εχουν ρωτησεί ποτε... Τραγικό τωρα που συνειδητοποιω τις συνέπειες....
ναι! υπάρχει λόγος..

Re: σύσφιξη 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1445

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
s_aint,Τι ειναι ''hypoxi'',που εκανε η γνωστη σου ?????
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication