Καλώς σας βρήκα aggy

Λοιπόν εγώ έτρωγα ως εξής:
Το πρωι συνήθως ομελέτα (με λάδι) με 2 αυγά, 2 φέτες μπεικον (ή λουκάνικο ή 2 φέτες παριζάκι) και τυρί μιλνερ.
Σνακ έτρωγα συνήθως μισό αγγούρι,5 ελιές, τυρί μίλνερ και μαγιονέζα (ή βαλσάμικο).
Για μεσημέρι σαλάτα με μισό αγγούρι, 1 τριμμένο κολοκυθάκι, 2 φύλλα μαρούλι και καμμιά φορά λίγη ντομάτα με κοτόπουλο (ή τόνο ή μπριζόλα ή ψάρι ή άλλο κρέας) και έβαζα λάδι (ή μαγιονέζα).
Το βράδυ έτρωγα πάλι σαλάτα με 2 φύλλα μαρούλι, μισό και λιγότερο αβοκάντο, λίγο κρεμμύδι και τριμμένο κολοκυθάκι με κοτόπουλο (ή τόνο ή ψάρι ή λουκάνικο, γενικά πρωτεινη) και πάλι λάδι (ή μαγιονέζα). Έβαζα και λίγο βαλσάμικο στις σαλάτες.
Απο ροφήματα έπινα ελληνικό ή φραπέ με μισή κουταλιά στέβια.
Όπως σου είπα τα 2 σαββατοκύριακα ήπια αλκοολ (κρασί ή βότκα σκέτη) και 2-3 φορές που ήθελα πολύ γλυκό χτύπαγα κρέμα γάλακτος ή cream

με κακάο και στέβια.
Νερό έπινα συνέχεια (ενάμισι λίτρο σίγουρα)
Αυτά. Εγώ απο όσα διάβασα στο βιβλίο και στο φόρουμ ως είδη τροφών αυτά που έτρωγα είναι οκ. Όμως φοβάμαι ότι στην πρωτεινη έτρωγα παραπάνω, ίσως και στο τυρί. Απο σήμερα τα ζυγίζω, να μην τρώω πάνω απο 170γρ. σε κρέας και το τυρί να είναι μέχρι 110 γρ τη μέρα.
Πες μου και εσύ τη γνώμη σου.
Επίσης αν μπορείς πες μου αν πιστεύεις πως πρέπει να συνεχίσω την πρώτη φάση αφού δεν έχασα βάρος.