Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Ασφαλές όριο ημερησίων υδατανθράκων

Ασφαλές όριο ημερησίων υδατανθράκων 17 Χρόνια 10 Μήνες πριν #254

• Sophianna
  • Το Άβαταρ του/της Sophianna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα και πάλι σε όλους.
Θέλω να κάνω ακόμα μία ερώτηση: Ποιό είναι το ασφαλές όριο των ημερησίων υδατανθράκων που μπορεί να παίρνει κάποιος (μου λείπουν τα φρούτα) ώστε να διατηρηθεί στα κιλά που με τόση προσπάθεια έφτασε ακολουθώντας την Άτκινς;;;
Κατά τα λοιπά, ακολουθώ τη δίαιτα εδώ και 5 βδομάδες, με απώλεια 7 περίπου κιλών (παίζει η ζυγαριά από μέρα σε μέρα), στόχος μου είναι να χάσω ακόμα 7 και να διατηρηθώ εκεί. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με το μέχρι τώρα αποτέλεσμα και προσπαθώ να πείσω και άλλους.
Ευχαριστώ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ασφαλές όριο ημερησίων υδατανθράκων 17 Χρόνια 10 Μήνες πριν #255

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα!

Σου δίνω link για το άρθρο που λέει πώς εφαρμόζεις την δίαιτα και ποια είναι τα στάδια.

[url:2uvg8uac]lowcarblife.org/viewtopic.php?f=19&t=32[/url]

Ουσιαστικά έχε στο μυαλό σου πως όταν τελειώσεις με το χάσιμο των κιλών, θα μπεις σε αιώνια -λέμε τώρα- συντήρηση. Θα βρίσκεσαι στο τελευταίο στάδιο, και θα μπορείς να τρως όσους υδατάνθρακες θες, αρκεί να μην σε βλάπτουν. Δηλαδή, θα αυξήσεις σταδιακά τους υδατάνθρακες ανά 5γραμμάρια και αν δεις ότι από ένα σημείο και πάνω παίρνεις βάρος, σημαίνει ότι αυτό είναι το δικό σου όριο. Οπότε δεν πρέπει να το υπερβείς.

Έχε στο νου σου πως το Lowcarbing είναι τρόπος ζωής. Δηλαδή θα πρέπει γενικά να προσέχεις με τους υδατάνθρακες, όχι απλά μέχρι να χάσεις βάρος. Αλλιώς δεν έχει και νόημα αυτό που κάνεις. Εννοείται πως πέρα από το βάρος θα δεις και άλλα πολλά και τρελά οφέλη -συλφίδες και συλφίδους θα μας κάνω όλους! :P
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.138 δευτερόλεπτα

Syndication