Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση

Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18855

• ΝάντιαΣ
  • Το Άβαταρ του/της ΝάντιαΣ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας κι από εμένα!
Γράφω εδώ γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα δηλαδη δεν βλέπω ιδιαίτερη διαφορά στο βάρος μου ( σε 12 μέρες 2 κιλά έχω χάσει). Δεν τρώω λίπη ούτε πολύ λάδι( δεν μου αρέσει άλλωστε), τρέφομαι με ότι επιτρέπει η δίαιτα στην 1η φάση με εξαίρεση κάποια μπύρα το βράδυ και ίσως 5-10 κεράσια ή 3-4 φράουλες για ενδιάμεσο ή πρωινό ( φρούτα που επιτρέπονται στη 2η φάση) γιατί χωρίς φρούτο δεν την παλεύω, όμως φροντίζω να μην φάω πολύ σαλάτα την ίδια μέρα. Το περίεργο είναι ότι ενώ δεν χάνω κιλά έχω χασει πάααρα πολύ σε πόντους! δηλαδή μέσα σε 10 μέρες μπήκα σχεδόν σε όλα μου τα ρούχα!! (πάντα ήμουν 60 κιλά και έφτασα 72!! οπότε καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για μεγάλη διαφορά!)
Είναι φυσιολογικό αυτό? Τί να κάνω τώρα? να περάσω στη 2η φάση? Γιατί την 1η δεν την πολύ αντέχω.... δεν είμαι και του κρέατος ... Καταλαβαίνετε...
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18857

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Θα σου πρότεινα, να συνείσεις την α' φάση, γιατί δεν την κάνεις σωστα. Π.. το λάδι και ττο λίπος, είναι απαραίτητα στην α' φάση. Επίσης τα φρούτα, χμ, όχι, αλλά οκ, αν μιλάμε για 2-3 φράουλες. Αν κάνεις για καμμιά βδομάδα ακόμα την α' φάση, αλλά ΣΩΣΤΑ θα δεις ακόμη περισσότερη διαφορά και σε πόντους, αλλά και σε κιλά.
Το καλό με τοlowcarbing είναι πως χάνεις πραγματικό λίπος (γι αυτό και η διαφορά σου στε πόντους). Αλλά πρέπει να το κάνεις σωστά, για να έχουν διάρκεια τα αποτελέσματα.
love your self

Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18858

• ΝάντιαΣ
  • Το Άβαταρ του/της ΝάντιαΣ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μια χάρη αν είναι δυνατόν! Υπάρχει κάπου το επίσημο site Atkins στα ελληνικά για να δω ξεκάθαρα τις φάσεις γιατί όσο ψάχνω τόσα διαφορετικά βλέπω... παράδειγμα εγώ ήξερα πως δεν είναι πολύ καλό τα πολλά λίπη και πως δυο κουταλιές λάδι αρκούν την ημέρα... Και στη 2η φάση επιτρέπονται σιτηρά ολικής άλεσης??? Ουφφφφ μπέρδεμα!

Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #18862

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
το καλύτερο θα ήταν να προμηθευτείς το βιβλίο. εμένα με βοήθησε πολύ-εκδόσεις διόπτρα νομίζω είναι.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΝάντιαΣ
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication