Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: διατροφολογοι κετονική / LCHF

διατροφολογοι κετονική / LCHF 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19682

• mvass2016
  • Το Άβαταρ του/της mvass2016
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπέρα
εχω ξεκινήσει κετονική-lchf διατροφή εδώ και 2 μήνες και νιώθω υπέροχα απο διάθεση , ενέργεια . τις πληροφορίες τις εχω βρει από εδώ άλλα και απο πολλα ξένα σιτε . ωστόσο η απώλεια βάρους δεν ειναι σημαντική και με ενδιαφέρει τώρα που έχω συνηθίσει τη λογική αυτή και με ευχαριστεί να χάσω και βάρος. θεωρώ οτι κάνω καποια λαθακια με την πρωτεΐνη (τρωω παραπάνω ), ξηρους καρπους.για το λογο αυτό έψαξα στο ίντερνετ για διατροφολογους πανω σε αυτη τη λογική και δεν βρήκα τίποτα. θελω περισσότερο ένα διατροφολόγο για έναν οδηγό ημερησιο ωστε να πετύχω την απώλεια. αν δεν επιτρέπετε η δημοσίευση ονομάτων παρακαλώ στείλτε μου στο inbox . ευχαριστώ πολυ !!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

διατροφολογοι κετονική / LCHF 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19683

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
νομίζω πιο πολύ από διατροφολόγο, θα σε βοηθούσε το βιβλίο του άτκινς (γνώμη μου πάντα). το αυθεντικό του ίδιου εγώ το βρήκα στο διαδύκτιο δωρεάν, στα αγγλικά όμως. στα ελληνικά υπάρχει των συνεχιστών του, κι αυτό καλό είναι, από τις εκδόσεις διόπτρα. διαβάζοντάς το σίγουρα θα εντοπίσεις λάθη και μέσα έχει και συνιστώμενες ποσότητες πρωρείνης ανάλογα με την ηλικία, το βάρος κλπ. άρχισε από κει, γιατί δοατροφολόγο μάλλον θα δυσκολευτείς να βρεις...εδώ στην Ελλάδα ακούνε άτκινς και βγάζουν φλύκταινες!!!

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication